ŠTENIATKA a BARF

Sem píšte všetko ohľadne surovej stravy.

Re: ŠTENIATKA a BARF

Poslaťod pigie » Pon 10.02.2025 18:17

Tak ja aj v pazravosti mam stupne. Fry je taky, ze vsetko vtiahne. Lyo nie. Ten aj nezozere, ked mu nieco nevonia. Ked Fry nezozere - je chory. On aj chory na zaludok sa ide potrhat za zradlom, ked z neho krv strieka :pac:
A hladneho psa poznam. Hugo obcas bol hladny :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 10.02.2025 18:28

Nyx je ako fry rozhodne.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 10.02.2025 18:37

Tiez zozere aj mrkvovu vnat, ak padne z linky? :haha: V zahrade by ho to nenapadlo. V kuchyni aj cibulu zo zeme :haha: Lyo je rozhodne z nich troch najnormalnejsi. A tak si aj predstavujem takeho normalneho psa. Bo podla mna kazdy pes by mal byt prirodzene pazravy :haha: Ale nie az tak velmi :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pon 10.02.2025 18:42

No preto viem, ze Zeky je hladny. On nie je pazravy. On by si nase jedlo nedovolil vziat, asi. Jak Haator ked si z pultu stanglu salamy vzala, muffiny z batoha vyjedla. Drako ocovi sunku z chleba stiahol. A Kenzi nie je ani ani. Ked nieco najde spolu so Zekym, tak ona musi prva byt, takze presne take popadane kazdu somarinu zje, len aby to on nedostal. Ked ma kazdy svoje, po jeho pozera. Kacka poprve, vyvalala sa v nej. Teraz sa vala v susenom uchu. Pamlsky nove dnes, v prvom sa vyvalala, dalsie vyplula, jeden dva zjedla, ale zula to ako mastnu hovadzinu minutu. Bez rozptylovania a so Zekym za zadkom maka za granule. Akonahle je sama alebo podnety okolo, koniec. Musim proste to jedlo radikalne ubrat. A pre istotu asi kontrolny odber krvi, ci je inac vsetko ok.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod wer » Pon 10.02.2025 18:58

No pockat. To zase je o vychove :ha: neexist, ze by mi nieco vzal.zo stola, alebo zral.vonku... aj ked kost varenu najde, tak mi to len oznami, nedovoli si vziat, aj ked by veeelmi chcel..

A mrkvovu vnat doma nedrzim, ale asi by zjedol. :lol: co jem ja, tak to je pre neho vsetko mnamka. Hoc je to kysla mandarinka alebo cojaviem brokolica surova.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 10.02.2025 19:46

Helios je jak kyselina. Cvičí mi úplne parádne za chleba. Obyčajný suchý. Alebo aj natrhane servítky... Ale zo stola nevezme, hoci dočiahne kam len chce. Vonku, ak nájde kosti, tak vezme do huby ale nechá si vziať, teda vymení. Úplne prvá vec co sa ako malé šteňa učil :lol:

Inak, teraz som posledný asi týždeň pridala mäso. Takže dostáva večer bud čisto mäso/barf alebo aspoň mäso ku granuliam. Lebo bol ako trieska, len kosti pod chlpami (pri 63-64 cm ma sotva 22 kíl aj s postrojom), neprišiel mi úplne okej, len na prvý pohľad to nikto nepozná, chlpy zakryjú. A pomaličky vidím, že minimálne nie je tak strašne nenažraný v zmysle vdýchnem granule behom 10 sekúnd, viac mu to zaplní žalúdok alebo čo. A aj ma viac energie mám dojem
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 10.02.2025 19:52

Slausa píše:len na prvý pohľad to nikto nepozná, chlpy zakryjú.

Tak to este nie je na tom tak zle. Mne na Hugovi poznat bolo vsetko, chlpy nezakryli. Si dobre spominam, ako mi nadaval jeden okoloiduci vonku, ze naco si kupujem takeho psa, ked ho nemam cim krmit :ach: Bych mu modre z neba dala, len on nechcel :ha:

Hej, aj Lyo je taky. on vonku na zahrade ale dostava zrat, takze gulicky ma ako prilohu :haha: Doma ani vonku si inak nevezme. Ale taky Fry bol brany ako vysavac k decku, toho musim strazit. Z vysky si nevezme, ale co najde na zemi, to je jeho. Vonku ale oznacuje aspon :heh: Doma maju ludia smolu. Mne si nedovoli vziat co mi padne, caka ci moze, ale ostatnym uprace okamzite vsetko :haha: A tiez, kto da ruku so zradlom pod stol, tak mu to dava, nie? To u nas navsteva rychlo zisti. Pohladkat sa neda, ale vytrhnut zradlo z ruky, bezproblemu :joint: Keby mu ho davali, tak si neda. Ale pod stolom je dovolene vsetko :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 10.02.2025 20:45

Len u neho extra vela zakryva aj vzorka. Videla som obrazky pruhatych psov co boli extra podvyziveni a cez to maskacove pruzkovanie to ani vidno nebolo. Objat ho je ako objat radiator :ha:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Surová strava