Menovka na obojok

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Menovka na obojok

Poslaťod Slausa » Pon 19.09.2022 12:24

Mne sa tie freesi páčia ale nemám ju na čo dať, na jednom obojku ma známku robenú a na druhom má len lysetku aby to hrkalo a číslo má fixou napísané, čo je za mňa super, lebo to proste nestratí, ak ma obojok
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod straka17 » Pon 19.09.2022 14:23

Tasso register mi poslal parádnu známku, okrúhla červená, jednoduchá... Nikde takú neviem zohnať, že by som mu aj s menom dala :(
straka17
Big Dog

Poslaťod Domca » Uto 18.10.2022 11:56

my tiež ešte známku nemáme a mňa stále najviac lákajú tie Northwoofs :lol: jediné čo ma brzdí je, že mám momentálne 2 čísla a neviem ktoré si budem nechávať na stálo, či obe alebo nie a či budem vobec rušiť slovenské...Inak sa mi presne pri Kike stalo, že som jej dávala robiť obojok s menom a aj keď som odklikla, že nechcem tam dať číslo tak mi ho tam dali (z kontaktných údajov :ach: ) a o mesiac som mala tč nové, čiže pes mal obojok s menom a neaktuálnym kontaktom :heh:

Freesi sledujem dlhšie ale ten materiál...sa bojím aby mi to dlhosrstému psovi nešpinilo srsť, lebo už mám takú skúsenosť...pretože tiež sa mi páčia :heh:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Uto 18.10.2022 12:24

to prave testujem. lebo retiazkovy obojok, akokolvek kvalitny, mu srst vzdy zafarbil.

inak northwoofs chystaju novu verziu, teraz bezi kampan https://www.indiegogo.com/projects/nort ... -furever#/
malo by tam byt, okrem ineho, silnejsie usko. celkom to zvazujem :joint:
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Uto 18.10.2022 12:36

tú kampaň som videla, aj mňa to zaujalo...len pokiaľ viem, oni to krátko po spustení stopli lebo sa tomu nedarilo tak ako predpokladali a po dotazníku cez insta stories sa rozhodli to teda teraz nerobiť - dovody boli hlavne teda finančné (čo momentálne je neprekvapivé) a že by ľudia chceli aj iný tvar/dizajn. Neviem teda či to znamená že tie nové nepojdu do obehu alebo čo...viem že predlžovali sale, to som už mala aj niečo v košíku ale potom mi napadlo, že neviem aké číslo tam dať... aby som nevyhodila penaze za dačo čo o 2 roky nebude aktuálne :haha: tak si asi ešte počkám
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pia 05.05.2023 16:22

Kto okrem 4dox ešte robí vyšité návlekové menovky na postroj? O mutt&go viem, ale tam som našla len potlač a chcem vyšitú
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Štv 29.06.2023 11:30

Som narazila na IG, česká verzia Northwoofs :ha:
https://www.barico.cz/psi-znamky/
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Štv 29.06.2023 13:37

som dufala, ze sa to uchyti a zacne to viac firiem vyrabat :lol:
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Liana » Pon 03.07.2023 11:35

Domca píše:Som narazila na IG, česká verzia Northwoofs :ha:
https://www.barico.cz/psi-znamky/

musela som objednat :haha: dám potom recenziu
Liana
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod straka17 » Pon 03.07.2023 13:19

Ja som sa s tým dneska hrala :heh: Najhoršie je, že to skoro ani neklame :haha:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
straka17
Big Dog

Poslaťod Liana » Uto 04.07.2023 10:23

to je perfektná hláška :haha:
Liana
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Sob 16.09.2023 15:54

Liana tak čo, ako si spokojná? :lol:

Ja som dnes stretla kamarátku, tiež to kúpila svojmu kóliákovi a vyzerá to fest dobre aj naživo :yes: :ha: Donnie síce známku má z nerezovej ocele a s tou som fakt spokojná, ale nie je tam číslo (lebo som vedela, že budem meniť) ale na druhý obojok by sa mu zišla tak silno zvažujem už :ha:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Liana » Sob 16.09.2023 22:14

Jejda som zabudla :angel: je to super, tichučke, pekne, zatiaľ drží farba aj tvar, nie je to len taký tenký plátok ale fajne robustne. Akurát na úplne mini psa by som to nedávala kvôli veľkosti. Na Chille s tými 10 kilami je to v pohode, na Lii čo mala 5kg by to už asi bolo príliš veľké.
IMG_1126.jpeg

IMG_1972.jpeg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Liana
Big Dog
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy