ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava. a to je aj dovod preco som tam bol dnes naposledy

..... ja som tam bola jedneho casu na tyzdennom poriadku.....licba trvala asi 3 tyzdne....mala mi hnackovala a vsetko sa
lo.....granule mi zrala len s nechutou....ked mi grcavala
tak mi dali hills konzervu, na velmi lahko stravitelna....aj bola...celu noc v dvojhodinovych intervaloch som behala pred branu co mi sr
la vodu.presla som na surove teraz, z tym mam najlepsie skusenosti....inak pristu velmi dobry, mile doktorky....cenovo taky bratislavsky standard.....pekne zariadene....akurat ta vitrina RC v cakarni..... no.......ale inak sme boli spokojne.....vo vela veciach vedia poradit, personal ochotny....v Raci sa takato klinika urcite nestrati..... 

rastog píše:pristup ku psom a kvalita osetrenia![]()
ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava. a to je aj dovod preco som tam bol dnes naposledy

rastog píše:ale nemaju radi ked krmite varenou stravou. to vam vedia dat dlhu prednasku preco nie varena strava.
Starostlivosť prvotriedna, o malého pacienta sa zaujímali nie len ako o "ďalší prosím", žiadny problém nebol ani s požičaním RTG, bez problémov sme predebatili názor iného veterinára na problém, všetko mi ukázali, vysvetlili, no spokojnosť naozaj maximálna. Ceny podľa mňa na Bratislavu úplne v norme. A - sami mi odporúčali kŕmiť teraz vločkami, mäskom a tak, ani pol slova o granuliach, konzervách atď. Aj keď som povedala, že mäsom kŕmim bežne, tak žiadne prednášky sa nekonali 

....odporucila nam tuto kliniku znama ...

. 
Späť na Veterinárne ambulancie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia