Switch to full style
Odoslať odpoveď

Re: Krizence a bastardiky

Pon 09.02.2026 21:38

Domca rozkošná je :yes:

Inak ja som si hneď na Bajku spomenula keď som videla toto psíča v Prešovskom OZtku :hi:
Screenshot_20260209_203428_com.facebook.katana_edit_2000857277472288.jpg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Pon 09.02.2026 22:35

No ozaj. :hi: posobi vacsie, ale to tiez taka krpana...
Musim.dat Bajke urobit DNA, ze co ma v sebe :ha:

Uto 21.04.2026 20:29

Nase teliatko Grim
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Uto 21.04.2026 22:32

Až ma na prvú dobrú hrklo ze tmavý chlpatý holand :ha:
Čo to je zač?

Str 22.04.2026 9:02

Krásny je :love: , spokojný spoločný život prajem :smile:

Str 22.04.2026 10:46

jee darcia! :aaa: :ahoj:

Je nadherny! napis nieco viac potom o nom :hi:

Str 22.04.2026 13:36

Co to je zac je dobra otazka :D iba tipujeme, kedze utulkac, ze nieco ako NO x spicoid/severan. Mozno dame neskor geneticke testy na pobavenie spravit, ze co presne tam vyslo. Zatial je to naozaj zlaticko, okrem toho ze je kvalitny zlodej papuc a drievok do krbu a tasiek, ale uz konecne zacina spoznavat co su to hracky tak sa to snad postupne zmeni. Povaha doma ako med (aj ked teda ten dom kvalitne postrazi ked sa mu zda ze sa deje nieco podozrive a aj na zaciatku pri novych situaciach ako 1x videnie oviec je najprv ostrazity kym mu nevysvetlim ze toto je ok a ovce mame radi, potom sa uz ukludni a uz ho veci netrapia). Pohladkanie je hadam najvacsia odmena, viac ako hra ci jedlo, pozoruje vsetko a strasne sikovny je, energicky, v podstate splnil presne to co som od psa teraz chcela a potrebovala, co je presne aj dovod preco som ho vybrala, kedze som teraz chcela dalsieho utulkaca.
Jedine minus je ze som z neho vycesala uz hadam celeho psa a pol a stale nie som ani nahodou blizko tomu aby sme boli hotovi, mam pocit ze si z utulku doniesol hadam vsetku srst od narodenia este zarytu v srsti, jeho podsada je ako udupana izolacna stena to netusim kedy sa mi podari zdolat.

Str 22.04.2026 20:38

Jeeej, gratulujem k prírastku, Darcia :ahoj:
Mne vybehol Grim na fb, že je adoptovaný do Nórska a pozerám na meno, Darcia? Nebude to Darcia z DF? :heh: aj som si hovorila, že by si sa mohla vrátiť

Str 22.04.2026 21:48

mne to tiez dneska vybehlo na FB a vravim si aha ved toho som uz dnes na df videla :heh:

Znie to super! neckala som, ze je to tak cerstve

Štv 23.04.2026 7:59

darcia :aaa: nádherný psík. Prajem veľa šťastných spoločných chvíľ.

Štv 23.04.2026 8:57

Počkať, to je pes zo SK?

Štv 23.04.2026 10:29

krásny pesan ozaj, nech sa vám dobre spolunažíva :jop: aj to nórsko a farma ci pána, znie to ako story z filmu :smile:

Pia 24.04.2026 13:43

Slausa ano je z utulku na SK, kedze sme sa uz davnejsie s partnerom dohodli ze dalsieho psa chcem adoptovat a situacia v Norsku je nastastie neporovnatelna so Slovenskom, napriklad v dalekom okoli nas maju vsade len macky alebo ine drobne zvery na adopciu, ziadne psy. Obvykle, ak nejakeho psa uz nemozu/nechcu mat, tak pouzivaju tamojsiu verziu stranky bazos a inzeruju, ale z toho mam dost rozporuplny pocit (aj ked isto lepsie nez keby skoncili v utulku), takze sme si povedali ze isto bud adopcia zo Slovenska alebo proste kupa s PP a potom som zbadala nahodne video psa na FB a zalubila sa na prvy pohlad.

Pia 24.04.2026 14:23

Cestovatel ♥
Odkial je?

Ned 26.04.2026 14:37

Wow fakt krásny pes. Vidím tam belgičáka greondalera?
Odoslať odpoveď