Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Oznamy od Nás adminov pre Vás užívateľov.

Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod MisheliQ » Pia 16.05.2014 18:41

Dovolila som si založiť túto tému kvôli istým príspevkom, ktorých obsah je veľmi veľmi pravdivý, aby sa nestratili, ale boli tu pekne na očiach :smile: :-)

a takto na úvod by som začala týmto príspevkom:
Jsem přesvědčena o tom, že by jsme měli, jako psíčkaři, držet pohromadě a to i pro ty, kteří sem jen chodí číst a nejsou přihlášeni. A asi tak zatím na ně nepúsobíme, což je věčná škoda :plac: . Vše je pouze v našich rukou, ať už bude majitelem kdokoliv :ahoj: " (Buchťa)

Internetová komunikácia je občas náročná a ťažká, pretože nedáva možnosť druhým vidieť akým spôsobom bol príspevok skutočne myslený čím dáva priestor domýšľavosti ai. Preto rozhodne odporúčam odosobniť sa a nebrať všetko tak vážne a tak osobne... :-)))

Že sa vyskytnú nezhody v názoroch? To sa stáva aj v bežnom reálnom živote, len na Dogfóre sú tie rozdiely v názoroch viac na očiach :ha: hlavne je teda na očiach to, kto s kým súhlasí a koho názor má väčšiu "podporu"....ale to, že sa vytvoria 2 (3, 4,...) tábory je v úplnom poriadku, pretože právo na názor, právo na diskusiu, má každý. To, že tu sú (a aj budú) prezentované odlišné názory nemá ale nič spoločné s tým, či je daný človek horší alebo lepší!!!

A preto, keďže nemáme moc nad tým, čo a ako píšu iní, ale iba nad tým, čo a ako píšeme my: reagujme tak ako by sme chceli, aby reagovali na nás, a čo je najdôležitejšie, hľadajme a vytvárajme tu priateľstvá, vymieňajme si rady, učme sa od seba navzájom a držme spolu :-)

Mne písanie príspevkov veľmi nejde, ale verím, že sa to dalo pochopiť :ha:

....a teraz tie príspevky, nad ktorými stojí za to sa zamyslieť :-))) ↓

,,A velmi vela negativizmu, takmer v kazdej teme. Clovek tu len strati naladu, ktoru mal povodne. Predtym to bolo opacne, chodila som, lebo mi to zlepsovalo naladu :heh: Teraz otvaram raz za cas, vacsinou, ked mi nevadi, ze sa mi zhorsi. A aj mairi to pekne napisala." (Pigie)

,,Chodím ze zvyku, dále kvúli lidem, které jsem si na DF oblíbila a mám ráda jejich příspěvky, pro infa (i ta, která se netýkají psú), kvúli objednávkám, vážné i nevážné on-line komunikaci atd..... Na FB nechodím. Zde jsem získala pár opravdových přátel, ať už i teď v osobním životě, tak i virtuálních. Seznámila jsem se osobně, díky DF, se super bláznivými individualitami. Hodně jsem se zde naučila, hodně dozvěděla, hodně zasmála, hodně rozčílila. DF a někteří
z vás mi pomáhali a pomáhají v těžkých chvílích.
Tak, jak jste při mně stáli, když onemocněl Bofinek, tak i při Faldově diagnóze. Zde se múže člověk pochválit, poplakat si, rýpnout si, být sprdnut. DF děláme my a náš přístup k němu. Kdo chce komunikuje, kdo chce jen čte. Jsme jen lidé, každý máme svá rúzná období a každá mince má dvě strany (a já mám zrovna depku :hmm: ). :ahoj:" (Buchťa)

,,Jak jsem již napsala Pigie, toto fórum je pro nás, o našich láskách a děláme si ho my. A jakého budeme mít je pouze v našich rukou." (Buchťa)
grace over perfection
MisheliQ
Multišampión
 
Príspevky: 7844

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod ivana1 » Pia 16.05.2014 18:47

:aplause: :aplause: :aplause: :jop:
Súhlasím. :smile:
ivana1
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2176
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod Domivec » Sob 21.06.2014 15:39

:jop: Pekne napísané a tiež súhlasím :no:
Domivec
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 395

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod lukky1988 » Str 30.12.2015 11:31

Výstižný článok.... Človek sa tu akosi pričasto stretáva s ironiou. Namiesto toho aby ludia poradili, pripadne slušne napisali, radšej budú atakovať a kontrovať.

Nie vsetci majú možnosť byt "skúsenými"
lukky1988
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 98
Bydlisko: Nemšová (Ľuborča) - na samote u lesa

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod Vikiki22 » Str 30.12.2015 11:44

Tiež mám poslednú dobu pocit, že sa tu ľudia len atakujú a robia z ľudí sprostých namiesto toho, aby sa nad názormi iných zamysleli alebo vysvetlili ako normálni ľudia, prečo je to tak a prečo to nemôže byť inak. Nehovoriac o "šprtaní". :au: Česť výnimkám, samozrejme. Vždy sa tu nájdu aj ľudia, ktorí sú milí a zhovievaví ku každému a tí sú v mojich očiach TOP, čo sa prístupu k ľuďom i psom týka. :yes: Škoda len, že ich je tak málo...
Vikiki22
Moderátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 11060
Bydlisko: Dubník, okr. NZ

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod akuk » Str 30.12.2015 12:09

Vikiki22 píše: Vždy sa tu nájdu aj ľudia, ktorí sú milí a zhovievaví ku každému a tí sú v mojich očiach TOP,

Viki, keby su seci mili a zhovievavi ku kazdemu, tak sme vsetci tupi ako kolajnice, bo v tej milote pristupime na vsetky nezmysly :lol: chodime sem aj preto, aby sme sa nieco dozvedeli, poculi ine nazory, to je forum :no: a ze sa s niekym v niecom nezhodneme, neznamena, ze v inej oblasti sa od neho nemozeme niecomu aj priucit :smile:
trava su jej vlasy, vodne toky su jej zily, skaly su jej kosti..
akuk
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1054

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod hruska » Str 30.12.2015 12:14

a hlavne ak ktosi povie, ze kedysi to bolo inak, ma velmi kratku pamat. Vzdy tu boli dotahovacky a vzdy budu. Taianska rodina proste :D
hruska
Multišampión
 
Príspevky: 7379

Re: Dogfórum ako jedna veľká psíčkarská rodina

Poslaťod akuk » Str 30.12.2015 12:15

:aaa: :jop: ale rodina :joint:
trava su jej vlasy, vodne toky su jej zily, skaly su jej kosti..
akuk
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1054


Späť na Oznamy, pripomienky a nápady