Vystavovanie - rady, nápady, skúsenosti

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Vystavovanie - rady, nápady, skúsenosti

Poslaťod Kristinka.46 » Uto 20.08.2024 23:29

Ahojte. Náhodou mi neviete poradiť naozaj dobrý tréning prípravy na výstavu v Banskej Bystrici alebo okolo?
Kristinka.46
Okoloidúci

Poslaťod Vikiki22 » Uto 17.09.2024 10:12

Tak, my sa cez víkend chystáme po roku na výstavu v "plnej zostave" (okrem Alga - idem sama a s ním sa mi tam nechce samej "mordovať"). Síce stále rozmýšľam, či ísť, aj keď sú baby prihlásené - Torvi je komplet bez chlpov po pôrode, Freya nemá stále chlpy na chvoste a Hjordis ešte vidno nejaké biele chlpy na hrudi. Budeme tam ako za exotov. :pac:
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 17.09.2024 13:00

Jaj urcite chodte, ved to je drahy spas zaplatit a nechat prepadnut. Vo Velkej Ide dokonca boli s braskom mojej, ale nenastupili, nechapem. Ja intenzivne premyslam, co s Bratislavou, dnes je druha uzavierka, mne tam velmi nerastu tie poplatky, ale ako pocitam tak pocitam, ja som uz bez dovolenky :ua:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Vikiki22 » Štv 19.09.2024 12:33

Ono pre niektorých je niekedy lepšie nenastúpiť ako si spraviť "hanbu" - napr. dostať horšiu známku alebo nedostať v konkurencii titul. Poznám pár takých. :ach:
U nás na klubovke nie sú tie poplatky pre členov až tak vysoké, takže pohoda - abzvlášť, keď idem s jedným štencom a veteránom. Ale teda aspoň si užijeme deň medzi flatíčkarmi bez dieťaťa a chlapa. :heh:
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Výstavy