Ako cvičia exoti

Pravidlá fóra
Táto časť fóra je "vo výstavbe". Témy sem budú presunuté zo starého subfóra Výchova a výcvik. Bude to trvať nejaký čas, preto si prosím pred založením novej témy najprv pozrite, či už neexistuje v starej časti.

Zoznam tém vo fóre nájdete >> TU <<

Re: Ako cvičia exoti

Poslaťod elfinka » Uto 21.07.2026 9:25

wer píše:Hej, myslela som JKS, ale pozeram teraz, ze fakt mal len OB1 a to som.ho skor brala ako ob-ckoveho psa.. :lol: sme mali nedavno debatku a sa prave vyjadoval, ze IGP3 pohodka, ze treba sa len trosku viac povenovat a je... :ha: ja to povazujem za teda hodne narocne aj na vlastnom placi, aj s NO, aj len skusku, nieto pretek, ale budiz.. :heh: navyse ked vidim, ako cvici s tym terajsim, tak si to neviem predstavit... :lol:

Ked tam bol viac ambiciozny majitel nez pes :heh: A no... s chlapskym egom :haha:
Ano, tu IPO3 obhajil aj na MS (hovawartov), to sa vtedy nepodarilo takmer nikomu. Takze nebol marny, ale nebol to ani ten wonderdog co aj ked by ho zobral do ruky aj neambiciozny zaciatocnik, tak ho pes sam vytiahne do vysin.
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 22.07.2026 8:13

tak ono to pokracovala aj debatkou, ze zvazoval potom aj NO a ze to by sa dostal dalej... :joint: tak ma to tak trosku pobavilo, ako vzdy informacia, ze s NO sa deju veci a kazdy je hned majster sveta... :joint:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Štv 23.07.2026 23:18

wer píše:ze s NO sa deju veci a kazdy je hned majster sveta...

jen k tomuhle - jsem po letech zjistila ze NO neumim ani krmit :pac:
resila jsem, ze vovcacek miva casto prujem. Tak jsem premyslela o slozeni KD - roky.... A problem byl a je jen v mnozstvi :pac:
muze cokoliv - pokud ho neprekrmuji. A ano, trvalo mi to 4 roky, nez mi to seplo.

O vycviku radsi nemluvim :lol: :lol: :lol:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 29.07.2026 17:57

dasken píše:jeej paráda, gratulujem :jop:
to ste skúškovali asi v čechách niekde čo? akože na slovensku dosť bieda s tými skúškami, dosť ich je málo oproti čr a keď aj sú, tak je celkom problém sa dozvedieť o nich. nevieš o nejakom kalendári náhodou?

Tak som úplne náhodou narazila na toto

https://portal.akzsr.sk/?fbclid=IwdGRjc ... ard/events

Ale neviem o tom bližšie nič teda.
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Športová a služobná kynológia