tak je možné, že to má súvis...A ten ľanový olej je fakt pecka, už dáky mesiac mu ho dávam a vidieť rozdiel

tak je možné, že to má súvis...

Ja vlastne Olivera vôbec nevyčesávam. Furminator hrebeň mi je proti srsti (
) a takými tými gumenými rukavicami by som to mohla robiť celý rok.
. Jo a capni mu potom aj nejaký kondicionér, nech sa mu nevysušuje srsť (existujú aj šampóny s kondicionérom, menforsan tuším taký má).
mozno trochu kokosoveho oleja, ci to je blbost?

len tento konkrétny (mám od značky Furnatura) by mohol mať trošku jemenšiu tú vôňu, mi to príde dosť silné - aj keď tam cítiť len tú ružovú vodu, ale je to silnejšie než tá moja od Purity Vision 

A lame sa o dost menej, zastavky ma ako kedysi, ale stoji to teda dost penazi
Urcite to trvalo par mesiacov - nie tyzdnov, kym sa to ako tak spravilo. Ziaden zazrak na pockanie to nebol. Ale na druhu stranu, tie doplnky zjavne zmysel maju, lebo kvalita srsti sla hore, bezpochyby. Ale ako hovorim, problem uplne nezmizol, skor sa vyrazne eliminoval.

kupala som ho v tom uz trikrat, ani raz som vsak nepouzila fen a kedze je u nas od juna tak to nemam s cim porovnat, kedze dosiel z utulku rovno pred letom, tak vtedy z neho zliezalo vela srsti
pokukujem po tejto značke už dlhšie. Ja mám momentálne leave-in kondicionér od Furnatury, ale tam mám také vlažné pocity z toho po dlhšej dobe používania...ako jednak to rozhodne nevonia tak jemne a nevtieravo ako tvrdí výrobca
a jednak nemám pocit, žeby to robilo nejaký signifikantný rozdiel.

ako Donnie je hebký aj lesklý, ale počas období pĺznutia a pri častejšom vyčesávaní to nie je až taká hitparáda no...hodne pomáha aj ľanový olej, ten mu dávam 2x ročne ako kúru. Tak ten tropiclean asi vyskúšame 
) ani keď mení srsť, tak to asi nebude až tak treba.

(teda ešte na Vianoce niekoľko krát keď musela mať plienky, ale to sa neráta)