moschino píše:Offtopic: ... A keby nevyšlo to, môžme aj tú dnv
Co je v DNV?

moschino píše:Offtopic: ... A keby nevyšlo to, môžme aj tú dnv

A ked sa dohadujem s Moschino, tak nejak predpokladam ze Margita pojde s nami. Alebo my s Margitou.

však Margitu berieme tiež, som písala 

Margita píše:Jasne,jasne, kde je Kulinko je aj Margita
Ked uz ste prezili ... 

Kulunuru píše:Barbor sak ked bude DF roomka, pojdes s nami a dame to. Roomka je speciaaal veca ked je dobra, stoji za to aby sa aj asocial (ako som tak trochu aj ja) premohol
ja som na ziadnej este nebola.
kolegovcov som nenahovorila 

fakt to malo nádych hororového hotela (lebo dom prekliatych bol taký akože dom, dosť malý a tesný). Dievčina na recepcii hotela vyzerala ozaj ako z hororu
malo to lepšiu atmosféru
bolo treba zadať asi 10miestny písmenkový kód do trezoru a najskôr čo sme skúšali, tak menejpísmenkové kódy, ale keď sme dali 4, potom 5 a potom nám došlo, že viac, aj sme ich dali správne, ale ono to prvé písmenko počítalo ešte k prvej 10tke a bralo nám potom len 9 a stále to nešlo, tak ešte raz 10, ale tiež prvé bralo k zas predchádzajúcej
tak tam nám museli pomôcť a dali nám kód, ktorý sme už v podstate mali
a krvavé stopy niekam
v jednej kúpeľni bol dosť ťažko skrytý kľúčik, kde by sme ho ani nehľadali, tam nám museli pomôcť. Možno by mohli do budúcna tam dať odtlačok krvavej ruky, že to akože otvárala, lebo neverím, že by to niekoho bez pomôcky napadlo
malé kutice izbičky, krv na stenách a k tomu mini kúpeľňa (brat si robil srandu, že takú kuticu izbu 1,5 x 3m aj s tou krvavou stenou by v Londýne prenajali za 400 libier, kedže má aj vlastné sociálne zariadenie, tak aj za 500
). Koniec bol tiež zložitý, kto nemal hudobný sluch by tam ešte dobre dlho pokysol, kým by sa dostal von. Dali sme to za tuším 1:47?
už sme sabáli, že zapnú svetlá a vyženú nás von, že nám to dlho trvá. A baba z recepcie potom, že sme patrili ešte k tým s lepším časom
ale tak ešte to len pár dní predtým spúšťali.

Roomka znie dobre, hlavne ta kupelna ale aj ako celok, ved 9 miestnosti je super.

Inak idem aj ja