Ale s mužom si ona rozumie na 1000%, oni sú do seba zamilovaní, to je problem len medzi nami dvoma. A hej, keby som na to sama, tak je už asi inde.
Fakt neviem, jak toto rozlúsknuť a jak zmeniť tu atmosféru medzi nami

mali sme obdobne poziadavky a mame utulkaca 

inak ak hej tak to by som radila,medzi neaktívne ,hodinu sa prechádzať zvládne aj 13rocny trojnohy mops
a zháňa sa to ľahko ,v Čechách je ich dosť
ale aj ta hodina je ozaj nic, hlavne ak to bude mlady pes, to by musel byt pes s nejakym tazkym hendikepom

wer píše:tak hodina lepsie ako metre...ale aj ta hodina je ozaj nic, hlavne ak to bude mlady pes, to by musel byt pes s nejakym tazkym hendikepom
![]()
ako netvrdim, ze pes musi byt hodiny vonku, su psy, co aj nikam nechodievaju, vsakze..., ale za mna pes potrebuje podnety, zazitky, nieco... a ked ma byt to venovanie max hodinu denne, tak radsej ziadneho psa.
a cesky terier, ak to ma srst ako west, tak to nesplna poziadavku na hebku srst, vsak to je uplna drotenka

clupko píše:mne pri takychto nespecifickych poziadavkach vzdy pride, ze najlepsia volba je pozriet utulky a docasky.

skye terier ci co? 

ale to nie je vas pripad, aris... a ani nemusi byt lichennmossu, netvrdim, ze je, len je doooost takych psov v okoli...