Toľko psov ako v poslednej dobe som v mojom okolí vážne nikdy nezaznamenala. Podľa mňa ti stačí počkať rok-dva a šteňatá budeš môcť preberať. Ak by nie, mám pár veľmi pekných mladých súk vo výhľade
môžem ti skúsiť niečo dohodiť 

neviem aky je realne dopyt, vobec by mi nevadilo, keby bol mensi. Zial, uspory teraz isli do operacie psa, a zacinat rozhovor cenou asi nie je velmi ok, plus paradoxne kedze ma teraz kludovy rezim a cas by bol, tak prave preto mu nemozem domov dovliect nieco male salene, lebo by bolo po kludovom rezime
do tretice, odlozena kastracia, a bez toho tiez domov fenu neprinesiem, hoci sa zvyknu prvy krat harat ovela neskor ako bezny pes.. podtrzeno secteno, najskor uvidime o dva mesiace. Velmi som chcela, aby si nove decko este uzilo pani csv dochodkynu, ale obavam sa, ze takymto tempom uz to nestihneme.
Mackie píše:Len co sledujem FB skupinu, tak tych vrhov je teraz naozaj vela, zima/jar je csv sezonaneviem aky je realne dopyt, vobec by mi nevadilo, keby bol mensi. Zial, uspory teraz isli do operacie psa, a zacinat rozhovor cenou asi nie je velmi ok, plus paradoxne kedze ma teraz kludovy rezim a cas by bol, tak prave preto mu nemozem domov dovliect nieco male salene, lebo by bolo po kludovom rezime
do tretice, odlozena kastracia, a bez toho tiez domov fenu neprinesiem, hoci sa zvyknu prvy krat harat ovela neskor ako bezny pes.. podtrzeno secteno, najskor uvidime o dva mesiace. Velmi som chcela, aby si nove decko este uzilo pani csv dochodkynu, ale obavam sa, ze takymto tempom uz to nestihneme.

osobne si viem viac predstavit airedala

Margita píše:Rýchla otázka ,aké sú už povahy ?už je to také viac ustálené ?či tie vlčie gény už šli do úzadia
Akoze nič za tým nehľadajte ,ale muž zahlásil ,že keď budeme mať väčší dom že chce csvosobne si viem viac predstavit airedala
![]()
Či zvláda taký bežný rodinný život