Chladiaca podložka

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Chladiaca podložka

Poslaťod wer » Str 17.06.2026 10:11

aaano, ta je mega! tu sme pouzili minuly rok na pretekoch, ked bolo 35 stupnov :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 17.06.2026 10:54

Asi moc nepomahame cloveku bez auta :lol:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 17.06.2026 11:30

Wer, dik za postreh, aj som si to trochu myslela :ua: . Videla som to na maline, ale ta ma par chlpov oproti H...

Zavodnujem poctivo, v lete na akciach ma ten psik spotrebu jak stredne velka tava + do toho miesam tie prasky vselijake ( i ked skor asi len pre moj pocit, ktovie...) :lol: Vzdy dostane rano a potom po kazdom kolecku hladania + vzdy zalievam veceru skoro doplna velikej misky, kolko to je na objem netusim ale dost :heh:
Tu prenosnu sprchu poznam z tahacich pretekov, na tie hladkosrste esp to je dobra vec, ale neviem ci to vyvinie taky tlak aby sa to po tomto kozuchu iba nezgulalo dolu a pes zostal realne mokry :ua: . No a hej, bez auta mi to je platne ako mrtvemu zimnik :lol: Jemu je fakt najlepsi nejaky rybnik alebo rieka a teda ma tesi ze ked je vonku, tak pomerne rychlo uschne (na rozdiel od kratkosrstej Sur)
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 17.06.2026 11:43

Ja som ho tou sprchou macala zospodu - slabiny, brucho, hrudnik a krk a pomahalo. Zhora nie, to ma aj tak skor opacny efekt - silny odpar a psovi je teplejsie
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 17.06.2026 12:48

Si prave rikam, ze z vrchu polevat nema sanci na uspech :ha:

Ted jste mi pripomelu, muj vcerejsi uraz, uklouzla jsem doma na dlazbe. Nic se nestalo, jen kafe vylite. Ale proc. Nastrikala jsem Hariho rozcesavacem na kone a on ma ve zvyku lezet mi za zidli u pocitace.
Tak po tom vylezenem fleku jsem se zklouzla.
Ani rozcesavac neprosel kam mel a zustal napovrchu :ha:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Ned 28.06.2026 17:26

Tak som tu vestu tak na poslednu chvilu splasila. Je to tato https://abc-zoo.sk/132527-kurgo-dog-cor ... smRqo0mj2v
s rozdielom ze ja som ju kupila asi za 13€, tolkoto by som za to nevyrutila :angel: . V piatok a vcera ju na sutine na striedacku kolovali 3 psy, Helios, hunaty borderak a NO, co ju nedal cez hlavu, tak aspon prehodenu cez chrbat. Vsetci ocenili, neboli pod tym studeni, ale velmi prijemni :lol: Mali to na sebe kazdy asi po hodke cez obed v tieni vonku a boli velice spokojni :D Podlozky co mali ostatni 0 bodov, 2 z 3 (gelove samochladiace) dokonca dost citelne hriali :oo:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.06.2026 8:10

Takze rikas, ze i na chlupate to pomaha? :angel: :ha:
Dobre vedet :jop:
A je dobre, ze to muzete mit na akcich. Ve sportovce to bohuzel nejde.

Neco podobneho, co je na obrazku mam na Vencu. Zkusim ji na vovcacka teda.
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 29.06.2026 11:35

Blbo som to napisala, sme boli len trenovat a mali to cez pauzy, priamo na sutinu by som to psovi ani nedala, tam musi ortodoxne nahaty (s vynimkou boticiek maximalne). Na poslusnost na trening ale preco nie.
Chlpaci pod tym boli fakt proste prijemni na dotyk :lol: Nespasi to nikoho, ale zhodli sme sa ze to efekt ma
Offtopic: A u tmaveho psa to ze to je svetle je tiez len dobre, ale trochu efekt na neho ma v tomto aj napr reflexna vesta ktoru nosi do lesa a na vylety atd skoro stale, lebo koho napad to bol si zobrat dokonale maskacove zviera, vsakze :heh:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.06.2026 16:49

kdekoliv se jim da ulevit, je to dobre. Proc to nevyuzit :no:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy