Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod wer » Uto 25.08.2026 11:04

sa desim najviac toho pocasia - lebo tolko toho mam naplanovane, ze neviem, ako to stihnem a ked budem prd vidiet, tak budem sklamana.. "blbe" bude, ked nakoniec aj budem musiet nastupit na tie majstrovstva (s tym zatial podvedome neratam :heh: aj ked ratam s tym, ze tam pojdem aspon na 3 dni pozriet). som este nikdy nebola niekde na 2 tyzdne a zbalit sa na vlastne 2 typy dovolenky - cvicenie so psom + turistika - mi teda da zabrat... :prd: vsak ani tolko oblecenia nemam... :heh: a to nevravim, ze maso pre psa na 2 tyzdne asi tahat nebudem... esteze zozerie aj granule. :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Uto 25.08.2026 12:58

Adrspach a broumovske som sla s batohom so psami v maji :lol:
Nebola som akurat na tom platenom okruhu, šla som trutnov- Janovice a potom taký ten vedľajší okruh cez čáp po zelenej. V nedeľu doobeda som tam stretla asi 10 ludi dohromady za celé doobedie. Pre psy uplne v pohode, obaja sú ako koza, ale teda Helika som si netrúfla mať na sedáku, to som sa na niektorých miestach bála že ma praští o skalu keď zatiahne :angel: Niektoré miesta pomedzi tie skaly sú tak úzke, že som musela odmontovať veci z batohu a ten hodiť pred seba alebo ťahať za sebou :D Aj adršpach, aj kočičí skaly (mimo tú hlavnú trasu ale za mňa fakt pekné a dostupné) aj začiatok broumovských bez problémov, ale tie som šla len od tej chaty hviezda po hríby, Ďalej nevydalo (vlastná blbosť, nemala som dosť vody...) ale rada by som si to ešte niekedy prešla (len samej sa mi kolkokrát nechce a so mnou nikto nepojde :D)
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Str 26.08.2026 13:47

My sme boli Adršpach kedysi koncom apríla, tú platenú časť a úplne v pohode s Fidom.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Štv 27.08.2026 9:46

Super, ďakujem. Chceme ísť sobota - utorok, takze v nedeľu asi teplicke a v pondelok Adrspach. Kokos ale ďaleko to je, to by sme aj pri mori boli za ten čas :pac:
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné