Všeobecne o výstavách na SK

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Všeobecne o výstavách na SK

Poslaťod Lindchen » Ned 07.07.2024 15:53

Mackie píše:A este aj top6 v zavereckach.

No prosím. :nwm: :heh:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 07.07.2024 16:24

Ale kus. Vybral si potom tri mensie, podla mna sme boli len velkostny vizualny vyrovnavac :ha:

No a k tym titulom co sme spominali, dali sme sa do reci s chlapikom, sa pytal co treba na zaverecky, bol so steniatkom a mali vsetky tri dni VN1. Ze mu museli povedat, ze ma sampiona, ze netusil. Tak som mu este povedala, ze aj noveho puppy winnera ma tym padom, taky bol poteseny.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mackie » Ned 07.07.2024 22:01

A este by som odporucila vystavy ako super miesto na socializaciu. Bola som s dospelymi, ale to je ine ako pri stenati, rozne plemena, ktore bezne nestretne, rozne prejavy, kolkokrat nepochopene :lol: za velkymi z vlastnej fajty sa isla potrhat, bratia jej az tak nesadli, bola schopna na jedneho cerit zuby a vzapati sa otocit k inemu a hodit sa mu pod brucho. A ulicky so stankami ako stvorene na x rychlych stretnuti, sahaciek, obtieraciek, neskodnych buchnuti.
Do kruhu sa nam priplietol zabehnuty vipet, Peta vravela, ze si tam riadne zabehal, nemohli ho chytit, samovrah si to namieril k csv :heh: tak sme to mali aj so skuskou povahy, rovno pri nas sa zabrzdil, podarilo sa mi ho odchytit. A potom aj nieco negativne, z jedneho stolika do nas skocil jeden pes, najprv zahucal a potom rybicka dole, ale po troch vypadoch si to rozmyslel a isiel prudit na mensie ciele.

A podarilo sa stretnut Dasken (samozrejme by som nespoznala, keby nebola s Janajkou, a so psom) a Priscillu a kolegu byvaleho. Asi do piatej sme sa chladili pri aute, a potom uz dza het domov sa vyspat.

Slausa, ja som stretla vela dogforakov, v casoch davnych, a niektori fakt neviem kto boli :angel: a mena, uf, nic. Ani z dneska si nepamatam, nepovedzte Dasken, psst..
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Vikiki22 » Uto 09.07.2024 14:01

Mackie, super. Gratulujem. :jop:
No, stými titulmi to je tak... Doslova je to len na prilákanie vystavovateľov. Tieto šteniatkovské tituly nemajú hodnotu, až potom možno JCH, CH, GrandCH. Ostatné, čo zase vymysleli "hyper-super-šampiónske tituly", sú zase len pre tých :money: . A áno, ak začína byť niekto úspešný na výstavách, rýchlo ich to vcucne.
Ja sa teším na prvú výstavu s Hjordis, len musím počkať, až jej zmiznú biele chlpy. :lol:
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Uto 09.07.2024 15:07

tak aspoň jedno pozitívum, že nás to nevcucne :angel: my sme sa prešli aby sme dostali disk :pac:
kvôli zubom, ja si myslím že hlavne v kombinácii s farbou dal disk, lebo aj to jej vytkol
tak nič no, ostáva nám už len ten šport :lol:
a pre mňa je krásna aj tak :smile:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Uto 09.07.2024 17:56

Mackie gratulujem, škoda že sa mi nedalo ísť pozrieť :ua:

Dasken čo má so zubami?
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Uto 09.07.2024 17:57

Chybaju jej dolne p2
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Uto 09.07.2024 18:00

Aha, ďakujem
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 09.07.2024 18:57

Kolko ma mesiacov? A to si si nekontrolovala skor, ako si vysolila peniaze za prihlasku? :lol:
To si bola na klubovke?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Uto 09.07.2024 19:30

Ma 10, a je to medzinarodka, ale rozhodca ktory chodi na klubovky BO. Kontrolovala, len som myslela, ze jej to len vytkne ako vadu, nie ze to bude disk. Podla standardu to na disk nie je, ak to spravne chapem. A chcela som vediet ako ohodnoti zvysok. :nwm:
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 09.07.2024 19:45

No skoda, to sa jej uz asi neobjavi :ua:
A ta farba, no, teraz idu po tom.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Uto 09.07.2024 19:53

hej škoda, neplánovala som chovať, ale sú to také zavreté dvere.
tú averziu voči farbe trochu preháňajú, v susedných krajinách to neriešia tak ako u nás
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod janajka » Uto 09.07.2024 19:56

A bocku s rovnakými chýbajúcimi zubami nediskol. Mala VD. Aka nespravodlivosť.

Mackie, rada som ta videla. Aj tvoje psíča.
janajka
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 09.07.2024 20:13

Janajka, uz len za farbu by ju vyradili. Nesmie mat celociernu hlavu, musi mat masku viditelnu.
Zrovna nedavno bol povyk okolo jedneho.psa, co tiez takto vyradili na bonitacii.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 10.07.2024 10:17

Toto je ta nasa "vada" v pohybe a VN4. Najviac ma sralo, ze keby nie sme "z rodiny", tak sa ani nedozviem, ze preco. Kedze to ale vadi hlavnej poradkyni chovu, tiez sme sa vyhli vcucnutiu, aj klubovke. A este ked som sa docitala, ze to si este treba ten titul zaplatit a ani sa nikam nezapisuje, ako Viki spomina :pac: dame si asi este oblastnu vystavu, co bude na vychode, a musim nieco ine vymysliet, nic nevie, krivy chvost, no co z nej vyrastie :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

PredchádzajúciĎalší

Späť na Výstavy