Obojky

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Obojky

Poslaťod Slausa » Pia 19.04.2024 20:53

Offtopic: kto ste zhanali nonstop, teraz budu mat dake vacsie akcie za zbieranie smeti :ha:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 30.07.2024 15:27

Kde sa teraz kupuju obojky ako manmat, zerodc? Stena mi vyrastlo, jednym trhnutim si tie lacaky otvori, potrebujem nieco spolahlive.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Uto 30.07.2024 17:43

Na mushgo :ha:
Alebo asi priamo na stránke vyrobcu
(Zero ma v ČR nižšie ceny, pozri či sa ti nevyplatí viac si to poslať do ČR a potom na SK)

Alebo pokukaj fb bazar, v jednom kuse to niekto posúva za pár korun
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 30.07.2024 18:36

A ti vyrobcovia normalne funguju, hej? Zero sk nema ziadne obojky, na cz mi ani nezobrazi stranku v cz, vzory mi neukazuje, ale ok aspon vidim nejake obojky.. manmat nejaky cas nemal stranku ok, ale uz to vyzera, ze bezi. Ok tam klasika jeden jediny reflexny :lol: skusim nieco vybrat.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Uto 30.07.2024 18:47

Zero funguje, ale .sk stránka je kukam dosť divna. Ale určite idú, keď si dáš .cz, tak ta to prehodí na medzinarodnu. Na stránku v češtine iba keď som pripojená na českú wifi :lol:
Ja som od nich objednávala asi mesiac a pol nazad postroj pre prcka. Mávajú furt dáke zľavy, 10, 15, 20%, poštovné zdarma...
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 30.07.2024 18:52

Ok dik, pozeram, ze bezpecnostne so sponou a reflexne zaroven ma jedine Zero, tak napisem im na SK, oni tam maju poznamku, ze sa da objednat vsetko, co je na CZ stranke.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Uto 30.07.2024 19:23

Ja mam od nich už sto rokov ten široký polostahovak a len čakám kým mi šteňa dorastie a dostane ho tiež :lol: Farbičky majú pekné
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 30.07.2024 21:17

Tiez ich mam par, ale take uz nechcem, to nie je na tahacov. Momentalne uziva posledny archivny zapinaci, co uz bol vyradeny do utulku, lebo z malych vyrastla, a fixne su este velke. To su nesmrtelne obojky toto.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Uto 30.07.2024 22:08

Prečo nevhodný pre ťahačov? Ja mam práve najradšej polosťahováky na všetko
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 30.07.2024 23:40

No preto, ze prva korekcia mi stiahne obojok, nie nasmeruje psa. Mne to nesadlo, nevedela som s tym robit co som potrebovala.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy