to je krásna fotka
ale ja vám poviem, ľudia, s tou joycou, to bolo niečo. ja som sa celý čas usmievala, si ti ľudia museli myslieť, že som blázon čo sa furt škerím. ale ty kokso, mne sa to tak strašne páčilo. sama, v najvyššej kategórií. a joyca si to brutálne užívala. a brutálne sa snažila. chyby boli tie čo vždy, ale ako to opísať... takým iným spôsobom. a 3/4 vysielačky a zbytok chôdza, a ten pes bežaaaaaal!!! a kukal hore!!! a polohy na 15 metrov dal všetky okrem jednej na prvý povel!! a čo, že každú na iný fix... rozhodkyňa si všimla, že ona má vlastné fix na stred a dostala nakoniec nejakých smiešnych 5 bodov, a tuším 3 alebo 4 nuly, a mne to bolo taaaaaaak jedno, koľko má bodov
akurát tá odkladačka ma mrzí. lebo bola 2 minúty v sede mimo dohľadu psovoda, a akurát keď sme išli naspäť na plochu, tak si ľahla takže to boli hneď dve nuly, lebo sú tam odkladačky dve, ale už si naspäť nesadla. edit: ale bolo mi to jedno, lebo aj keby tam mala za to 2x 10, tak by nám to už bodovo na splnenú skúšku nestačilo