primarne strach, ten pes bol vysraty z celeho sveta, vence vyzerali tak, ze sa vyvencila a davaj pred branu, odmietala ist spred nasho travnika, neskutocny strach z ciest/aut mala, lenze sme byvali v centre mesta, vsade okolo cesty frekventovane. To bol des, ten pes sa siel udusit na obojku, za mestom ako tak ok, ale cesta spat vyzerala tak, ze pes sa dusil a rval domov po zadnych. Mohla som ja kuratom pred ksitchtom mavat, ona huba stiahnuta, ci vypulene, vnimala iba svoj strach. Raz odmietla vyjst von, lebo ktosi nechal loptu na travniku. Dalsi problem psi. Ked nejakeho videla, zacala jacat na cele sidlisko ako by ju rezali, len pes, pes, chcem za nim, vyvadzala na voditku, vsetci na nas kukali, ze ci ju bijem alebo co, ze tak pisti. A ja opat, iba na obtiaz na druhom konci voditka. Utekala mi za psami. Tiez mi von blacala po ludoch. ALe zaklad bol ten, ze pes nemal absolutne vazby na cloveka, to som si musela odmakat. Trvalo miniumalne pol roka, ked som doma prestala bucat do vankusa :D a zacala si uzivat spolocny zivot. Obcas bolo lepsie, potom zas horsie, ale stalo to za to. Clovek sa casto najma na negativa zameriava, to som si neskoro uvedomila bohuzial. Dnes by som kopec veci inak robila. 
hruska píše:Offtopic: Je to najlepsi a najkrajsi pes, ktory vobec nie je najlepsi ani najkrajsi :D

Elis píše:To jsem teda od ní asi čekala vic![]()

elfinka píše:Ale zas zazracna uplne neni - napriklad blato sa na nu stale celkom lepi:
A ked sa omota psovi okolo nohy, tak ho stale treba odmotat.

gaidheal píše:no a s tým blatom, nebude to tým, že tá slučka už nie je z biothane?

zuzkabluzka píše: Napriklad?

lucik píše:z akého materiálu si predstavuješ takú samoodmotávateľnú a nepriľnavú stopovačku?