"Proti štekací obojok" skusenosti

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: "Proti štekací obojok" skusenosti

Poslaťod Sunny » Pon 25.12.2017 12:53

V prvom rade určite nahrať - ja som tak zistila, že suseda čo sa sťažovala že moje psy zavyjaju a stekajú sa s nimi chodila rozprávať cez dvere :prd: ...
Čo sa týka obojku - viem o prípade, kedy sa pes miesto stekania naučil zavyjat, pretože na to ten obojok nereagoval. Ale viem aj o psovi, na ktorého to zabralo, takže asi len skúsiť. A teda určite najprv pod dozorom.
Sunny
Moderátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 8294
Bydlisko: Morava

Re: "Proti štekací obojok" skusenosti

Poslaťod alexia » Pon 25.12.2017 22:11

Hm, ona ani nieje bojazliva. Proste jej charakter je tazko popisat tak aby som si nesrala do huby. Ked vidi cudzieho steka ale po par min sa ukludni ked onucha, otuka sa. Cize bojazliva asi uplne nieje ale je jedno co je ide o to, ze susedia sa jej boja lebo je troska vacsia a myslia si asi ze je to krvilacna bestia. Najblizsie si ju nahrame som zvedava a poslem ich kade lahsie aj ked bude stekat dlhsie ved nocny klud nerusi. Zaujimave, ze ked place dieta pol dna na to sa nikto nestazuje lebo to je dieta :ach:
alexia
Okoloidúci
 
Príspevky: 10

Re: "Proti štekací obojok" skusenosti

Poslaťod sovienka » Štv 28.12.2017 14:12

Byvala som raz v pavlacovej bytovke (to znamena v strede atrium, vsetci sme si videli z okna do okna). Na pavlaci na druhom poschodi chovala suseda maleho spica, ktoreho nevencila (bola velmi obezna a bytovka nemala vytah). Ten pes stekal NON. STOP. Vysoky, jacavy, neznesitelne prenikavy brechot sa v atriu ozyval tak, ze som si namyslala, ze sa z toho rozochvievaju skla.

Susedia sa to naucili ignorovat, cez den bol kazdy v praci a v noci bol spic zavrety asi v byte v kupelni. No ale ja som robila nocne, a ked suseda rano znova vykopla toho chudaka na pavlac na priestor 1x1 m, a on zacal stekat, nesedela som ani ja potichu. Urobila som jej bordel dva krat, tri krat, nakoniec sa konecne rozhodla s tym nieco robit, lebo sa na schodzi nesmelo ozvalo zopar dalsich najomnikov.

Tak kupila suseda protistekaci obojok. Bohuzial si zvolila ten, ktory ked pes zacne stekat, spusti prenikavy, sirenovity zvuk ktory psa prehlusi. Nielenze to vobec nezabralo, ale pes sa ho snazil prebrechat, a vysledkom bolo ze jacal pes, jacal obojok, jacala majitelka z bytu na psa, aby bol ticho a moje druhe zle ja spriadalo temne plany na kupu gumipusky.

Toto bol susedin jediny pokus odnaucit psa brechat. Nastastie som sa coskoro odstahovala. Zaver ? Zvuk emitujuci protistekaci obojok v tomto pripade nefungoval.
Once you go grey', you will never stray
sovienka
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 135

Re: "Proti štekací obojok" skusenosti

Poslaťod alexia » Pia 29.12.2017 20:27

Obojok, kt. zacne hukat ked pes steka sa mi nezda ako riesenie :lol: huci obojok aj pes haha. My chceme taky, co v pripade, ze zacne stekat jej da pipnutim upozornenie a ked nepomoze tak jej da elektro neviem aky impulz
alexia
Okoloidúci
 
Príspevky: 10

Re: "Proti štekací obojok" skusenosti

Poslaťod moschino » Pia 29.12.2017 21:14

Kukni ked tak znacku dogtrace. Je to jedna z tych lepsich
@frrr_dogtricks_agility
moschino
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2687
Bydlisko: Bratislava

Predchádzajúci

Späť na Ostatné