Psia sexualita

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Blázni za háravkami

Poslaťod Silwuska » Štv 16.08.2007 7:43

:plac: Velmi lubim svojho psika, je to moje babatko a nieje vobec problemovy...az na obdobie harania suciek...vtedy je jak odtrhnuty z retaze (a uz sa s nej aj v tomto obdobi urval a behal s nou za sukami). Zacne byt zakerny, striehne ci davame pozor a ked nie uzaj skoci cez okno rovno na ulicu...uz som s toho na nervy,nemozem predsa nanho v kuse davat pozor. Preto sa chcem spytat na nejaku overenu radu...pripadne ak by som ho chcela dat kastrovat, ake su mozne komplikacie, a ci sa zmeni spravanie psika...za pomoc velmi dakujem... Obrázok
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Anulqua » Štv 16.08.2007 10:46

Ahoj, ja mam doma pomerne rovnaky problem... Mame už staršieho psíka, má 6 rokov no a raz sme sa tak prechádzali a šla jeho pisa kamarádka a akuraz sa harala, no a on ako besny na nu zacal vyskakovať atd. a od vtedy stale vyskakuje a je mu jedno ci je to pes alebo fenka... Nám pomáha keď zo sebou nosím maškrty, a keď ho zavolám a príde alebo nezačne skákať dostane maškrtu a ak nie tak voditko :D skus aj ty toho tvojho nieako motivovať aby za ňou neutekal že doma ma niečo lepšie, nám to pomáha :smile:
Anulqua
Okoloidúci
 
Príspevky: 7
Bydlisko: Trebišov

Poslaťod Silwuska » Štv 16.08.2007 10:50

Ja uz som ho tak motivovala....Najprv ked zdrhaval, tak som ho zbila ze nech vidi...ked to neucinkovalo, tak ked sa vratil som ho prave naopak pochvalila, dala mu najest...ze jako nic sa nedeje,ale NEFUNGUJE :ua:
A zas nechcem aby bol vkuse priviazany na retazi, ale bojim sa nech sa mu nieco nestane...lebo on zakazdym zdrhne...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Lenka.Buddy » Štv 16.08.2007 10:54

Silwuska píše:Ja uz som ho tak motivovala....Najprv ked zdrhaval, tak som ho zbila ze nech vidi...ked to neucinkovalo, tak ked sa vratil som ho prave naopak pochvalila, dala mu najest...ze jako nic sa nedeje,ale NEFUNGUJE :ua:
A zas nechcem aby bol vkuse priviazany na retazi, ale bojim sa nech sa mu nieco nestane...lebo on zakazdym zdrhne...

ty máš psa na reťazi??
www.bafbaf.webnode.sk tu nájdete všetko o nás :)
Lenka.Buddy
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2429
Bydlisko: Dolné Orešany

Poslaťod Silwuska » Štv 16.08.2007 10:58

No iba teraz,pokial ma taketo excesy....ale samozrejme ze tam nieje permanentne cely den...iba ked som v robote...no ale potom ideme von,to je este v pohode,ale musim ho mat na voditku(inokedy voditko ani nebravame), ale ked prideme domou a je s nami vnutry, tak uz spekuluje ako zdrhnut...a v dome mame plno okien, je horko, treba vetrat a sups uz ho neny...alebo sa nasilu pretlaci pomedzi dvere malej sestre...jednoducho strasny spekulant..a ja potom len trnem kedy sa vrati...a ci sa vobec vrati...myslite ze ta kastracia by pomohla??
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Lenka.Buddy » Štv 16.08.2007 11:02

Silwuska píše:No iba teraz,pokial ma taketo excesy....ale samozrejme ze tam nieje permanentne cely den...iba ked som v robote...no ale potom ideme von,to je este v pohode,ale musim ho mat na voditku(inokedy voditko ani nebravame), ale ked prideme domou a je s nami vnutry, tak uz spekuluje ako zdrhnut...a v dome mame plno okien, je horko, treba vetrat a sups uz ho neny...alebo sa nasilu pretlaci pomedzi dvere malej sestre...jednoducho strasny spekulant..a ja potom len trnem kedy sa vrati...a ci sa vobec vrati...myslite ze ta kastracia by pomohla??

ja len tak som sa pýtala :no:
inak ja vám s týmto poradiť neviem..ja s hafom našťastie také problémy nemám..nikdy nezdrhol z domu..ani za fenkou :smile:
www.bafbaf.webnode.sk tu nájdete všetko o nás :)
Lenka.Buddy
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2429
Bydlisko: Dolné Orešany

Poslaťod Silwuska » Štv 16.08.2007 11:05

Ty mas tusim dvojrocneho,ze???
V tom veku ani moj Macko si feny nevsimal...to prislo asi az tak okolo 3 roku...ale takyto husty je az v poslednej dobe...fakt neviem co s nim...Ale inak je strasne super...toto ma asi dva razy do roka..tak asi po mesiaci...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Lenka.Buddy » Štv 16.08.2007 11:10

[quote="Silwuska"]Ty mas tusim dvojrocneho,ze???
e]

nie moj mal teraz v júli 5 rokov..práveže keď som ho priniesla a mal vyše 2 roky tak skákal aj po psoch..ale teraz je to v pohode..nedovolí si už
www.bafbaf.webnode.sk tu nájdete všetko o nás :)
Lenka.Buddy
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2429
Bydlisko: Dolné Orešany

Poslaťod Silwuska » Štv 16.08.2007 11:16

Aha...tak to ti zavidim...Fakt som z toho zufala...nieze bych sa chvalila ale vychovu ma vybornu(na to ze je to moj prvy psik), ale s tymto si neviem rady...par ludi mi povedalo ze Maco je vlastne krizenec dvoch neskutocne tvrdohlavych psov, tak mozno je to aj v tom...inak aj sama to zistujem...ked napriklad nemam cas sa s nim hrat, tak sa normalne urazi a lahne si na miesto chrbtom ku mne...a ked uz potom dorobym a volam ho nech sa ide hrat...ani si ma len nevsima a tvari sa ze ho strasne zaujimaju vlakna na koberci... :heh:
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod verca » Štv 16.08.2007 20:20

Ake je to plemeno je to bigl ako na tom obrazku?je to vlastne jedno ake je to plemeno a keby ste ho dali ku suke mozno ze by to uz potom nerobil ze by sa tak za nimi besnel noj nazor mozno mu chyba spolocnost :no:
verca
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 262
Bydlisko: Lučenec

Poslaťod ElisaRistori » Štv 16.08.2007 21:57

radsej si ho uviazte alebo urobte dobry plot aby uz nezdrhal len to nenechaj len tak mojmu psikovi sa to stalo osudnim a dodnes sa z jeho stratou neviem vyrovnat strasne mi chyba mali sme dieru v plote a zacitil haravu suku z okolia a usiel ukradli ho bol to jorksirsky terier tak sme dali rozhlasit ze dame odmenu tomu kto nam povie kde je ozvali sa nam ale neskoro ta krava co ho ukradla zabudla zavret branku byvala na hlavnej on chcel ujst moje chudatko urcite chcel ist domov a vtom isil kamion ked sme tam isli videla som este stopy po krvi tak sme si ho boli vykopat na tenpohlad nikdy nezabudnem psik ktory bol vzdy taky plny zivota a ktoreho som tak velmi lubila a on mna tam len tak nehybne lezal studeny vyzeral ako keby spal mal vyplazeny jazycek a vytecene oko ale mne to nevadilo aj tak som si ho zobrala na ruky a na zahrade sme ho pochovali dali sme mu spravit pomnik z jeho menom datumom narodenia a umrtia na jeho pamiatku nech si je vedomy ako velmi sme ho lubili a ako nam na nom zalezalo .a mozno mi neuverite ale raz som ho citila aj v mojej pritomnosti bolo to na dusicky normalne som citila ako mi vyskocil na postel a lahol si mi k chrbtu ako to robieval len on :ua: takze ludia davajte na svojich psikov pozor staci tak malo a co sa moze stat a moze to skoncit aj takto:-(((
ElisaRistori
Okoloidúci
 
Príspevky: 10
Bydlisko: SALA

Poslaťod Silwuska » Pia 17.08.2007 6:11

:plac: oooo.... s tym psikom je to velmi smutne...a preto...ziadam o pomoc,lebo myslim ze ta kastracia by mohla pomoct...a pripusteny uz bol, a nie raz...a to sa pripustil sam od seba...ked zdrhol,len dosli ze maju nase stence...tak aj za to ma to mrzi, lebo raz uz dali tie jeho steniatka utratit...a s toho som bola strasne smutna...takze prosim nejake info ak mate o kastracii...dakujem...
Verca... :oo: dufam ze tym nemyslis ze sa mu slabo venujem...lebo ja som s nim kazdu volnu chvilku...a uprimne povedane, teraz ked sa haraju suky tak jemu to je uplne jedno, ci som pri nom alebo nie...ledva si ma vsimne...ja som s toho zuuuufalaaaaa :slzy: ja ho tak lubim a on si ma ani nevsima...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Bendy » Ned 19.08.2007 11:28

sa mi zda ze existuju take tabletky na znizenie hladiny hormonov a celkovo to posobi upokojujuco v takychto krizovych obdobiach, ked sa hara suka a tak, ale to by si sa musela spytat vetosa konkretne. Ja kastraciu zo zdravotneho hladiska neodporucam, je to velky zasah do organizmu psa :hmm:
Naučili sme sa lietať v povetrí ako vtáky, potápať pod vodou ako ryby. Zostáva len jediné. Naučiť sa žiť na Zemi ako ľudia.
G. B. Shaw
Bendy
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 418
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod verca » Štv 23.08.2007 20:38

nie silwuska nemyslim ze sa mu malo venujes len som chcela povedat ze ci mu nechyba psia spoocnost suk presnejsie ale ked vravis ze nie tak potom neviem ako na to asi ho budes musiet zatvorit alebo ho strazit lebo ak bude behat tak ti ho mozu zastrelit alebo co nevim :ua:
verca
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 262
Bydlisko: Lučenec

Poslaťod Silwuska » Pia 24.08.2007 7:34

No sak to...len ono sa to komplikuje tym, ze ked je vonku stale pripnuty, tak on casom zacne byt taky...ignorantsky...jako ze ma ma uplne na haku...no to sa stalo aj teraz. Ale musim sa pochvalit, uz je to troska lepsie chodime kazdy vecer na vycvikovu prechadzku...mozno mu naozaj chybalo len trocha drezury...maco je totiz strasne zakerna povaha. Ked sa mu trocha nevenujem, okamzite si zacne zit svoj lajf a zabuda na svoje povinnosti, :ua:
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Ďalší

Späť na Ostatné