Bratislava Lamač - MVDr. Pavol Čech

Zoznam veterinárnych ambulancií so základnými informáciami a skúsenosťami užívateľov dogfóra
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Bratislava Lamač - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod calwen » Pia 30.01.2009 13:41

Veterinárna ambulancia - Lamač - MVDr. Pavol Čech


Heyrovského 12, 84103 Bratislava
Lokalizácia: Mestská časť Lamač. Ambulancia je pri kotolni na Heyrovského ul.
Spoje: 63, 30, 23, 37, 92 - zast. Vrančovičova

Telefón: 02/ 64 78 98 71
Mobil: 0903/ 463 022
Email: pavolcech@gmail.com

Ordinačné hodiny
Pondelok 15:00 19:15
Utorok 15:00 19:15
Streda 15:00 19:15
Štvrtok 10:00 12:00 12:00 - 15:00 h. operačný deň
Piatok 14:00 17:30

Vstupné homeopatické vyšetrenia sú mimo ord.hodín. Odbery: každý deň ... ale vždy na lačno - hlavne moč !!!

V ambulancii ďalej vykonávame:
odbery krvi, moču
kožné stery
trus - parazitologické vyšetrenia
biochémia
klasické USG, kardiologické USG
hematológia
akupunktúra
homeopatické vyšetrenie - psy a mačky
homeopatické liečenie koní

http://pavolcech.netlab.sk/
Obrázok
calwen
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5556
Bydlisko: Bratislava

Re: Bratislava MVDr. Pavol Čech

Poslaťod calwen » Pia 30.01.2009 13:52

S tymto panom mam velmi dobre skusenosti. Je velmi mily, vzdy sa zakecame a je ochotny liecit ci uz vyhradne homeopatiou, beznou medicinou alebo kombinaciou oboch. Vsetko pekne vysvetli a da majitelovi na vyber.
Pomahal mi liecit mojho cavaliera a keby bolo daco vaznejsie s Mardom tak urcite k nemu :smile:
Obrázok
calwen
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5556
Bydlisko: Bratislava

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod Dan » Štv 30.04.2009 9:11

Ahoj, prosím Ťa, keď tam chodíš, koľko ma u pána doktora výjde vstupné homeopatické vyšetrenie plus lieky. Nemám predstavu a chystám sa k nemu. V pondelok mu mám volať. Aspoň orientačne na čo sa mám pripraviť.Veľmi pekne ďakujem :smile:
Dan
Okoloidúci
 
Príspevky: 2

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod calwen » Štv 30.04.2009 14:24

No jooj tak to uz si nepametam, totizto som tam bola s prvym psom este daaavno a s tymto som neplatila kedze ma pozna ... :nwm:
Obrázok
calwen
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5556
Bydlisko: Bratislava

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod Amaguk » Štv 30.04.2009 14:25

ja uvazujem, ze s nim pojdem konzultovat Tesakovu alergiu :nwm:
"You must be the change you wish to see in the world." Mahatma Gandhi

"I've seen a look in dogs' eyes, a quickly vanishing look of amazed contempt, and I am convinced that dogs think humans are nuts." John Steinbeck
Amaguk
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 12115
Bydlisko: Karpaty

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod calwen » Štv 30.04.2009 14:27

Amaguk urcite to skus, za to nic nedas (krom par €). Pan doktor je velmi prijemny, vzdy sa zakecame ked tam nema ludi a brutaaaaaaône sa mu paci Mardi :heh:
Obrázok
calwen
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5556
Bydlisko: Bratislava

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod lusik » Pon 18.05.2009 13:19

Ahojte..
Ja som tam bola zatiaľ s cicou, hoci predpísané homeopatiká na ruju jej moc nezabrali...onedlho však budeme mať aj psíka molossa a neviem sa rozhodnúť, kam ísť, keďže som sa dočítala, že pán veterinár sa zameriava na viaceré zvieratá, ako sú aj kone, kravy atď a už som od viacerých počula, že je lepšie ísť k veťovi, ktorý je špecialista na zvieratko, s ktorým potrebujete pomôcť...čiže buď na malé zvieratá a tak...
Aký máte na to názor ostatní? :ach:
A má ešte niekto skúsenosti s touto ambulanciou? Lebo ako tak pozerám, zatiaľ sa vyjadril len jeden...a to je dosť málo na konečné rozhodnutie... :ua:
lusik
Okoloidúci
 
Príspevky: 2

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod soleluna » Štv 21.05.2009 14:15

My s ním máme čerstvú skúsenosť.
Doteraz som chodila do Dubravky a je to značný rozdiel.
Pán doktor má podľa mňa "ľudskejší" prístup k pacientom aj k ich majiteľom.
Presne vysvetlovaľ postup vyšetrenia, hovoril, čo mu dáva, tie najdôležitejšie veci zopakoval...
Prezrel psa celého, aj keď problém mal s nohou, inde by len zmerali teplotu a pozerali len na to konkrétne miesto.
Výhodou je, že sa tam nestrieda 10 doktorov, a teda keď prídem nabudúce, nebudem mu musieť vysvetlovať všetko od začiatku...
Prekvapilo ma aj účtovanie úkonov. Pekne bolo rozpísané, za čo koľko platím, nie ako inde, kde dali jeden papier s pečiatkou ambulancie a celú sumu.
Pripomenul nám očkovania a odčervovanie (aj keď to väčšina ľudí pozná naspamäť).
Keďže za nami nikto nečakal, pokecal si s nami a viem, že ak nabudúce budem potrebovať s niečim poradiť, nemusím sa báť, že ma odbije...ako jeden odborník, podľa ktorého sú podliatiny pigmentové škvrny...
soleluna
Okoloidúci
 
Príspevky: 18

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod Dan » Pia 22.05.2009 13:18

Môžem len potvrdiť veľmi dobrú skúsenosť s pánom doktorom.Bola som u neho dvakrát s poruchou správania psa.Psík prekonal traumu po ktorej sa veľmi zmenil ale to je na dlhé rozprávanie. Podstatné je, že mu homeopatiká veľmi pomohli prekonať neurózu, ktorú prežíval. Pán doktor hovoril o niekoľkomesačnej liečbe, ale už teraz po troch týždňoch je to neporovnateľný rozdiel a ja som rada, že som ho spoznala. K vetovi chodím inému, ale ak budem niečo potrebovať určite pôjdem za ním.A pravdou je, že vyšetruje psíka komplexne .
Dan
Okoloidúci
 
Príspevky: 2

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod ivana1 » Pia 22.05.2009 17:57

Pre info - vstupné homeopatické vyšetrenie = 50 € (aj keď možno ako u koho - teda - podľa problému...).
S prístupom - spokojnosť. :jop: Ako písala Dan, prezrel očkovania,... Tiež máme iného veta, ale je dobré vedieť aj o tomto.
A účinok homeopatík - to si musíme ešte počkať, len začíname. :smile:
:ahoj:
ivana1
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2176
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod calwen » Pia 22.05.2009 20:23

Inak ja som este s cavalierom to vstupne vysetrenie ani neplatila - ale zas nemali sme obrovsky problem, takze asi kvoli tomu :nwm: On to berie asi pripad od pripadu. Ivana potom som zvedava ako vam to zaberie :jop:
Obrázok
calwen
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5556
Bydlisko: Bratislava

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod korra » Uto 26.05.2009 7:28

My sme u neho tiez boli s koznym problemom, na homeopaticke vysetrenie - na vstup je ziaduce sa objednat, venoval sa nam plne cely cas, vstup-cena 1500,- (este v Sk), pristup fakt asi najlepsi, pesan bol uplne v poho, faktom je, ze ta jeho ambulancia nevyzera ani ako ambulancia, teda taka "sterilna kachlikova miestnost". Takze aj to vplyva na psa. Homeopatika nas sice uplne nevyliecili ale rozhodne vsetko urychlili a pomohli.
korra
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 416
Bydlisko: Senec

Re: Bratislava - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod JankaS » Str 05.08.2009 12:41

Zdravím všetkých psíčkarov,
po mojej osobnej skúsenosti u p. doktora Čecha s našou 14. ročnou fenkou Labkou, s ktorou sme k nemu chodili posledný 3/4 rok jej dlhého života, môžem vrele odporučiť jeho abmulanciu. Keďže naša Labuška, ako sme ju familiárne volali nemala nikdy šteniatka a nebola ani sterilizovaná, začal sa jej v 13 tom roku života tvoriť nádor na mliečnej žľaze. Vždy bola vytálna ale pozorovali sme na nej, že od malej hrčky veľkosti 1cm sa jej nádor zväčšil počas pár mesiacov na 3 cm. Priebežne sme chodili k p. doktorovi a v čase, keď bol nádor 3 cm sme sa po konzultácii s p. doktorom rozhodli pre operáciu. Samozrejme predchádzali tomu vyšetrenie srdca a iné ako aj prípravná homeopatická liečba. Srdce mala zdravé, silné ako zvon. Operácia prebehla perfenktne, Labuška sa za pomoci homeopatík a našej starostlivosti pozbierala za tri dni, čo pre nás bolo ako zázrak. Mala dve rany po operácii , ktoré sa jej krásne a rýchlo zahojili. Bola ako vymenená, veselá, štekala, behala a skákala ako malé šteniatko, naháňala všetkých psov okolo domu. O 4 mesiace nato zažila s nami ešte výstup na Lajštroch pri Čertovici, čo bol jej vrcholový životný výkon.Nález, ktorý mala na mliečnych žľazách sa nepotvrdil ako zhubný, tak sme sa potešili. Asi od novembra 2008 dostalala falošnú graviditu, ktorú sme liečili homeopatikami a tiež dobre zaberali. Popri tom sme začali nahmatávať po jej tele ďalšie rôzne malé hrčky. Mala ich však už na úplne iných miestach. To sa nám vôbec nepáčilo, a keď už aj p. doktor potvrdil, že to musí ísť von, napriek veku Labušky, chceli sme jej pomôcť aby jej zase bolo dobre. V kútiku duše sme podľa jej stavu cítili, že toto bude už vážnejšie. Operácia sa dohodla ešte v termíne dva dni pred Vianocami. Celé sviatky sme sa o ňu starali ako o bábätko. Dostali sme od p. doktora homeopatiká, ktoré ako pri prvom raze zaberali. Nález, ktorý jej odobrali sa po mesiaci potvrdil ako zhubný a od januára do februára sme videli, ako sa strašne snaží a my s ňou a bojuje. Keď sa jej stav koncom marca dramaticky zhoršil, že už nevedela skoro stáť, rozhodli sme sa 3.3.2009, že ju nenecháme trápiť a nechali sme ju upať. Ten pocit a rozhodnutie bol strašný a pohľad do jej ubolených očí bol okomih na celý život. Podľa rozhovoru s p. doktorom nám povedal, že podľa jej stavu už má metastázy po celom tele. Napadlo jej to aj pľúca.
Napriek tomu, že som nebola nikdy psíčkarka a môj prvý vážny zážitok so psíkom bol práve s Labuškou, ktorú sme dostali na starostlivosť od rodiny ako 13 ročnú, teraz máme ďalších psíkov a nie jedného ale dvoch 8 mesačných - Diga a Daga.
Ak potrebujete doporučenie na ambulanciu p. doktora Čecha, ktorý má nadštandardný prístup k zvieratám a ich majiteľom, po našich skúsenostiach môžem iba doporučiť. My sme u neho liečili každú chorobu homeopatikami, takže sme nemali iného veterinárneho lekára. Ani sme ho nepotrebovali.
JankaS
Okoloidúci
 
Príspevky: 1

Re: Bratislava Lamač - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod LenkaLeo » Pia 27.05.2011 22:55

Ahojte, chcem sa spytat, robi Cech aj "klasicke" ukony, ako ockovanie, cipovanie, vystavenie Pet-pasu a pod?
Pretoze v pripade riesenia zdravotneho problemu by som chcela ist urcite za nim, bolo by fajn, keby mal pesos len jedneho veta, a neriesili by sme u jedneho ockovanie, a u druheho choroby. A este neviete nahodou ako je to u neho s urazmi a chirurgiou (ci riesi iba choroby, alebo tam mozem prist ked bude mat pes nedaj-boze nejaky uraz), ci ma dostatocne vybavenie na taketo veci? DIK
Obrázok
LenkaLeo
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 369
Bydlisko: Martin

Re: Bratislava Lamač - MVDr. Pavol Čech

Poslaťod Lenica » Uto 05.11.2013 14:06

Aj náš Harvi sa mu brutálne páčil. Je naozaj veľmi milý, priateľský, ľudský, ale napriek tomu k nemu už viac krát nepôjdem. To, že nemá RTG a posielal nás do Dúbravky, to neriešim. Náš pes z útulku kríva, má zle zrastenú zlomeninu. Ok, s tým sa nedá robiť nič. Zlým došliapavaním, resp. žiadnym si zničil spodok paprčky. Nič nám na to neporadil. Až môj priateľ mu kúpil papučku a chodí lepšie, častejšie došliapáva. Povedal len, že to sa nedá operovať (ok, verím mu). A že treba ho zaťažovať do kopca chodiť a cvičiť. Ale to AKO cvičiť, ako často - nič, nula bodov. Až pokým sme nenašli o kúsok ďalej Sibra centrum (www.sibra.sk) - odporúčam. Stále ma tlačil do kúpy nejakých vitamínov, medikamentov a pod. :au: :au:
Ale najviac ma naštval tým, že sme psa objednali k nemu na kastráciu, 2x sme sa ho pýtali na cenu (s časovým odstupom, druhý krát to bolo týžden pred zákrokom), povedal sumu 33+4 € a keď priateľ prišiel pre psa, zahlásil 80 € (cena je OK, nehádam sa), ALE ide o to, že nás oklamal. Povedal, že si to pomýlil s cenou za kastráciou mačky (hoci som tam bola u neho pri objednávaní so psom).... Čiže inak, ako oklamanie to brať nemôžem. :( žiaľ.....
Lenica
Okoloidúci
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 19


Späť na Veterinárne ambulancie