Už ste sa s ním stretli alebo o ňom aspoň počuli? Vyzerá dosť brutálne
Neviem si predstaviť, akú má povahu 

Neviem si predstaviť, akú má povahu 

Haleth presne... stretnúť ho v noci, tak sa zakusnem do stromu a sa robím, že som konár
Pravdepodobne niekto chcel nepĺznuceho huskyho

No ale inak by som sa tiež toho asi bál, dosť temný pohľad 

Je to asi tým že toto nieje až tak známe 

niekomu bolo málo, že má samostatne premýšľajúceho huskyho a tak do toho nakrížil ešte prdla?
Viem si predstaviť... Brčkavá hyperinetligentná švinka s pĺznucou podsadou zapriahnutá v saniach,sediaca v snehu s popruhom v papuli a škaredo kukajúca "láskavo si to ťahaj sám"...
Len dva krížence sa mi z toho zoznamu pozdávali - Cock-a-poo a Labradoodle, inak zle zle zle, celé zle.

to je pohľad
Ale tiež nechápem aký má zmýsel krížiť ich? 

pudelmixy ani ďalej rozoberať moc nemusíte - takmer vždy ide o pĺznucu srsť, (hustý dôvod dezalergizácie plemena
) v premyslenejších prípadoch o vyľahčenie kostry, zlepšenie pohyblivosti, zvýšenie intelektu, a podobne ďalej. S huskym by sa mohlo teoreticky jednať o pokus pridať (okrem prapodivnej srsti) chuť spolupracovať s človekom
Mne to kríženie dvoch plemien až tak nevadí ak sa dopredu trochu rozmýšľa - ako u labradoodla, či cockapoo - tam sa išlo po konkrétnych veciach a podarilo sa. Uniká mi napríklad mix pudel s bišónom alebo maltézákom---