Vidina psa, ktorý mi tam skolabuje, brrrrr. Našťastie sme dali obednú prestávku, pes sa zvalil do chládku - nevyliezla spod stromu ani keď som vytiahl slaninu z batohu, tí, čo ju poznáte, si teda asi viete predstaviť, ako na tom bola.
Trúba ryšavá.
Mineral Drink
- doplňuje vodu, potřebné minerály a vitamíny
- udržuje energetické zásoby
- oddaluje únavu a zvyšuje výkonnost
- chrání před vyčerpáním a vznikem křečí
- zvyšuje celkovou kondici
- ideální pro běžné denní doplnění tekutin
Mineral Drink rehydration je vysoce osvědčený energeticko-rehydratační iontový a vitamínový nápoj vhodný před a při výkonu a také pro doplněnní tekutin během dne. Účinná redydratace zlepšuje celkovou kondici psa a zvyšuje předpoklad pro kvalitní výkon.

zavisi to od zataze. 
Viem pri zatazi existivat iba s vodou? Ano viem.
Ked si dam namiesto vody iontak, je to lepsie? Ano, je. Zvlast pri dlhsej zatazi fungujem s iontakom o poznanie lepsie ako s cistou vodou.

A tak nejako podobne by mal tuším fungovať aj ten psí - zlepšiť viazanie vody v organizme, jej využiteľnosť, aby psom len nepreletela.

A tak nejako podobne by mal tuším fungovať aj ten psí - zlepšiť viazanie vody v organizme, jej využiteľnosť, aby psom len nepreletela.

Tiež sa riadim heslom radšej niečo zbytočne, než zanedbať. Nehovoriac o tom, že záprah zapichnutý počas preteku v mláke je niečo, čomu sa snažím vyhnúť ako sa len dá
)
Tento výrobek je určen nejen sportovním psům, ale i psům v rekonvalescenci, březím fenám i fenám po porodu. je vhodný pro vysokou schopnost zavodnění např. při průjmových onemocněních, pro běžné zavodnění pejska v horkých letních měsících, před dlouhou jízdou v horku v dopravních prostředcích atd. Stále se setkávám a bohužel i u sportujících lidí se psy, že psy již zavodnili před závodem vodou+ vývarem nebo vodou s pár rozpuštěnými granulemi atp. Problém je v tom, že pes sice tuto vodu s nějakým ochucením vypil, ale chybí zde sůl potřebná k roznášení vody v těle. Pes je plný vody, k zavodnění nejen že nedojde, ale jsou navíc zatíženy ledviny, které toto množství musí zpracovat a dostat opět z těla ven. Náš výrobek toto vše obstará, navíc obsahuje další potřebné minerály a vitamíny.

Použití nevhodného nápoje se rovná zbytečně vyhozeným penězům, jelikož efekt by byl minimální a místy i opačný. Iontové nápoje navíc nejsou určeny pro každého. Vysoké koncentrace některých iontů (obzvláště K) mohou mít negativní účinky na některé orgány (obzvláště ledviny). Proto pokud máte problémy s ledvinami či trávícím traktem, poraďte se raději nejprve s lékařem.

Ale však to nikto pre psi v bežnej záťaži ani neodporúčal, nie?
) pre psa bezna zataz, tak potom nie

Amaguk píše:Ale však to nikto pre psi v bežnej záťaži ani neodporúčal, nie?
nooo, ak je trekovanie (teda take ako robim ja) pre psa extremna zataz, tak potom nie
Ked mi Zara lezi doma na chodbe, staci jej samozrejme voda.
Ked ju zatazujem (a obzvlast v hranicnejsich podmienkach, napr teplo), tak sa to snazim kompenzovat "nadstandarnou" starostlivostou.