Doplnky na kĺby

Sem píšte všetko ohľadne doplnkov čo pridávate do stravy.

Re: Doplnky na kĺby

Poslaťod jarmila.ruskova » Pia 25.10.2024 10:41

Colafit je čistý bovinný kolagen typ I, vhodný jak pro lidi, tak pro zvířata, a využívá se na podporu kloubů. Pro psy se doporučuje preventivně nebo při potížích pohybového aparátu. Podává se podle hmotnosti zvířete 2-3 měsíce dvakrát ročně, nebo dlouhodobě, pokud je potřeba.
jarmila.ruskova
Okoloidúci

Poslaťod clupko » Str 24.06.2026 9:57

rozne chondra davam psovi uz davno, skor pre moj dobry pocit, ale realne ziadnu zmenu som nikdy nepozorovala.
Avery ma 13.5 roka, DLK na 1 strane a z toho dovodu druha strana pretazovana, zadne nohy uz moc nesluzia - aj ked nevyzeraju bolavo, len sa smatla.
nahodou som narazila na Altervet, veterinarka mi odporucila ich probiotika, ked mal pes hnacky. ked uz som objednavala, zobrala som aj chondro - na skusku som vybrala Kurkumin+MSM a Cartilan Base+K2+D3. Kurkumin nic, ale ako sme zacali davat ten Cartilan, tak do tyzdna nastala velka zmena. psik chodi ovela lepsie, menej kriva. tablety mu sice nechutia a do krku mu to cpat nechcem kazdy den, takze len hadzem do krmiva a ked nezozerie, zostane to v miske do dalsieho krmenia. dostava 2 tab denne. berie to asi mesiac zatial, a samozrejme niekedy ma aj horsie dni, ale celkovo je na jeho pohybe naozaj viditelny pozitivny rozdiel, aj doktorka si vsimla.
berie aj lieky na bolest (cimalgex), odkedy zacal tak vyraznejsie krivat, co je cca pol roka. a ako vyzera lepsie, znizili sme pred 2 tyzdnami davku o 1/3 a drzi sa :smile:
tak len davam do plena tuto skusenost a odporucanie, kto ma starsieho a/alebo krivajuceho psa, skuste.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 24.06.2026 10:23

Chondra vyzkousena nemam.
Ale beru od nich benforegen od listopadu - misto milgamy, karsivanu - Kaca je aktualne jen na tom - ma nejaky neidentifikovany neuro problem - a od zacatku roku je bez priznaku.
nevim, co do toho davaji -ale neco tam maka
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Doplnky Stravy