Mne sa sem tam sníva, aj keď už nie až tak často, ako keď to bolo čerstvé...tie sny boli také veľmi zvláštne, lebo som ju zrazu mala pri sebe aj keď som vedela, že už nežije...a vždy to bolo buď to, že sme to preživali všetko znova a mi bolo až zle z toho si predstaviť, že toto sa má ešte opakovať, celý ten koniec...alebo že bola zas úplne ok, aj keď stále senior ale behala, jedla, atď. Teraz posledné asi 2-3 sny už som mala také, že je znova mladá a zdravá a sú také neviem...lepšie.
Najsilnejšie spomienky ani neviem aké mám lebo sa priznám, že sa snažím na ňu moc nemyslieť

ako skoro každý deň mi ju niečo pripomenie alebo si na niečo spomeniem, aj fotky už viem pozerať, ale nejak aktívne na ňu myslieť nedokážem ešte lebo to potom cítim iba to, ako neskutočne mi chýba a že už ju nikdy neuvidím, ani nepohladkám ani nevezmem na ruky ani nič
Najhoršie bolo to rozhodovanie, kedy to ukončiť, či už fakt sa nedá bojovať a potom ja som mala ešte aj dátum dohodnutý na to, lebo som to chcela urobiť doma, na SR, nie sama tuná a nechať ju na veterine. To bolo fakt strašné, vedieť kedy sa to stane a len proste čakať na to a vedieť, že každá minúpta je už naša posledná

no strašne mi hrdlo zovrelo ugh. Radšej by som brala veľmi náhly a rýchly koniec.
Drž sa Lucy je mi to ľúto

a vlastne aj vy všetci ostatní.