Šampóny, kondicionéry a iná kozmetika pre psov

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Vhodný šampón

Poslaťod Kitty » Uto 02.06.2009 12:06

Nemá niekto skúsenosť s nejakými sprejmi na rozčesávanie? Mám 5 mesačné šteniatko yorka a dosť sa jej srsť zachlpí, keď sme vonku a potom je to strašne namáhavé vyčesať, keďže ešte nie je až tak zvyknutá a strašne piští.
Kitty
Nováčik
Obrázok užívateľa

Poslaťod raky » Uto 02.06.2009 12:15

luba píše:Ja pouzivam uz asi styri roky sampon od KW, konkretne citronovy a spolu s nim aj citronovy balzam. Sampon je urceny pre psov s citlivou kozou. Uzasne vonia a psi maju po nom super srst, jemnu a nekonecne sa blistia :lol:

podobne - len mám čierny, dokonca keď dám ten balzam - môžem ísť o dva dni na výstavu...
Ale u nás sa šampónujeme len dva krát do roka....
raky
Chovateľ
Obrázok užívateľa

Poslaťod nellynka08 » Štv 04.06.2009 20:00

Kitty píše:Nemá niekto skúsenosť s nejakými sprejmi na rozčesávanie? Mám 5 mesačné šteniatko yorka a dosť sa jej srsť zachlpí, keď sme vonku a potom je to strašne namáhavé vyčesať, keďže ešte nie je až tak zvyknutá a strašne piští.

KW má spreje na rozčesávanie a aj na predchádzanie uzlenia... nám zatial funguje ten druhý, vyčesala som s ním aj predošlé chumáčiky a srsť je pekná lesklá a tiež aj vonia
Pes je Tvojim obrazom, len menším, chlpatejším, a s veľkým vlhkým jazykom. (J. Rose Barber)

http://www.maslicky.wbl.sk
nellynka08
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Klaudia a Ťapka » Pia 12.06.2009 18:51

my používame KW Lux šampon :lol:
Pes ťa dokáže nahovoriť na čokolvek - bez slov. Pam Brown
pražská krysaříčka Ťapka,
http://www.tapkajka.estranky.sk
Klaudia a Ťapka
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod kikus » Str 29.07.2009 21:46

Vynikajuce su aj sampony Ring5, ja tuto znacku pouzivam pre rusakov, lhasakov a aj v salone na "zakaznikov" :smile: Tie balzamy a rozcesavace su fakt dobre :smile:
kikus
Snoopy

Poslaťod Nia » Štv 30.07.2009 9:23

kikus, maju aj nieco vhodne na balickovanie??
Obrázok
Nia
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kikus » Sob 01.08.2009 9:44

kikus, maju aj nieco vhodne na balickovanie??

ano, je tam jeden kondicioner vyslovene pre vystavnych psov a je doporuceny aj na balickovanie srsti :smile: Ja osobne mam najradsej penovy rozcesavac s lanolinom, tento pouzivam na lhasakov a rozcesavac s norkovym olejom zase na rusakov :smile: Ak chces, poslem ti zoznam aj s cennikom.
kikus
Snoopy

Poslaťod Nia » Sob 01.08.2009 10:18

kikus, dakujeeem :smile:
posli mi to na mail: natalkapirkova@zoznam.sk dakujeem.
uz dlhsie chcem skusit nieco ine na balickovanie. uz vymyslam kadeco. a maju aj nieco ako suchy sampon? lebo maly si niekedy obcura predne nohy a to potrebujem rychlo utriet, lebo potom sa to ani cesat neda a tak smrdi to..ved jasne.
Obrázok
Nia
Šampión
Obrázok užívateľa

Re: Aka je najlepsia kozmetika vhodna pre dlhosrstych psov?

Poslaťod adushiik4 » Štv 20.08.2009 19:31

Takze aj ja mam doma westa, ked som bola na vystave v Ke poradili mi KW biely sampon ... no nemyslim , ze by bol najlepsi pre westa, ja svojho kupem iba raz za mesiac, no stale ked ho okupem saponom, srst zmakkne a je po tvrdej srsti :pac: mala by som obmadzit kupanie samponom, alebo viac trimovat? Bol trimovany iba raz kedze prvy krat som chcela trimovanie, no ostrihali mi ho :pac: .. Ma 8 mesiacov...
adushiik4
Šampión

Poslaťod Nia » Štv 20.08.2009 19:38

adushik, ja by som skor pouzila sampon na teriersku srst...alebo potom zmiesat terriersky a biely..a mas :no: nemoze sa mu stat nic, ja tiez domapraktizujem vseliaku alchymiu :heh:
Obrázok
Nia
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod adushiik4 » Štv 20.08.2009 19:49

No ked som kupovala ja sampon, tak hovorila ze uz na terierov sampon nemaju, ale ze tiez by bolo dobre kupit ho...
Tak kupim tu u nas, no teraz som si kupila uz sapon na bielenie... :) len ta jeho srst jemna mi robi problemy... vzdy ked ju ma uzasne tvrdu musim ho okupat a zasa sme tam kde sme boli...
adushiik4
Šampión

Poslaťod Nia » Štv 20.08.2009 20:43

asi vtedy momentalne nemali, inak KW ma v sortimente sampon na tvrdu srst. Nepoznam znacku, ktora by takyto sampon nemala.
Obrázok
Nia
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod adushiik4 » Štv 20.08.2009 21:59

Nia no pravdepodobne, ta pani mi povedala, ze jedine co mi moze poradit z toho co ostalo pre westa je biely sampon...
adushiik4
Šampión

Poslaťod vero69 » Uto 25.08.2009 12:52

Ahojte môžte mi prosím niekto poradiť kde sa dá zohnať suchý šampón pre psa? Môj chodský psík nechce normálny ani vidieť takže hľadám iné riešenie! Bolo mi povedané, že môžem aj suchým pre ľudí, ale podľa mňa je to blbosť!!! Ďakujem veľmi pekne :smile:
vero69
Šteniatko
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Potreby pre psy