Hľadám veterinára - odborníka na konkrétny problém

Zoznam veterinárnych ambulancií so základnými informáciami a skúsenosťami užívateľov dogfóra
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Re: Hľadám veterinára - odborníka na konkrétny problém

Poslaťod wer » Štv 02.05.2024 19:13

Ludia, kam ist na preventivku..? Idealne tato moja strana BA a nie ordinacne hodiny len cez tyzden doobeda..
Sa mi zda ten pes taky unavenejsi, dlhsie uz, tak asi to nebude z tepla.. mozno vekom (aj ked 6 mi nepride vobec vela), alebo fakt je pretrenovany (ale to sa mi tiez nezda), tak by som.si to radsej chcela overit..
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod soletka » Pia 03.05.2024 8:28

do Malaciek mas daleko? my sme boli vo Vetmaxe na preventivke a spokojnost.
soletka
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 03.05.2024 8:53

Nemam, dakujem, skusim :smile:
(A ved tam je vetka Silvia :aaa:)
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 03.05.2024 10:09

my tiez tam chodime. neviem, kto je silvia :lol: ale ten doktor mi pride fajn.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 03.05.2024 10:13

Silvia s chlpatym BSO - ty si sa s nou uz nestretla na cvicaku..? :lol: (neviem si teraz spomenut na jeho meno.. :pac: )
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 03.05.2024 11:49

nie, ale uz asi viem, ktora to je :jop:
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Tiaali » Pia 03.05.2024 12:34

Tam odporúčam aj Dr.Vasilenkovú, s kľudným svedomím, by som jej svoje psy zverila kedykoľvek
Tiaali
Junior

Poslaťod wer » Uto 07.05.2024 17:22

No ako pardon. Objednala som sa cez ten ich objednavkovy system.. to, ze tam bolo na vyber max 15 min na vysetrenie pomlcim, ale ze dojdem a oni ma ani necakali..? A najma ma dojalo, ze na dverach platba len v hotovosti. :hmm: :hmm: :hmm: To ozaj, v dnesnej dobe??? U veterinara?!?!? A na stranke to na mna nikde nevyskocilo.. Takze 60 km som sa previezla zbytocne. Toto si uz nezopakujem.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 10.05.2024 9:29

aha, mi nenapadlo ta upozornit. tiez mi to strasne vadi, tusim kazdu navstevu sa ich na to pytam..
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 10.05.2024 9:41

Mna by to ani nenapadlo... este aj fornetti vie clovek zaplatit kartou, ale aby som pred kazdou navstevou veta si sla vybrat 500 eur, co keby nahodou bolo treba dake vysetrenie navyse..? :ach:

Nic, skoncila som v Marfilvete a fajn, asponze som sa dostala k jednemu z tych "starych" vetov a bola to vcelku prijemna navsteva, aj sme pokecali :heh: a pes ma vysledky dobre, takze som.kludnejsia.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Veterinárne ambulancie