Super. Dobre rozhodnutie...
Podla mna sa ti hodi malinak. A ked ozaj dobre vyberies, tak to.moze byt fajn zvieratko (par poznam). Odkial beries? Daj rodicov
dasken píše:A teda k tym tervikom, tiez som to nevedela, ale ono sa celkom krizia tie varianty v niektorych liniach. Takze tervik, kludne moze byt po dvoch malinach rodicoch, ak maju vlohu. Niektore tie ultra malo chlpate sa mi aj pacia celkom, ale teda z praktickeho hladiska na udrzbu to je horsie, plus mne sa paci ked vidno pekne linie postavy psa.
Ale inak mam taku teoriu ze chlapatejsie=pomalsie, ze ta srst trochu brzdi toho psa, aj pri borderach v globale sa mi to tak vidi, ze kratkosrste su sportovejsie, su turbo chlpate vynimky samozrejme, ale tak vseobecne.
dasken píše:No lebo uz sucasne kelpie sa mi velmi nepacia, nejak sa zminiaturizovali
Este by som vybrala medzi takymi working liniami, ale tych je tu malo a do australie sa mi po psa nechce
Ale teraz co sa tu rodia, tak to su take vevericky, agilitne sa slachtia do medii asi. A tie working su zas dost uz na ovce zamerane, ine veci ich nemusia bavit vobec.
kellee píše:dasken píše:No lebo uz sucasne kelpie sa mi velmi nepacia, nejak sa zminiaturizovali
Este by som vybrala medzi takymi working liniami, ale tych je tu malo a do australie sa mi po psa nechce
Ale teraz co sa tu rodia, tak to su take vevericky, agilitne sa slachtia do medii asi. A tie working su zas dost uz na ovce zamerane, ine veci ich nemusia bavit vobec.
miniaturizacia je ten najmensi problem ale tie povahy, to slo do niekam. vysoke co som si vsimla ma akurat Mariya Fujimura
Ulf píše:kellee píše:dasken píše:No lebo uz sucasne kelpie sa mi velmi nepacia, nejak sa zminiaturizovali
miniaturizacia je ten najmensi problem ale tie povahy, to slo do niekam. vysoke co som si vsimla ma akurat Mariya Fujimura
Viem, že to tu je OT, ale len pre zaujímavosť, čo je problém s povahami? Díky.
Ulf píše:Aha diki, .... no skoda toho