rozne chondra davam psovi uz davno, skor pre moj dobry pocit, ale realne ziadnu zmenu som nikdy nepozorovala.
Avery ma 13.5 roka, DLK na 1 strane a z toho dovodu druha strana pretazovana, zadne nohy uz moc nesluzia - aj ked nevyzeraju bolavo, len sa smatla.
nahodou som narazila na Altervet, veterinarka mi odporucila ich probiotika, ked mal pes hnacky. ked uz som objednavala, zobrala som aj chondro - na skusku som vybrala Kurkumin+MSM a Cartilan Base+K2+D3. Kurkumin nic, ale ako sme zacali davat ten Cartilan, tak do tyzdna nastala velka zmena. psik chodi ovela lepsie, menej kriva. tablety mu sice nechutia a do krku mu to cpat nechcem kazdy den, takze len hadzem do krmiva a ked nezozerie, zostane to v miske do dalsieho krmenia. dostava 2 tab denne. berie to asi mesiac zatial, a samozrejme niekedy ma aj horsie dni, ale celkovo je na jeho pohybe naozaj viditelny pozitivny rozdiel, aj doktorka si vsimla.
berie aj lieky na bolest (cimalgex), odkedy zacal tak vyraznejsie krivat, co je cca pol roka. a ako vyzera lepsie, znizili sme pred 2 tyzdnami davku o 1/3 a drzi sa
tak len davam do plena tuto skusenost a odporucanie, kto ma starsieho a/alebo krivajuceho psa, skuste.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.