Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Oznamy od Nás adminov pre Vás užívateľov.

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Shel-chan » Sob 08.07.2023 15:50

ja mám 14, os neviem, a tiež mi to ukazuje takto, odkedy ho používam... pár týždňov.
only expect the worst, and you'll always be either right or nicely surprised
(and they say i'm not an optimist!)
-----------------------------------------------------
http://www.sheimi.sk
Shel-chan
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Nisus » Štv 30.11.2023 5:27

Pomoc :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Ži a nechaj žiť...
Nisus
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 30.11.2023 6:31

Kukni temu Novy vzhlad fora :lol:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 30.11.2023 8:01

Niektory z updatovanych komponentov na strane hostingu odpalil defaultny stary prosilver template. Novsie verzie nefunguju so starou phpbb verziou, takze toto momentalne neviem updatnut. Ked zistim od supportu, co presne robili, mozno sa posunieme. Inac ostava len nedobrovolne vynuteny update fora, aby aspon nejaky zakladny template fungoval.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Štv 30.11.2023 8:08

A zalohu nemaju?
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 30.11.2023 14:38

Jj zalohy mame. Restore zalohy zo vcera rana je "v poradi". Cakame. Novonahodene obrazky odvcera som zazalohovala zvlast, prosim dnes nepridavajte ziadne prilohy, stratia sa. Support velmi nepomohol, poskusali nieco, nepomohlo.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Štv 30.11.2023 16:26

Tak myslim, ze keby sa stratil cely vcerajsok a dnesok, nikomu to zily trhat nebude :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 30.11.2023 17:47

Len prilohy. Prispevky su v DB a ta vyzera v poriadku.
Sorry ale uz 3x padol restore do timeoutu, nie su kapacity na to, nie je to premiova apka. Skor to zbehne v noci. Ale neverim, ze to pomoze, uz som to skusala manualne medzitym z inej zalohy. V logoch nie je nic, netusim co porobili, ale ovplyvnuje to tu staru verziu templatu, ktoru mame.
Mobilny style funguje, skuste si pripadne zatial zapnut ten.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Štv 30.11.2023 21:44

Tak nam nezostava ine ako sa modlit :heh: Ja tuto verziu, ani mobilnu totiz neprezijem :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Štv 30.11.2023 21:46

Napodobne... ani otvarat sa mi to nechce.. :heh:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 30.11.2023 21:50

Inak Mackie, keby si potrebovala nejaku pomoc... Ja sa v phpBB sice nevyznam, ale obcas viac hlav, viac rozumu a uplne cudzie mi zas nie je. Aj ked su to uz roky rokuce, co som templaty upravovala :heh: Keby si potrebovala pomoct presnorit logy alebo co...
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pia 01.12.2023 2:32

V logoch nic nie je, fakt nic. Chyba par suborov, ktore tam neboli ani pred rokom. Ked mi aktualne beziaci restore nezbehne, dostanu inac nalozene rano, nevie to dobehnut, taky remix v suboroch uz je ze dovi. Plus skusali zmenit php verziu, ze nepomohlo. Nove php nebavi s tym starym co tu mame. Takze aj toto rozbabrali, prestali fungovat prilohy. By som vam ukazala screenshot, ze na telefone mam stale celorocny template, aj napriek vsetkemu zmazanemu na serveri :heh: Nezobrazuje dobre ani fresh instalacia defaultneho templatu, cize u nas chyba nie je, oni prestali nieco podporovat. Phpbb alebo server nezvlada ani restore full databazy cez administraciu, ze by som skusila nanovo nahodit vsetko bez modov v starych verziach. Este mam par napadov, ale hrozne to je pomale tam.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Pia 01.12.2023 6:07

Ak dali novy php, bez upozornenia, tak jasne, ze starsia verzia phpBB ma problem... By som im to dala vyzrat. A tieto restory ma fascinuju. Presne na to som myslala kedysi davno, ze ta databaza musi byt obrovska a kolko by trval jej restore a ci je to osetrene, ci to nebude drbat dolu na timeouty alebo co. Som sa dockala...
A restorujes vsetko do ineho foldra? Ci do toho isteho? A aka je verzia phpBB a php na serveri?
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pia 01.12.2023 14:19

PHP nezmenili, len testovali, ale nieco to posahalo. Restore nedobehol, lebo po adresaroch to robit nebudem, a celok ma kvoli priloham skoro 40 giga a neda sa excludnut adresar, a nestiha to. Jasne skusala som aj do povodnej lokacie, aj inde, aj "migraciu". A po dvoch akozerestoroch je plna storage kapacita. Databaza ma okolo 2 giga, s tou sa robi rychlo, mimo forum.
Forum je v3.0.12, uz 3.1 prosilver ma inu strukturu, preto sa tu uz nerobili updaty, nemal kto upravovat styly na novy template. PHP 5.6, tiez posledna mozna fungujuca verzia. V ramci LAMPu na hostingu update nie je problem, keby to bavilo.
Hold prestalo to citat .css uplne. Dve noci sa s tym babrem, nestoji to za tu namahu, vyspim sa na to a skusim kompletny update cez vikend. Odkladala som to, az ma to dobehlo. Snad tu este ostanu nejaki ludia :angel:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Pia 01.12.2023 14:31

PHP nezmenili, len testovali

Lubim ich :heh: Prihodime kavove zrniecka, zmenime chut, nevadi. Zrniecka povyberame a nikto si nic nevsimne :haha:
Drzime ti palce. Inak som si myslela, ze to ma celkovo vacsiu velkost. Si ma prekvapila. Nechapem, kde je problem pri restore 40GB. Ja sa doma hram s TB, v praci tak isto :heh: Tam tie hodiny restoru chapem :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Oznamy, pripomienky a nápady