kellee píše:Skor by bolo dobre, take tie zakladne temy dat na prvu stranu, tak ako to curanie, povel ku mne. nech to bije do oci, lebo ludia su asik lenivi nieco hladat

Celkovo mám v pláne pomeniť "buttony" aby sa ludom na ne lahsie klikalo. Mne napríklad aj celkom vadí to nezmyselné umiestnenie "Odpovedať" na ľavej strane
logicky, by som ho čakala na pravej strane 

martin_s píše:kellee píše:Skor by bolo dobre, take tie zakladne temy dat na prvu stranu, tak ako to curanie, povel ku mne. nech to bije do oci, lebo ludia su asik lenivi nieco hladat
Toto mi nieco pripomina... Toto je problemom asi vsetkych for, nie len tohto. Dokonca tu je to este v dost malej miere...

každé jedno fórum s hoc akou tematikou s týmto bojuje, leniví a občas až priblblí nováčkovia ktorí chcú všetko hneď a ešte sa to aj musí zhodovať s ich predstavou, vs starí a ich odkaz na históriu, resp sprdnutie nech si to človiečik najprv v hlavičke uprace.. potom sa zjaví jeden ježíš čo zahlási úpadok fóra a strašnú prejavovanú nenávisť voči všetkým novým, dva dni diskusia, ježíš to zabalí a nasleduje ďalšia etapa spokojného fóra v štandardných koľajach..
a kto sa snaží byť s každým len za dobre za chvíľu skončí na liečebni..

ale to je celoročným skinom som zistil..

kellee píše:co ti to pripomina????

martin_s píše:kellee píše:co ti to pripomina????
Prave uz spominane skusenosti na inom fore kde nepomohlo ani ked som napisal podrobny navod na efektivnejsie pouzivanie vyhladavania... vzdy sa najde dovod na co reptat len aby sa obhajila lenivost, pohodlnost, atd.

kellee píše:ked pridem ako novacik, tak nikto ma nepozna, nikto o mne nic nevie, tak co by som si nerypla. Tak mi to pripada a vidiet to aj na FB v skupinach

A potom mas novacikov, ktori uz maju na vsetko nazor, prisli ho sem prezentovat a vlastne o diskusiu nestoja. Tam sa proste konfliktu nevyhnes
preto myslim, že taky ten po registracny mail so zakladnymi temami by mal byt novacikom zaslany