Ako ty vlasy po umytí ....
Peknú, zdravú, voňavú, načuchranú a ktomu ešte ani raz sa mi nestalo, že by mal z neho pes lupiny, prípadne nejakú alergiu,... a ktomu aj dobrý veterinár vám povie, že tie špeciálne psie šampóny v CHP a ICHP nie sú najlepšie - najvhodnejšie a odporúči vám obyčajné detské mydlo.
Oči zvieraťa majú schopnosť hovoriť tým najkrásnejším jazykom na svete ! Martin Buber
Pes je jediný tvor na svete, ktorý Ťa miluje viac než sám seba a zarmúti Ťa len vtedy, keď odíde do psieho neba
To neviem, ja detské šampóny nepoužívam, len mydlo,... ale myslím s, že áno, veď nie je to vpodstate rovnaké ako mydlo?... treba kuknúť a porovnať zloženie.
Oči zvieraťa majú schopnosť hovoriť tým najkrásnejším jazykom na svete ! Martin Buber
Pes je jediný tvor na svete, ktorý Ťa miluje viac než sám seba a zarmúti Ťa len vtedy, keď odíde do psieho neba
no ja som dneska bola pozret tam co predavaju zradlo pre psov a take veci a nasla som tak take tablety s vytazkami z morskych rias pre krajsiu srst a idem to teda odtesatovat ale zatal mu to chuti tak uvidim aky bude vysledok
vlciacik píše:no ja som dneska bola pozret tam co predavaju zradlo pre psov a take veci a nasla som tak take tablety s vytazkami z morskych rias pre krajsiu srst a idem to teda odtesatovat ale zatal mu to chuti tak uvidim aky bude vysledok
Fakt? na lepsiu srst? Bolo to lacne, potom mi napis, ake boli vysledky, by som to potom vyskusala aj ja...
„Každé zviera má právo na pozornosť, starostlivosť a ochranu človeka“