lila.claire píše:starecke maniere ma take, ze ked robim nieco co nema rada - strihanie pazurov napriklad, tak pri tom jaci

nie cely cas a nie vzdy, ale celkovo takto dava najavo ze sa jej nepaci co robim. susedia si asi myslia ze ju tyrame.
Toto... Pre toto vazne rozmyslam, ze ho raz za cas ostriham (och a to tyranie, ja uz mam niekedy nervy take, ze mam chut mu ublizit, aby reval opravnene

), aby som ho nemusela tak casto kupat a cesat. Uz to nema tak rad. To na nom vidim, nikdy to nebola oblubena cinnost, ale drzal, ale jemu sa po kastracii zhorsila srst. Ovela viac sa mu plsti, hlavne nohy. On sa sice snazi, ale vidim, ze ovela castejsie pri cesani jaci, to sice robil aj predtym, ale az ked sa mi ho podarilo fakt ze nechctiac pokvakat. TEraz jaci aj preventivne, na miestach, kde ma jemnu kozku... A napr. nohy ja mu uz neviem vycesat ani blchacom (stale su tam mikrocucky a ja som pedant, ked cesem, chcem mat VSETKO rozcesane)... Hoc rada by som, neda sa mi to uz. Preto rozmyslam, ze tento rok ho proste vyholim. To vydrzim a vyholim ho

Som si prave doniesla novy strojek, len este pockam, az bude teplejsie

Aj farba srsti je uz hnusna, tak mozno aj tomu tym pomozem, ze nebude mat vylizane nohy do cervena, lebo tie si vylizuje, ked je rano rosa, alebo vecer... A nie, nestaci vytriet do sucha. On ich vylizuje aj po fenovani... Kvasinkami netrpi, ale vlhke nohy neznasa, tak si ich vlhci sam