som nový na fóre, doma máme od 24.7. pribl. jednoročného kríženca borderkólie a bradáča.
Tohoto: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.532961053485284.1073742031.162216013893125&type=3
Popis presne sedí, pomaly si u nás zvyká. Veľmi ochotný učiť sa, od príchodu domov už stihol zvládnuť sadni aj ľahni.
Doma zaštekal až na tretí deň, keď sa hral s našim kocúrom
Cudzích ľudí sa zatiaľ bojí, postačí ho brať na prechádzky, kde je viac ľudí alebo ich mám aj osloviť, či sa s ním nechcú trochu pomazliť, poškrabkať...? Aby si zvykol na kontakt aj s cudzími ľuďmi.
Pekný deň všetkým

krasne psisko,obdivovala som ho uz 

Boh vie čo si zažil všetko chudáčik. Je u nás už 5 dní, a s Mikym vychádza v celku fajn. 3 dni sme boli na chalupe a prvý deň Ajko na Mikyho vrčal keď sa ku mne priblížil. Preto som ho venčila mimo dvor. A v sobotu ráno vstanem a pozerám kde je Ajko že tato ho zobral von. V tom momente som všetkých svätých videla
Potom už aj po dvore behal ale pod mojím dozorom keby niečo. A v nedeľu ráno bolo asi "najlepšie" keď som vstala - Ajka nikde a všetci vo vnútri, keď mi povedali že sú oni dvaja sami vonku no čakala som len to najhoršie. Prídem von a tam Miky lehnil na tráve a Ajko stál pri schodoch. A v ten deň bol Ajko skoro non stop vonku. Užíval si konečne slniečko a čerstvý vzduch. 

tak teraz veľa beháme, skúšame plávať a snažím sa ju čo najviac osvaliť, kým nenašetrím na RTG a nezistíme o čo presne ide

ale oba na prednych nohach ma Kika uplne znicene, zhrubnute, na pravej odtrhnuta slacha
.....Netusim ako moze mat tie klby v tak strasnom stave, nikdy som s nou nerobila ziadny sport, ziadna vysoka zataz.....len na genetiku mi to vychadza

inak má fakt super povahu, riadne sebavedomá a mega rýchlo sa učí a hlavne má obrovskú chuť sa učiť a spolupracovať s človekom, na to že má tri mesiace je to úplná paráda
Určite by mačiatko behalo za mnou len tak po chodníku.
od Vianoc