[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Filmové novinky

Poslaťod Mackie » Ned 17.12.2023 17:18

Co je pre teba nekonecne? Star treky mali max. 7 serii. No a co, ze ich bolo.. asi 10 :ha:

Starship troopers? :heh:
Zo starsich Battlestar Galactica, Babylon 5, ale to ta asi nezaujme. Dark matter, Expanse, Earth2, Halo, Red dwarf, Dr. Who, odrhovacky The last of us, Stranger things a Umbrella academy. For all mankind po druhe. A viac asi neviem, k vela novym som sa nedostala.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Ned 17.12.2023 17:31

No tak nejak. Polku som videla a druha polka nezaujala :heh:

A nekonecne znamena, ze furt to iste dokola :heh: Neviem no, tazko sa mi popisuje. Nemam problem s dlhymi serialmi ineho typu, len tieto lodne, ma fakt nebavia. Naposledy som take pozerala, (pockaj, idem sa spytat chlapa ako sa to volalo :haha:) Orville, rozmyslam, ci som ho dopozerala, neviem sa priznam :heh: (ja fakt zabudam vsetko hned :heh: preto radsej pozeram starsie serialy, dokola, lebo pre mna jak nove :haha: ale obcas proste chcem zmenu. A nemam rada otvorene serialy, ja si o rok nepamatam ani typ serialu, nieto o com to bolo :haha: ) Inak, co som dnes zacala pozerat, tak v 6 diele sa dostali k tomu,c o bolo zjavne uz od 1-2. dielu. Ale zacinam byt zvedava ako to zamotaju a odmotaju :haha: Ci to hodia na mimozemstanov, ludstvo alebo prastareho tvora :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 17.12.2023 20:49

Wer, to nepude. Naslo mi teda len zle sestry, ale asi je to ono.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod Mackie » Pia 19.01.2024 3:45

Jedna z odlozenych veci, Fringe. Obavam sa, ze som z takychto serialov uz vyrastla :plac: To je take smiesne, smiesnejsie ako Akty X, tie dokazem brat vazne aj teraz. Prvy diel som 3x "pretacala", lebo mi to nedavalo zmysel, hlavne postavy nula, nic.

A dokoncila som Stranger Things, prvej serii sa nic nevyrovna, cim dalej tym viac klise, ale beriem to so vsetkymi plus aj minus. Kym bude von posledna seria, kludne dam rewatch, aj dva, so 100% pozornostou, ziadne na pozadi. Nieco kvalitativne a typovo tomu podobne by nebolo?
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Pia 19.01.2024 22:40

Stranger Things este budu pokracovat? Neviem preco som myslela, ze to uz je uzavrete.
Skus pozriet serial From. Nema to spolocne nist, ale mozno zaujme :heh: Tiez iny svet.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 20.01.2024 3:56

Ako uzavrete, ved ta seria sa jedina skoncila "otvorene" otvorene, vojna sa zacala :ha:

Pozriem ten From, podla popisu mi to pripomina Wayward Pines, podla recenzii je to ako Lost.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Sob 20.01.2024 4:48

Mackie píše:Ako uzavrete, ved ta seria sa jedina skoncila "otvorene" otvorene, vojna sa zacala :ha:

Pozriem ten From, podla popisu mi to pripomina Wayward Pines, podla recenzii je to ako Lost.

Ja netusim o com bola ta posledna seria, len v hlave som to tak mala ulozene :haha: Ja sa nikdy pri filmoch a serialoch nehadam. Prehrala by som :haha: A hej, je to ako Lost, som to pozerala tusim kratko po sebe a hned mi to evokovalo, ale take bubackejsie mi to prislo.
A tie pinie idem pozriet, to nepoznam :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 20.01.2024 4:56

Borovice je kniha, az neskor som zistila, ze z toho je aj serial, ale ked to nestreemuju nikde, nehladam uz, tak neviem aky je. A kebyze to kopiruje knihy, tak knihy boli tri a serial len dve serie, tak ani neviem kde to konci. Len ten zakladny motiv je taky podobny, nejake mesto, neda sa odist, divne tvory na okoli..
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Sob 20.01.2024 5:05

Inak lost tiez neviem ako skoncilo. Ale mam to zaradene v kolonke nikdy viac :haha: To viem urcite. Dopozerane nasilu.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Štv 15.02.2024 9:17

Lessons in Chemistry- odporucam :jop:

je to skor take smutnejsie, ale nie uplne :lol:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 16.02.2024 5:37

Som zistila, ze konecne ide tretia seria jedineho serialu, ktory ma nadchol od doby HIMYM a big bang theory- resident alien :jupi: Som sa musela drzat, aby som ho nekukala dokola, som si povedala, ze si to pozriem znova, az ked vyjde dalsia seria :heh: Ale to som myslela, ze vyjde zaciatkom roka 2023 :haha: A som stastna, ze to konecne mozem pozerat znova :haha: Milujem ten typ humoru, je tam vsetko co mam rada, aj mimozemstan teda :haha: Berie mi slova z ust :haha: Zrazu mi vobec neprekaza zobudit sa uprostred noci. Mam co robit :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Sob 24.02.2024 17:17

Severance :aaa: milujem taketo filmy/serialy.. zatial nemam dopozerane, ale za mna mega
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Sob 24.02.2024 18:35

kukol tu už niekto noveho hraneho avatara od netflixu? Toho kresleneho mam rada, na toto som zvedava.

Inak, serialovy percy jackson - knizky milujem, citala som kazdu aspon 3x a mam z toho trochu zmiesane pocity. Zle to nebolo, dalo sa to pozerat, ale to obsadenie niektorych postav, hlavne ked v knizke su na nich zalozene niektore ich vlastnosti, mi trochu skrie oci
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Sob 24.02.2024 21:03

Ja sa tým seriálovym Percym ťažko prekusavam. Si pozriem tak jeden diel za dva týždne. Nesedí mu to absolútne. Filmy boli podľa mna oveľa lepšie (knižky samozrejme naj).
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Sob 24.02.2024 21:25

Tie filmy rada nemám vôbec, ten seriál mi ale prišiel ako taká vizuálna kostra pre niekoho, kto už čítal knihy. Boli tam také momenty, že toto sa stalo a zvyšok/súvislosti si prečítaj alebo domysli.

Čítala som ale ze do tej 1 série išli opatrne aj s nižším rozpočtom, lebo nevedeli či sa to uchytí. Zvedavá som či vydržia, takú 4 a 5 by som si rada pozrela
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou