Problem mezdi prstami

Sem píšte vaše otázky o rôznych chorobách.
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Problem mezdi prstami

Poslaťod Peteru » Str 04.12.2024 8:51

Dobry den,
mam 4 rocnu hnedu labradorku a opakovane ma "zosuchane" v mezdiprsti, viacmenej len na prednych labkach. ked idem na dlhsiu prechadzku, zacne krivat a potom sa s nou par dni nemozem ist von. U zverolekarov som bol viacerych, nejake maste nepomohli. nemyslim si ze by to mohlo byt zosuchane fyzicky, to by sa jej asi robilo aj na zadnych labkach. vie niekto poradit? Foto posielam v prilohe

Dakujem
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Peteru
Okoloidúci

Re: Problem mezdi prstami

Poslaťod Mac Gie » Str 04.12.2024 11:14

Ja by som skúsila najprv botičky a ak by to nepomohlo, hľadala by som príčinu inde. Mojej už niekoľko krát pukol vankúšik, takýto problém sme nemali. Ale Ulf tu veľa riešila problémy s packami, možno k tomu bude mať čo povedať.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 04.12.2024 13:39

To bude asi zosuchane fyzicky - o nieco sa to musi drat - mozno ma netypicku stavbu prednych labiek, zle zrastene prsty, vyrastok, cokolvek.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 04.12.2024 13:48

mne pride, ze ten tvar labky ma divny. Pod tym vysuchanym nema nejaky vyrastok? Ja mam tiez doma nieco, co ma atypicku vypln medzi hlavnym vankusikom a prstami. Ma tam velmi vela mini vyrastkov, ktore vo vlhku scervenaju, cela oblast zacne mokvat a pes kriva a nemoze poriadne chodit. U nas stacilo proste drzat nohu v suchu a strihat chlpy v danej oblasti, aby sa tam nedrzalo blato a vlhko. Vetka to videla, nevedela vobec povedat co s tym ani preco to tak je... V mokrom pocasi mam vzdy v plane boticky, ale kedze vzdy na to zabudnem a zobudim sa, az ked si pes lize nohy a ma ich cervene a mokvave a uz je neschopny dlho chodit, tak uz zas len drzat v suchu a aj mokre pocasie dovtedy prejde... :pac:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Späť na Choroby