A ano, ja to poviem sprosto - chvalabohu, ze trend bezdovodneho smazenia psov za bodik je za nami. Chvalabohu, ze niekto ukazal, ze to ide aj inak!
Puk píše:Môžeme hovoriť pri porovnávaní o dojme
Puk píše:boli trendy, aby jeden oddiel pískali traja rozhodcovia a výsledok sa spriemeroval
wer píše:niekto ukazal, ze to ide aj inak!
Elis píše:vsak ale ona mela naprosto perfekni provedeni - cviku![]()
technicky naprosto ciste zvladnute cviky s tresnickou navic - s doladenyma detailama.
a ze tohle udelalo dojem?
no sakra ze jo!
ani naznak pomoci z jeji strany. verila, ze fena ji nepotrebujeProjev feny?
![]()
![]()
![]()
Niekedy mám pocit, že podľa vašich reakcií musím písať ako Maďar!!!Píšem niekde o tom, že ten dojem vznikol len na základe pár vecí a nie na základe komplexnosti??? Píšem niekde, že na základe dojmu jej niekto pridal body??? Že niekedy dojem nestačí, je holý fakt - samé ste sa pýtali, že kde jej vzali tie tri body...
A áno, u iného rozhodcu by možno padla stovka. U tohto nie, aj preto píšem, že posudzovanie je pomerne vždy subjektívne a ak pominiem "bočné" záujmy, vždy je to o preferencii daného rozhodcu.
K prejavu - iste, prejav bol excelentný a v tomto prípade si myslím, že práve na základe dobrého vzájomného vzťahu dvojice. Aký je vzťah dvojice (teraz nehovorím o TEJTO!) v detailoch na pľaci neuvidíte. Uvidíte ho v skutočnosti niekde inde, len sa treba dobre dívať... V tomto konkrétnom prípade sa inde dívať nemusíte, lebo tu temer na 100% taký je. A to je ten bonbónik, ktorý vznikol na tomto základe.
ale nezlob se na me, ale vztah by jim mohl strikat i usima - a kdyz by nepredvedla cviky v tehle kvalite - nikdo si na ni za 14dni nevzpomene
dasken píše:
inak áno, tá pozornosť je brutál a tiež sa mi páči že vôbec nevidno nejakú pomoc telom u tej psovodky, aj vlasy si v pohode upravíhýbe rukami tak voľnejšie, lebo poniektorí sú takí strnulejší
ten pes vyzerá, že ho fakt baví tá samotná poslušnosť, akoby ani nečakal na odmenu
wer píše:ale na pretek to.teda nie je, musime zamakat