tak okolo FMBB sú nejaké kauzy ohľadom posuzdovania a nejakej politiky okolo toho, takže niektorí pretekári to schválne bojkotujú, čo je škoda, ale zas chápem.
čo nechápem je že vo finále boli 4 rozhodcovia a tuším to bol zrovna balabanov kde sa hodnotenia líšili aj o 10 bodov, jeden dal 93 a druhý 83, tak to už ozaj neviem
ktovie ako by to vyzeralo, keby mali nejaký online hárok, kde by pri každom cviku museli zaškrtnúť nejaké kolonky a podľa toho by sa sťahovali body a človek by si to mohol aj pozrieť, že za čo presne dostal zrážku. takto je to dosť subjektívne. ako áno, pekný a najlepší výkon je vidno aj z tribúny ale keď už sú chyby, tak sa to ťažko odhadne, že aký bude výsledok.
inak mojé prvé fmbb, som rada, že som to zažila, toľko maliňákov pokope, a každý trošku iný, paráda
aj miesto konania bolo super, každý šport mal veľmi pekné pľace, aj oddelené ale aj relatívne blízko seba, dalo sa pozrieť všetko, trate na mushingu boli parádne, ešte sa nám aj ušla medaila, takže spokojnosť.
2027 má byť španielsko a 2028 belgicko.
aj sa mi náhodou prihovoril taký chlapík, že odkiaľ som a čo akého mám psa a tak, a ja sa ho pýtam na oplátku že čo on, že z belgicka a ja že či preteká či len support a on že nie, ja som predseda FMBB

tak ale zlatý bol, pokecali sme, strašne propagoval to španielsko, že to bude v peknom meste a že určite máme prísť do belgicka že to bude obrovský event.