Hej, hej, presne tak, že postupne. Na začiatok nejaká jednodňová akcia by podľa mňa úplne stačila. Alebo na úplnýýý začiatok sa možno ponúknuť niekomu, kto už nejaké akcie robí, že by si mu nejakú pomohla zorganizovať, že by si sa tak zaškolila, napr. v oslovovaní sponzorov, zháňaní potrebných vecí, propagácie akcie, výrobe letákov, oslovenia veterinára na akciu a podobne. Aspoň ja by som teda na to tak išla, tak postupne.
Resp. ak chceš ísť do toho tak na ostrejšie, tak napíš nejaký konkrétny návrh, scénar, koncept s konkrétnou predstavou čo, kde, ako, kedy, načo a začo, a keď bude na svete už nejaká konkrétna myšlienka, prípadne aj s orientačným rozpočtom a proste nejakým cieľom, tak sa ľahšie spojí dokopy viac ľudí. Možno patria, ktorá organizuje Deň psích hier v Devínskej by Ti mohla byť nápomocná, možno partia z OZ Majme srdce, ja by som Ti možno tiež vedela poradiť, tak keď chceš napíš mi SS alebo mail, môžeme o tom hodiť reč, za to nič nedáme :-).
Offtopic: Napr. my s kamoškou uvažujeme, že by sme spravili dogtrekking niekde na západnom Slovensku, hlavne trasy mini, max. potom neskôr možno midi, aby sa vyhovelo lemravejším západniarom nezvyknutým na horské prostredie kopcov a iných terénnych nerovností a menej fyzicky či zdravotne zdatným ľuďom. Pôjdeme do toho pomaly a s rozumom, zatiaľ máme skúsenosti s organizovaním výstav (potkaních a morčacích), no a pomaličky si budeme zisťovať aj iné veci a budúci rok by sme možno začali robiť také "soft" dogtrekky na západnom Slovensku v okolí BA. Uvidíme . Keď to bude reálne, tak vás potom všetkých pozveme na "soft" dogtrekk .
No a tiež by sme sa nebránili napr. zorganizovaniu orieškiády (alebo pomoci pri jej organizácií) alebo možno nejakého iného dňa "psích hier", len to chce niečo konkrétne a viac ľudí s nadšením a vôľou dotiahnuť veci do konca :-).