Máte problém s prihlásením sa na fórum ? Riešenie nájdete tu !
Chcete aby zmizla táto reklama ?? Zaregistrujte sa alebo sa prihláste !!

Happy Dog

Sem píšte všetko ohľadne granúl.

Re: Happy Dog

Poslaťod Peťka » Sob 22.05.2010 13:21

Dnes ma natoto krmivo namotával jeden pán, my krmime PP, ale že prečítam si tu na fore čo si otom myslíte....no čo čítam tak prechádzať nebudeme :ha:
Peťka

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod berino » Pon 31.05.2010 0:08

Peťka píše: Dnes ma na toto krmivo namotával jeden pán, my krmime PP, ale že prečítam si tu na fore čo si otom myslíte....no čo čítam tak prechádzať nebudeme :ha:

No mne ich tiež veľmi odporúčali v jednom chováku a tvrdili mi,že kvalitou sa vyrovnajú FM,ale sú za podstatne nižšiu cenu, dali nám aj brožúrku na preštudovanie aké druhy sa vyrábajú,napísané to majú krásne,prehľadne,aj výber celkom slušný,ale to majú asi všetci výrobcovia,tak potom sa v tom vyznaj :pac:
berino

Okoloidúci

Poslaťod Marco Varhol » Pon 31.05.2010 9:56

Kazda brozura zavadza. Vsetko sa ospevuje a ked kupis granule a otocis a precitas original...

Mini 29 Baby Junior:
Maismehl, Geflügelfleischmehl (14%), Grieben, Geflügelfett, Rinderfett, Lammfleischmehl (4%), Fischmehl, Reismehl, Leberhydrolisat, Volleipulver, Rübenmelasseschnitzel, Apfeltrester (getrocknet) (0,6%), Natrium-chlorid, Hefe (getrocknet)... Vit.E 75mg/kg ?????????????????????????

Zrazu si musis uvedomit, ze to si bol v obchode krmiv pre hospodarske zvierata. :joint:
Marco Varhol

V.I.P.
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Zoran » Ned 06.06.2010 19:33

Mne ich odporučil samotný chovatel, tak potom neviem. píšu že majú 90% strávitelnosť - pri tom množstve výkalov sa mi to moc nezdá že by to bolo len 10% z toho čo zožerie. po nemecky tiež neviem. čo by si teda odporučil? teraz krmim maxi baby gr 29
Zoran

Okoloidúci
 Obrázok užívateľa

Poslaťod niky » Štv 29.07.2010 22:41

hmm, no vidim ze ziadne pozitivum :ua: mne ich odporucili po tom ako som zufalo hladala nieco z coho moj pes nebude mat hnacku, kedze sme skusali trainera, eukanubu a acanu a zo vsetkeho mal po case dlhotrvajuce hnacky, veterinarka uz tiez nevedela na ake vysetrenie ho este poslat... a pri happydog sensitiv rade, africa a neuseeland zatial nema ziadne problemy a aj veterinarka mi hovorila ze jej kolegovia co maju chovne stanice tym krmia a su spokojny..tak teraz uz som z toho uplny blb...je to fakt az take zle???
Nikomu nedovolte, aby Vam kradol Vase sny. Pocuvajte svoje srdce a nechajte sa nim viest. Monty Roberts
www.niky.estranky.sk
niky

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Tatiana » Štv 29.07.2010 23:30

Ja si myslim ze ked mu sedia niet co riesit,tiez som istu dobu krmila HD a v pohode,krmia s nimi chovatelia s vacsim poctom psov lebo predsa naklady maju vacsie a pri vacsich odberoch maju vyhodnejsie ceny :no:
Obrázokwww.tanyastaffs.wbl.sk
Tatiana

Chovateľ
 Obrázok užívateľa

Poslaťod niky » Pia 30.07.2010 9:38

asi mas pravdu kolko psov tolko chuti :lol: netreba to asi az tak riesit, ved on si sam vyberie co mu sedi...
Nikomu nedovolte, aby Vam kradol Vase sny. Pocuvajte svoje srdce a nechajte sa nim viest. Monty Roberts
www.niky.estranky.sk
niky

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod kampa » Pia 06.08.2010 13:39

Ahojte.
Mam len jeden postreh.Jedna znama s HD zacala krmit,lebo jej ho nanutili
na cvicaku a pes zacal mat kozne problemi.Tak po dvoch tyzdnoch
jej odporucil cvicitel radu na zlepsenie srsti a psik zacal hnackovat. :oo:
Takze co usetrila na krmive si potom zobral veterinar na liekoch dvojnasobne.
Tak neviem neviem
kampa

Okoloidúci

Poslaťod niky » Pia 06.08.2010 13:56

no ja ho urcite nepouzivam preto aby som usetrila, ale preto ze mi ho odporucili (vratane veterinara)po tom ako moj pes nonstop hnackoval po drahsom krmive a zatial funguje...
www.niky.estranky.sk
niky

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod etorn » Sob 07.08.2010 8:58

Marco Varhol píše:Kazda brozura zavadza. Vsetko sa ospevuje a ked kupis granule a otocis a precitas original...

Mini 29 Baby Junior:
Maismehl, Geflügelfleischmehl (14%), Grieben, Geflügelfett, Rinderfett, Lammfleischmehl (4%), Fischmehl, Reismehl, Leberhydrolisat, Volleipulver, Rübenmelasseschnitzel, Apfeltrester (getrocknet) (0,6%), Natrium-chlorid, Hefe (getrocknet)... Vit.E 75mg/kg ?????????????????????????

Zrazu si musis uvedomit, ze to si bol v obchode krmiv pre hospodarske zvierata. :joint:

First Mate Pacific Vit.E 50,45 m.j./kg
Australian Lamb Vit.E 41 m.j./kg
Ocean Fish Vit.E 50,3 m.j./kg
Chicken with Blueberries Vit.E 46 m.j./kg
??????????????
etorn

Nováčik
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Murphy » Sob 07.08.2010 22:41

etorn
Neviem neviem, ale ten FM nebude mozno prave "najbezpecnejsie" krmivo na svete :lol:
Murphy

Snoopy
 Obrázok užívateľa

Poslaťod etorn » Ned 08.08.2010 19:16

no a to je to co me zajima, protoze na jinem miste Firstmate Marco pochvalil...tak jak je to tedy s tim vit.E?
etorn

Nováčik
 Obrázok užívateľa

Poslaťod lupolumpík » Pon 09.08.2010 15:09

Zdravím ... krmim Happy dogom už cca 5 rokov, predtým som krmil Nutra Nugetsom a Diamondom, vyskúšal som aj Arion. Keď som kupil No, mal z týchto krmív riedku stolicu, tak som prešiel na HD. Stolica sa hneď upravila a bežne používam toto krmivo vo na stope dodnes. Keď som bol robiť NO v 18 mesiacoch RTG DBK, veterinár povedal, že už dávno nevidel takú silnú a dobre vyvinutú kostru, DBK O/O. Teraz mam 1,5 ročnú BO, od malička je na HD, hoci naozaj nie je moc žravá na HD Adult SPORT bez problemov stopuje, dokonca zožerie viac ako keď jej to dám do misky. A DBK 0/0. Doporučil som toto krmivo aj v nás v klube a tí čo ním krmia nemajú problemy ( 2x NO, AST, bauceron ...). Všetci bez problemov a tie kostry majú super, z GR 23 nehrozí nadmerné priberanie , prípadne až keď prejdete na SPORTku ... takže kto veľa číta , ten sa síce veľa dozvie, ale kto skúsi a vydrží možno zistí, že všetko sa nedá napísať.
lupolumpík

Okoloidúci

Poslaťod lupolumpík » Pon 09.08.2010 15:13

Kampa, kožné problemy , alergie síce môžu vznikať aj ako reakcia na krmivo, ale 2 týždne je na to príliš krátka doba , možno ak tak hnačka ... bolo to asi viac faktorov, alebo HD jednoducho nesadol
lupolumpík

Okoloidúci

Poslaťod Marco Varhol » Uto 10.08.2010 9:18

Etorn - poprosim informacie priamo z obalu krmiva. Na druhej strane je pravda, ze krmivo ma velmi slabe hodnotenie v dogfoodanalysis.

lupolumpík mozes porovnavat ked budes krmit kvalitnejsimi krmivami. Ved sa pozri na zlozenia co si doteraz psom daval.

DBK to je skor o genetike.

ale 2 týždne je na to príliš krátka doba , možno ak tak hnačka ... bolo to asi viac faktorov, alebo HD jednoducho nesadol...

Pozor reakcia na protein je uz po 12 hodinach. Mal som psov u ktorych reakcia bola velmi rychla. Mimochodom vacsina nemeckych vyrobcov nakupuje hydinove mucky v Spanielsku pred tym v Cine. Jahnacie mucky sa nakupuju v N.Zelande.
A kedze Happy Dog meni receptury tak tazko sa da dlhodobo hodnotit jedna receptura.
Marco Varhol

V.I.P.
 Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Granule a konzervy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť