mairi píše:Kusalkov pes prave zozral moju ponozku, co mame robit?!?! a to si nerobim srandu
ps. aj ked skoro som skapala od rehotu
tak s tymto mame bohate skusenosti. Ron s tym zacal ked mal este len cca 4 mesiace, to zozral 2 velke panske bavlnene ponozky zviazane na uzol...nik mi nechcel verit...a podarilo sa mu to behom par sekund, len co som sa otocila.
Odvtedy pozral tych ponoziek uz niekolko, nepohrdol ani spodnym pradlom a rukavicou (nastastie kozenou), ci gumenou piskacou kacickou.
Takze odporucam, sledovat co kaka (ano, aj ked sa to zda neuveritelne, niekedy si s tym poradia a vykakaju to), pripadne co grcka alebo naopak, ci nezacne zapcha alebo hnacka (ta je casto predzvestou ucpateho traviaceho traktu). V priebehu tyzdna by sa nieco malo udiat (bud to pojde von, alebo sa prejavi ucpatie), a podla toho sa zariadite dalej. My sme krmili dalej standardne. Ked tomu chcete pomoct, mozete zbehnut k vetovi, ale v podstate on v tejto prvej faze moze podat len pripravok na podporenie pohyblivosti criev (alebo na vyvolanie zvracania) a mozno cosi proti zapalu zaludka. U nas sa vsak zacina panikarit az po cca 3-4 dnoch a zatial teda vsetko bez problemov, osudna bola len ta kacicka, ale to skrz toho, ze o nej sme nevedeli, ze ju zozral a tak sa na to neskoro prislo.