Siberpoo (Sibírsky husky + Pudel)

Siberpoo (Sibírsky husky + Pudel)

Poslaťod blueberry » Pia 02.09.2011 10:09

Nazývaný aj Huskydoodle, Huskapoo, Poosky. Je to kríženec Sibírskeho huskyho a Pudla.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Už ste sa s ním stretli alebo o ňom aspoň počuli? Vyzerá dosť brutálne :lol: Neviem si predstaviť, akú má povahu :nwm:
blueberry
Big Dog

Re: Siberpoo

Poslaťod Aris » Pia 02.09.2011 11:21

Zaujímalo by ma, akú má tento kríženec povahu. Veď husky a pudel sú dve totálne odlišné plemená :oo:
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Haleth » Pia 02.09.2011 12:03

tak toto keby som stretla v tmavej uličke, tak odhodím peňaženku a utekááááám
"Some days you're the pigeon, some days you're the statue." David Brent
Haleth
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod vavrena » Pia 02.09.2011 12:05

A "použitie" by sme mali. Strašiak :heh:
vavrena
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod blueberry » Pia 02.09.2011 13:38

Veď toto, že je totálne desivý :oo: Haleth presne... stretnúť ho v noci, tak sa zakusnem do stromu a sa robím, že som konár :lol: Pravdepodobne niekto chcel nepĺznuceho huskyho :pac: :nono:
blueberry
Big Dog

Poslaťod Salexi » Pia 02.09.2011 14:33

Náhodou, tá druhá fotka... :love: :angel:
"Boh stvoril človeka, ale keď zistil, aký je slabý, dal mu psa."
Salexi
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Trivi » Pia 02.09.2011 14:45

Áno ta druhá fotka je super, krásne oči :angel: No ale inak by som sa tiež toho asi bál, dosť temný pohľad :lol:
Trivi
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod Salexi » Pia 02.09.2011 14:52

Ľudia nebláznite, veď australáci alebo huskáči majú tiež hypnotický pohľad a toto je rovnaké :lol:
"Boh stvoril človeka, ale keď zistil, aký je slabý, dal mu psa."
Salexi
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Trivi » Pia 02.09.2011 14:54

Nejde len o pohľad, ale o celkovú stavbu psa. Ale je pravda s tohoto sme všetci "paf" ale huskyho berieme ako nášho miláčika :lol: Je to asi tým že toto nieje až tak známe :ach:
Trivi
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod zeane » Pia 02.09.2011 18:02

:aaa: niekomu bolo málo, že má samostatne premýšľajúceho huskyho a tak do toho nakrížil ešte prdla? :haha: Viem si predstaviť... Brčkavá hyperinetligentná švinka s pĺznucou podsadou zapriahnutá v saniach,sediaca v snehu s popruhom v papuli a škaredo kukajúca "láskavo si to ťahaj sám"...

Btw: ameeerika zobrala zoznam plemien a na druhú stranu prskla pudla... Proste chceli aj iných psov s nepĺznucou srsťou :nwm: Len dva krížence sa mi z toho zoznamu pozdávali - Cock-a-poo a Labradoodle, inak zle zle zle, celé zle.
zeane
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Barca » Pia 02.09.2011 18:13

Teda riadne ,,strašidlo", ale na tej druhej je krasny :D
Barca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aty » Pia 02.09.2011 18:40

Keby nedovolím svojemu mozgu aby podobné kríženie premyslel, tak by som ho chcela hneď mať doma :heh:
Ale ten výzor ma teda zaujal.
Gollum: And if it loses? What then? What if it loses, precious, then we eats it! Hahaha. If Baggins loses, we eats it whole.
Bilbo Baggins: Fair enough.
"Alt Lys Er Svunnet Hen"
Aty
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod Bellss » Pia 02.09.2011 20:30

Och ten je krásny :oo: to je pohľad :aaa: Ale tiež nechápem aký má zmýsel krížiť ich? :nwm:
DOG HAS ONLY ONE GOAL IN HIS LIFE: To give his heart.
Bellss
Big Dog

Poslaťod zeane » Sob 03.09.2011 17:52

:nwm: pudelmixy ani ďalej rozoberať moc nemusíte - takmer vždy ide o pĺznucu srsť, (hustý dôvod dezalergizácie plemena :aaa: ) v premyslenejších prípadoch o vyľahčenie kostry, zlepšenie pohyblivosti, zvýšenie intelektu, a podobne ďalej. S huskym by sa mohlo teoreticky jednať o pokus pridať (okrem prapodivnej srsti) chuť spolupracovať s človekom :lol: :angel:
http://www.buzzle.com/articles/poodle-mixes.html
ani sa moc netvária ako že by to chceli byť čisté plemená - sú to tzv hybridy - u nás by sa to asi nazvalo F1 - zámerné skríženie dvoch čistokrvných psov (ideálne s rodokmeňom).

Inak vás za tie vaše reči o krížencoch nebudú mať radi majitelia a chovatelia plemien čo nevznikli ako pudel (selekciou žiadúcich zvierat zo stávajúcej populácie) ale krížením - takto z fleku dve: ČSV a argentínska doga :nwm: Mne to kríženie dvoch plemien až tak nevadí ak sa dopredu trochu rozmýšľa - ako u labradoodla, či cockapoo - tam sa išlo po konkrétnych veciach a podarilo sa. Uniká mi napríklad mix pudel s bišónom alebo maltézákom---
:ahoj:
zeane
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 03.09.2011 18:09

je rozdiel krizit s urcitym konkretnym planom a vysledky sledovat a na zaklade nich sa rozhodovat, co dalej, a tymito pokusmi vyskusame - uvidime
mne taketo reci nevadia, nakolko su pravdive, ale mojho plemena sa realne netykaju :no:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Ďalší

Späť na Krížence