ked som hodila do googlu cierny sery (obrazky), zobrazilo mi to teba
ti seriovia su ozaj genialny

gabrievamfim píše:Meridia, ty si jasná, česať nemusí, len nesmie mať alergiu na perie... Ďalší variant by už mohol mať hypoalergénne duté vlákna!!!Priatelia moji, ja odchádzam na dva týždne na dovolenku, čo ja len budem bez netu robiť, keď sa to tu tak rozbehlo?! Majte so mnou súcit, počkajte ma, 12. sa vrátim!!!
Alebo do hračiek - podľa objednávok 

neda sa to zistit od slecny co stala za pultom? ale zeby malo UCI stanok na FCI vystave? sice v dnesnej dobe vsetko mozne.

toto je ina sranda, Leiluska nenajdu sa ine fotky? premyslam ako diva ale video odtial asi nemam
ako tak toto by bol iný nárez, keby tam bol stánok tohto "plemena". ako v jame levovej 

Mackie píše:ale co potom to "Slovens" hore
toto je ina sranda, Leiluska nenajdu sa ine fotky? premyslam ako diva ale video odtial asi nemam

tu už medovka nepostačí...
su to zjavne skutocni profici, a prezentaciu maju naozaj na urovni - ved ako inak sa da napisat napr. take "nemcko" ?

a zabilo to za to my seriozny chovatelia naozaj nemožeme .. ach studnica mudrosti tento web ale inak tento psik vyzera pekne
to je z tej nemeckej stranky btw. myslite že autor webu vie aj čo je na nej pisane ? 

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], anemika, korman25, MSN [Bot], yetti a 5 hostia