Máte problém s prihlásením sa na fórum ? Riešenie nájdete tu !
Chcete aby zmizla táto reklama ?? Zaregistrujte sa alebo sa prihláste !!

Bratislava Rača - Veterinárna klinika Zverland

Zoznam veterinárnych ambulancií so základnými informáciami a skúsenosťami užívateľov dogfóra
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Re: Bratislava Rača - Veterinárna klinika Zverland

Poslaťod rastog » Str 28.10.2009 17:23

pristup ku psom a kvalita osetrenia :jop:

ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava. a to je aj dovod preco som tam bol dnes naposledy :prd:
It is better to die on your feet than to live on your knees
rastog

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod stWhippet » Ned 27.12.2009 15:46

a co by povedali, keby im povies, ze krmis surovou stravou? :ach: ..... ja som tam bola jedneho casu na tyzdennom poriadku.....licba trvala asi 3 tyzdne....mala mi hnackovala a vsetko sa :kak: lo.....granule mi zrala len s nechutou....ked mi grcavala :blee: tak mi dali hills konzervu, na velmi lahko stravitelna....aj bola...celu noc v dvojhodinovych intervaloch som behala pred branu co mi sr :censored: la vodu.presla som na surove teraz, z tym mam najlepsie skusenosti....inak pristu velmi dobry, mile doktorky....cenovo taky bratislavsky standard.....pekne zariadene....akurat ta vitrina RC v cakarni..... no.......ale inak sme boli spokojne.....vo vela veciach vedia poradit, personal ochotny....v Raci sa takato klinika urcite nestrati..... :angel:
Obrázok
stWhippet

Snoopy
 Obrázok užívateľa

Bydlisko: Hruboňovo - 18km od Nitry (odrezana od civilizacie)

Poslaťod stWhippet » Ned 27.12.2009 15:47

rastog píše:pristup ku psom a kvalita osetrenia :jop:

ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava. a to je aj dovod preco som tam bol dnes naposledy :prd:

a surove ti nezje?....pozri diskusiu BARF :jop:
Obrázok
stWhippet

Snoopy
 Obrázok užívateľa

Bydlisko: Hruboňovo - 18km od Nitry (odrezana od civilizacie)

Poslaťod Sunny » Str 14.04.2010 14:34

rastog píše:ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava.

Ja som tam teraz behala ako na klavír - zase len chválim, prístup skvelý, zvládli šokovaného psa aj ešte viac šokovanú paničku :heh: Starostlivosť prvotriedna, o malého pacienta sa zaujímali nie len ako o "ďalší prosím", žiadny problém nebol ani s požičaním RTG, bez problémov sme predebatili názor iného veterinára na problém, všetko mi ukázali, vysvetlili, no spokojnosť naozaj maximálna. Ceny podľa mňa na Bratislavu úplne v norme. A - sami mi odporúčali kŕmiť teraz vločkami, mäskom a tak, ani pol slova o granuliach, konzervách atď. Aj keď som povedala, že mäsom kŕmim bežne, tak žiadne prednášky sa nekonali :nwm:
Obrázok
Sunny

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Kamelia » Str 28.07.2010 8:51

Zatial len pozitivne skusenosti :smile: ....odporucila nam tuto kliniku znama ...

Hned ako sme sa objavili vo dverach, boli mili a nasu Kaminecku prezreli kompletne, nakolko sme tam dosli s pretrvavajucimi hnackami...

...vcera sme boli na kontrole vysetroval nas iny doktor a pani doktorka, kt nas prijala predvcerom prisla osobne nasu Kaminku pohladkat a spytat sa ze ako sa ma a ci sa uz citi lepsie :no:

...paci sa mi tiez ze pri vysetreni psika ho drzi sestricka, lebo nasa mala by mi aj na hlavu vyliezla a pri sestricke resp. cudzom cloveku si to nedovoli

...tiez sa nam stalo ze bola polozena otazka aku stravu davame psikovi ci varenu alebo granule...ale viac sa uz nepytali a nepoucovali ako bolo spomenute vyssie v prispevkoch

cize zatial mozem na tuto kliniku povedat len :jop:
Kamelia

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Klea » Uto 10.08.2010 22:04

Ja ich len chváli chválim a znova chválim, pred desiatimi mesiacmi nám zachránili aby som bola konkrétna MVDr. Zuzana Odrášková šteniatka. Už keď nám na herpesvírus umreli tri a už sme si nevedeli rady tak nám známa odporučila Zverland a poviem Vám že pre naše baby a samozrejme mňa a manžela sa nič lepšie stať nemohlo ako stretnúť skvelých odborníkov a hlavne ľudí ako sú MVDr. Katarína Čentešová MVDr. Zuzana Odrášková a samozrejme sestričky. Okrem záchrany šteniatok nám už pomohli niekoľko krát začo im veľmi ĎAKUJEME.
Nepoznám veterinu kde sa zvieratko cíti ako celebrita teda už poznám Zverland :winner: .
Ja a môj manžel si necháme poradiť aj v oblasti stravy nakoľko určite vedia čo naším štvornohým miláčikom pomôže.
Klea

Okoloidúci
 Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Veterinárne ambulancie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia