Útulky Slobody zvierat

Sem píšte všetko ohľadne útulkov.

Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Lenka.Buddy » Štv 16.08.2007 8:45

www.bafbaf.webnode.sk tu nájdete všetko o nás :)
Lenka.Buddy
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2429
Bydlisko: Dolné Orešany

Poslaťod simm » Pia 17.08.2007 8:44

Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov, Útulok Košice
http://www.uvp.sk/
Útulok v údolí, Dubnica/V.
http://www.utulokdca.sk/index.php
Kežmarský útulok OZ RC SZ
http://www.utulok.kezmarok.sk/
Utulok Banská Štiavnica
http://www.utulokbs.sk/index.php
[img:bbee06979b]http://www.dogs.wz.sk/download/administrator.gif[/img:bbee06979b]
simm
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 105
Bydlisko: Leopoldov

Poslaťod Rika » Pia 17.08.2007 8:56

Ja mám na mojej web. stránke vypísané všetky, čo majú web. stránku. Takže dopĺňam ďalšie:

Bratislava:
http://www.slobodazvierat.sk

Dunajská Streda:
http://www.zopz.sk

Nové Zámky:
http://www.utuloknz.sk

Pezinok:
http://www.upsejmatere.dog.sk

Prešov:
http://www.priateliazvierat.sk/index.ph ... Itemid=118

Ružomberok:
http://www.ruzomberok.sk/index_msp_veci.php

Skalica:
http://www.skalica.utulok.sk

Trnava:
http://www.trnava.utulok.sk

Zlaté Moravce:
http://www.nuzm.wbs.cz/index.php?menu=5

Zvolen:
http://www.kszv.sk
Oči zvieraťa majú schopnosť hovoriť tým najkrásnejším jazykom na svete !
Martin Buber

Pes je jediný tvor na svete, ktorý Ťa miluje viac než sám seba a zarmúti Ťa len vtedy, keď odíde do psieho neba :smile:
Rika
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1619
Bydlisko: Liptov / KE / BA

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Nikolaos » Štv 17.07.2008 7:50

peniaze čo sa dávajú na Slobodu zvierať idú do združenia LPR no a preto ja osobne Slobodu zvierat nepodporujem lebo je to hranie na súcit a peniaze odtekajú inam A toto ja podporovať nebudem :nie:
Nikolaos
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 38

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod deny » Štv 24.07.2008 20:51

co je LPR?
deny
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 443
Bydlisko: KK

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Amaguk » Štv 24.07.2008 21:10

Nikolaos píše:peniaze čo sa dávajú na Slobodu zvierať idú do združenia LPR no a preto ja osobne Slobodu zvierat nepodporujem lebo je to hranie na súcit a peniaze odtekajú inam A toto ja podporovať nebudem :nie:


no to vejram :oo: :pac:
moja, neviem odkial cerpas informacie, zrejme z agentury JPP, ale zo Slobody urcite do LPR ziadne peniaze nejdu :vykricnik:
mas na taketo prehlasenie nejaky rukolapny dokaz :otaznik:
sloboda je cela happy, ze naskrabe peniaze na vlastnu prevadzku, nie aby fedrovala inu organizaciu
v koneconm dosledku je taketo prehlasenie ludom z mimovladneho sektora len na smiech, lebo kto niekedy robil v akomkolvek obcianskom zdruzeni, vie, ake "tazke prachy" sa tam tocia, a ze to nieje ziadna zarobkova cinnost, nikto na tom este nezbohatol a vela veci sa robi na cisto dobrovolnickej baze

tie dve organizacie nemaju spolocneho nic, ani len toho Laca Durkovica, ktory mnohym kvoli svojej povahe lezi v zaludku a ktori ho takymto sposobom ohovaraju, kade chodia.
na ich osobne veci sa chytaju dalsi hlupi ludia, ktori toto potom bez rozmyslu siria dalej, je mi fakt smutno, ked pocujem, ako tieto nablble famy veselo prezivaju dalej a chytaju sa ich ludia, ktori vobec nevedia, o com hovoria
prepac, ale pochybujem, ze mas s oboma organizaciami akukolvek osobnu skusenost

nie je to nic ine, len sirenie fam a negativnej energie
ak kvoli takymto klamstvam nechces dat prispevok Slobode, robis chybu a v konecnom dosledku poskodzujes zvierata :ua:

deny, LPR je organizacia Ludia proti rasizmu
"You must be the change you wish to see in the world." Mahatma Gandhi

"I've seen a look in dogs' eyes, a quickly vanishing look of amazed contempt, and I am convinced that dogs think humans are nuts." John Steinbeck
Amaguk
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 12115
Bydlisko: Karpaty

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Nikolaos » Str 30.07.2008 9:46

Čo sa týka tej "fámy" ja tomu verím. Neviem ako to je teraz v minulosti ma dosť veľa vecí presvedčilo, že to tak bolo. Viem, že mimovládky nie sú zlatá baňa ale čo sa týka týchto dvoch tak tu sa veci mali inak. Viem, že sa hralo na city ľudí, kampane boli voľakedy dosť veľké, letáčiky, brožúrky, nálepky.. /tiež by bolo zaujímavé odkiaľ prichádzali peniaze na propagáciu/ Tak si myslím, že sa vyzbieralo dosť financii ale nie na zvieratá ale na činnosť pána Ďurkoviča a jeho LPR. A teraz sa my tak zdá, že Sloboda zvierať sa od neho chce "silno" dištancovať, lebo im to pošramotilo povesť. :piskot:
Možno to je už inak neviem, jej činnosť nejak už moc nesledujem. Skôr sa zaujímam o náš útulok... Verím, že v Slobode z. pracuje veľa ľudí ktorý o týchto veciach nemajú ani len tušenia a makajú poctivo a zadarmo len za dobrý pocit. Ja si však myslím, že Sloboda zvierat bola zneužívaná na iné účely ktoré z hafanmi nemali veľa spoločné. Opakujem neviem ako to je dnes. No vzhľadom na to, že sa od osoby Ďurkoviča tak dištancujete tak asi už inak.... :ach:
To je môj názor nikomu ho nevnucujem, ale mám na neho právo a tak isto mám právo rozhodnúť koho podporovať budem a koho nie. Sloboda zvierat to nebude.
PS: Myslím, že zvieratá nepoškodzujem, keď môžem pomáham nášmu útulku finačne alebo dám nejaký dar či zaplatím očkovanie. Na margo poslednej vety.
Nikolaos
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 38

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod LadyTrixiKe » Str 30.07.2008 9:51

Mne osobne je sloboda zvierat dosť nesimpatická už len kôli ich prístupu keď sme sa chceli ísť pozrieť na psíky keď sme uvažovali nad ďalším psíkom ... radšej podporujem útulky ktoré pod ňu nespadajú
Obrázok
LadyTrixiKe
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 575
Bydlisko: Košice

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Nikolaos » Str 30.07.2008 9:58

Mňa prekvapilo, že odpoveď nebola útočná alebo podrážedená či agresívna. Čakala som nejakú takú reakciu lebo tam pôsobí dosť veľa ľavicových extrémistov a tý bývajú teda dosť agresívny keď niekto zaujme nejaký negatívne stanovisko. Ono to potom na verejnosť príliš reprezentatívne nepôsobí, keď ju na ulici propagujú taký typkovia.....teda ja som videla len takých

ešte malé OT: prečo nie je v Bratislave viac útulkou :slzy: Pritom Ba je teda dosť bohaté mesto aby si mohlo dovoliť zriadiť aj dva-tri mestké útulky.
Nikolaos
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 38

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod LadyTrixiKe » Str 30.07.2008 10:07

nám povedali že nás nepustia sa pozrieť na psa keď si 100 percentne aspoň jedného nepozrieme ... ako toto ma tak naštvalo že sme sa otočili a odišli hneď nám bolo jasné prečo je ten útulok stále plný ... v Košickom útulku sme boli 3 krát a stále nás tam videli z radosťou prvý krát nás informovali že čo a ako druhý krát sme boli pozrieť psíka a aj sme si ju zobrali a tretí krát sme boli pozrieť druhého psíka bohužial pre nás/našťastie pre ňu(dúfam že má dobrých majiteľov) kým sme sa rozhodli už si ju niekto adoptoval ... vždy sa správali milo a to aj keď sme prišli tesne pred koncom hodín pre verejnosť proste :winner:

ani košice nie sú chudobné mesto ale očividne tí višie postavený sa stále stavajú proti útulku ... chudáci mali už kôli tomu toľko problémov :/ som šťastná že je tu aspoň ten jeden
Obrázok
LadyTrixiKe
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 575
Bydlisko: Košice

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod windy » Ned 03.08.2008 21:05

OMG, ja neverím :oo: :bum:

Nikolaos píše:peniaze čo sa dávajú na Slobodu zvierať idú do združenia LPR no a preto ja osobne Slobodu zvierat nepodporujem lebo je to hranie na súcit a peniaze odtekajú inam A toto ja podporovať nebudem :nie:


Nikolaos prepac, ale cim mas toto prosim ta dolozene? O celej Slobode zvierat a LPR vies dohromady velke nic, ale dokazes tresnut takuto hovadinu, no to ja vazne nechapem. :ach: Ak chces vidiet to hranie sa na sucit, tak ta pozyvam cistit koterce a starat sa o zvierata v utulku. O zvierata, ktore ludia vyhodia v lese alebo na sidlisku, ktore su bite a tyrane, ktore "slusne vychovane deticky" palia zaziva a ktore ludia zaziva stahuju z koze, leptaju kyselinou, nechaju ich umierat od hladu. Prid sa pozriet na to, ako umiera pes, ktory bol zradeny "panickom" a stratil chut zit. Alebo na macata, ktore si deti "pomylili" s hrackami. Uistujem ta, ze o celom LPR nepadne ani slovo, pretoze ludi, co robia v utulku ziadne LPR nezaujima a zaujimat nikdy nebude. Maju totiz dost starosti s chodom a udrzbou utulku, ktoremu mesto sice plati, ale velmi biedne. Podla teba by malo mat nase bohate mesto viac utulkov... dovol, aby som sa zasmiala a chcela by som ti tymto oznamit, ze len vdaka Slobode zvierat sa o psov v hlavnom meste nestaraju sarhovia. Takze vitaj v realite.

P.s.: Tu spominany Laco Durkovic ma s menovanymi organizaciami spolocne len jedno: stal pri ich zrode. Momentalne Laco Durkovic nie je zamestnancom, ani veducim tychto organizacii. Ani Slobody zvierat, ani Ludi proti rasizmu. Pokial viem, naposledy pracoval v JOJke.
Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.
- Groucho Marx

A man walks into a zoo. The only animal in the entire zoo is a dog. It's a shitzu.

http://myfellowkennel.tumblr.com
windy
Chovateľ
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1282
Bydlisko: Bratislava

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod LadyTrixiKe » Pon 04.08.2008 8:32

inak uvp patrí pod slobodu zvierat ? to počujem prvý krát
Obrázok
LadyTrixiKe
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 575
Bydlisko: Košice

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod Nikolaos » Pon 04.08.2008 19:41

Pozri ja sa snažím pomôcť podľa svojich možností v našom útulku tak mám nejakú predstavu o realite. A to som už spomínála tak nemusíš písať ako by som žila v inom svete. Ja som nespochybnila to, že je tam veľa ľudí čo makajú a zadarmo. Ani som nepísala, že ako organizácia nerobíte nič prospešné. Viem, že robíte dosť veľa vecí. Prečítaj si môj príspevok predtým. Ja sa len domnievam, že organizácia bola zneužitá určitými ľuďmi o čom teda podľa mňa veľa ľudí nemáte ani potuchy. Ja vám váš názor neberiem ale tak isto mám právo ja na svoj. Tie info som mala od mojich známych z Ba ktorých poznám už dosť dlho rokov a nemám dôvod im neveriť. Zaujímala som sa o to troška v minulosti a tieto veci čo som písala, som počula z viacerých zdrojov nezávislích na sebe. To ma presvedčilo. A ja nepíšem o tom čo je teraz ale o tom čo sa v minulosti diaľo. Viac do toho "šparchať" nebudem. Nápisala som svoj názor a viac k tomu nemám čo napísať. To je všetko. Nemienim tu rozpútavať nejaký konflikt.
PS: sledovala som v tv prípad toho zbitého psa ako ste dali trestné oznámenie :jop:
Ak môžeš napísať viac k tejto téme zaujímalo by ma to aj ostatných. Ako postupovať v takýchto prípadoch.
Nikolaos
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 38

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod windy » Pon 04.08.2008 21:32

LadyTrixiKe píše:inak uvp patrí pod slobodu zvierat ? to počujem prvý krát


O com tocis, prosim ta? :oo:

Nikolaos, precitaj si este raz tvoj prvy prispevok a pochopis, preco ma tak vytocil. Je pisany v pritomnom case a teraz zase pises, ze to je uz davno a mas to od svojich znamych, ktory to maju zase neviem odkial. Pokial si nebola priamo pri tom, ako Sloboda zvierat poskytla peniaze LPR (tym netvrdim, ze ich poskytla) tak nemas pravo takto osocovat organizaciu, ktora urobila kopec roboty a len vdaka nej dnes funguje tych par utulkov na Slovensku. Ak by nebola SZ urobila vo svojich zaciatkoch take halo a poprask okolo tyranych zvierat, bola by dnes situacia o dost komplikovanejsia. Nedokazes si ani predstavit, co vsetko tato organizacia dosiahla, ale staci par "mudrych" nazorov ludi, co o tom nic nevedia a pruser je na svete. Nemusis podporovat Slobodu zvierat, kludne podporuj UVP, ja ti v tom branit nebudem, ale aspon sa tu do nej nenavazaj. Aj ked je to tvoj nazor, pride mi trochu scestne tvrdit nieco, o com si len pocula (nech je tvoj zdroj akykolvek).
Prepac, ale trochu som sa rozsupla. :hi: Nechcem sa do teba nijako navazat, ale jednoducho ma to nasr... :censored:

A ak sa najde este niekto, komu sa prieci posielat utulku peniaze (lebo pocul, ze zamestnanci maju postavene vily napriklad), tak nech sa paci, mozete pomoct aj inym sposobom: adoptujte si zviera, prineste krmivo, obojky, voditka, misky..., stare koberce, handry, oblecenie, pridite vyvencit nejakeho havkaca. Moznosti je neurekom, staci len chciet :ahoj:
Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.
- Groucho Marx

A man walks into a zoo. The only animal in the entire zoo is a dog. It's a shitzu.

http://myfellowkennel.tumblr.com
windy
Chovateľ
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1282
Bydlisko: Bratislava

Re: Útulky Slobody zvierat

Poslaťod zeane » Uto 05.08.2008 4:30

windy, ja by som aj niekedy prišla popomáhať a až sa rozkývam a budem "triediť" staré oblečenie, deky a podobne, máte ich u mňa schované. :ahoj:
zeane
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2393

Ďalší

Späť na Útulky