Zoznam veterinárnych ambulancií so základnými informáciami a skúsenosťami užívateľov dogfóra
Pravidlá fóra Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie. V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.
Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.
12 v marci. Ja som v prvej panike už sa videla ako klušem na jaggy, inak ochrnie. Ale je pravda, že v 12 (kým sa po niečo dopracujeme) už by som ho nechcela operovať - nie náročné veci s prognózou 50:50. Problémy tiež aj so zvieračom má, len mi až teraz po snáď pol roku došlo, že to súvisí.
Zdravím, hľadám stomatológa na extrakciu mliečnych zubov, vedeli by ste niekoho odporučiť? ideálne západné-stredné SK, príp. ČR. Je Brauner stále najlepší?
To popravde neviem, skus napísať. Alebo mi ešte napadá Hylák vo Vyškove, ten by mohol tiež a je to strašne milý ochotný typek, podľa mna nebude mať s týmto problém
Wer, Dr. Žilinčík by mohol vedieť spraviť takto konzultáciu (operoval moju suku a aj zopár psov od známych riesil a mega spokojnosť.) alebo teoreticky sa skus spýtať Dr. Vatolíka, ale to bude asi kúsok viac vychádzať. Ak by si potrebovala viac info, kľudne mi napis na fb.