Máte problém s prihlásením sa na fórum ? Riešenie nájdete tu !
Chcete aby zmizla táto reklama ?? Zaregistrujte sa alebo sa prihláste !!

Klub DogDancing

Sem píšte o športe Dogdancing.

Re: Klub DogDancing

Poslaťod wewerica » Str 28.07.2010 19:21

:plac: no dakujem...ja nemam absolutne ziadne skusenosti s navrhovanim nejakeho loga...ako sa to robi? :nwm: :lol:
Obrázok
wewerica

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Mage » Str 28.07.2010 19:34

wewe nakreslis nejaky obrazok :) ktory by mal byt vystizny aby ludia skoro hned vedeli k comu to patri alebo co to logo propaguje :D
Mage

Junior

Poslaťod Wickyy & Classy » Str 28.07.2010 19:44

tak, aby bolo jasné s tým logom. Každý spraví to, čo vie. Nemusí to byť celkový víťaz, či čo. Môže sa vybrať z každého loga niečo, čo sa páči a dá sa to nejak dokopy. Takže sa pokusov nebojte, v každom logu je niečo, čo vystihuje...ak niekto niečo dá, možno druhého napadne čosi iné a podporí fantáziu ostatných, takže kreslite...aj to, čo by ste za logo "nechceli" mať. Proste chcem tým povedať, že sa nemusí hlasovať konkrétne za logo, ale aj tie pozitívne veci v ňom, čo sa vám páčia :no: .

vavrena: neboj nik nezabudol, čo mal kto nastarosti :no: . Myslím si, že aj s písaním textov by sa to mohlo riešiť tak, že by sa zadali témy a vy by ste písali to, čo sa vám zdá byť podstatné. Potom by sa to všetko spracovalo a sformulovalo... :nwm: zastavte ma, ak moc chcem... :ha: to je môj návrh
Obrázok
Wickyy & Classy

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod wewerica » Str 28.07.2010 19:47

clanky potom hej...ale na zaciatok si myslim aby sa spravili nejake podmienky aby sa mohlo ist do klubu? :nwm:
Obrázok
wewerica

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Mage » Str 28.07.2010 20:21

wewe myslim ze by bolo lepsie urcit si priority. teraz sa riesi stranka. potom sa budu podmienky a atd... lebo podla mna keby sme zacali riesit teraz vsetko naraz tak by sme 1. nespravili nic a po 2. ak by sme predsa len nieco spravili bolo by to nedotiahnute do detailov a odflaknute...
Mage

Junior

Poslaťod Cathie » Str 28.07.2010 22:54

Wewe momentalne potrebujeme nejaky ten klub vytvorit, zbytocne sa zdrzovat podmienkami, ktore zatial potrebne nie su :no:

Takze, na nasom stretnuti sme spravili nasledovne:
- myslim, ze pomerne dost detailne sme vytvorili napad na design (navrh cca nakreslim rukou pre lepsiu predstavu, nech mozeme diskutovat skor, ako sa bude vytvarat ozaj)
- dali sme dokopy polozky menu a ich podsekcie

Rada by som tych, ktori sa chcu do prace na klube zapojit a pomoct, poprosila o nasledovne:
- vas mail (idealne gmail, ak ho mate)
- kontakt na skype (ak ho mate samozrejme - ak nemate a mate tu moznost, bolo by super si ho nainstalovat, aby sme mohli veci riesit v ramci hromadnych konverzacii)

Je to potrebne kvoli organizacii (veci ako design, konkretne veci ku klubu atd sa nedaju riesit na verejnom fore, mohlo by to zle dopadnut), aby sme sa vedeli vzdy s kazdym spojit a kontaktovat. Kto mate na mna FB, mail alebo skype, poslite tam, kto nemate, piste SS. Dakujem :smile:
Obrázok
Cathie

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Mage » Str 28.07.2010 23:05

s tym skypom. pridajte si ma do zoznamu ( hstmage11 ) a ja vas pridam do hromadnej konverzacie. tam si uz mozete popridavt koho chcete :)

len mi napiste ze si ma pridavate kvoli D klubu :)
Mage

Junior

Poslaťod margot » Štv 29.07.2010 10:21

Wickyy & Classy píše:ja viem, všetko návrhy :poklona: .
Len napr. keď budeme mať skúšky podľa CDC, tak potom aj súťaže, či?
Nechcem aby nastalo to, že budeme odrezaní od zahraničných DD, keď majú všetci okrem CZ a tuším Anglicka Classe 1, 2, 3. To by bolo nezmyselné. Bolo by dobré, aby náš DD bol dostupný aj pre zahraničných...a aby aj zahraniční rozhodcovia mohli od nás dostať pozvánku na posudzovanie našich súťaží... Ja viem, to všetko len tak okrajovo. Ani by som to tu takto verejne nerozoberala, ale...To ale zase môj návrh, tiež brať s rezervou :no:
Ale je to super nápad s tými skúškami :no: :yes:

nie, nie. Neznamená to, že by sme museli mať automaticky aj preteky zhodné s nimi. I keď popravde netuším, ako budú preteky deliť oni. Skôr by som chcela niečo, s čím viac zapadneme "do sveta". Čiže Classe 1,2,3. Ale to všetko by som tiež radšej riešila mimo toto fórum (nie verejne) :smile:

vavrena: veľmi pekné logo. :smile:

No, skúsiť nakresliť môžem, aj skúsim, ale či to bude niečo publikovateľné, tak to netuším. Tí, čo ma poznajú, vedia, že som prototyp počítačového antitalenta. :lol: No, ale pokúsim sa...

A stretávky. Osobne som rada, keď sa niekto stretne, pretože reálne podľa mňa nie je možné, aby sme sa všetci stretli naraz, keďže väčšina z nás sú študenti a sme roztrúsení po celej republike. Ale v BA je ich najviac, takže je super, že sa dokážu dohodnúť a stretnúť, pretože vyriešia viac ako takto cez počítač. Tiež si myslím (resp. pevne verím), že je na Slovensku kopec ľudí, čo svoje psy učia rôzne triky a majú zhruba predstavu čo je to dogdancing. Už ich len pozháňať a namotivovať, pomôcť,...

No a kontakt na mňa:
skype: margotdogs (na skype budem až po návrate z dovolenky, tu ho nemajú a je tu zákaz čokoľvek inštalovať :ha: )
margot

Hafan
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Iwka » Ned 08.08.2010 15:42

ak by sa nik nenasiel, ja by som sa aj podujala na ten design ;)

gmail: iwka007@gmail.com

inac, vela sutazi v DD na slovensku nebyva, ked uz je ta Breznianska labka, a videla som, ze viac z vas sa tam chysta, stretko by sme mohli dat aj tam, ni? :P
I love Halloween. The One Time of a Year when Everyone wears a mask, not just me. People think it is fun to pretend you are monster and me, I am spent my life pretending I am not.
Iwka

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Mage » Ned 08.08.2010 15:52

Iwka píše:ak by sa nik nenasiel, ja by som sa aj podujala na ten design ;)

gmail: iwka007@gmail.com

inac, vela sutazi v DD na slovensku nebyva, ked uz je ta Breznianska labka, a videla som, ze viac z vas sa tam chysta, stretko by sme mohli dat aj tam, ni? :P

design uz bol schvaleny (na skype) teraz sa posuva dalej jednemu clovekovi co sa tomu venuje profesionalne nech to nachysta do sablony :) tu potom dostanem ja.

tie kontaktne udaje si mohla poslat Cathie cez SS ale nevadi :)

a na BL sa chysta par ludi takze asi sa tam aj stretnete.
Mage

Junior

Poslaťod Iwka » Ned 08.08.2010 15:58

ok, som moc rada, ze sa to takto pekne rozhybalo :) ak by bolo ale treba helfnut daco,co sa tyka grafiky(bannery, ikonky,...) , staci napisat ;)

no a kontakt na mna nemusi mat len cathie, mozu aj ostatni ;)
I love Halloween. The One Time of a Year when Everyone wears a mask, not just me. People think it is fun to pretend you are monster and me, I am spent my life pretending I am not.
Iwka

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Mage » Ned 08.08.2010 17:51

tak ten kontakt by mali vsetci z klubu :) len tu je to verejne pre uplne vsetkych :)

tak vsetko co treba robit sa riesi na skype ;) takze sa co najskor prihlas a pridaj si ma :)
Mage

Junior

Poslaťod vavrena » Pon 23.08.2010 18:49

www.dogdancing.sk

Kto má záujem angažovať sa na chode klubu, stiahnite si prvý návrh stanov a pripomienkujte na priložený mail. Uvítame aj ďalšie nápady, či už ohľadom budúcich pravidiel, obsahu stránky, info o zahraničných akciách, návrhoch na slovenské akcie, o lektoroch, ochotných prísť, info o vás, vaše najlepšie fotky, videá..... všetko na mail info@dogdancing.sk
Obrázok
vavrena

Hafan
 Obrázok užívateľa

Poslaťod vlcica » Pia 27.08.2010 17:12

Mage píše:takze sme sa stretli Cathie, Wicky a ja. Navrhli sme ako by mohla vyzerat stranka a co by mohla obsahovat. niekedy vecer Cathie napise sumar z dneska (lebo bola zpisovatelka :jazyk: ) vsetkym ktori jej alebo mne poslu svoj email v SS a potom sa k tomu vyjadrite :)

zatial by sme vas chceli poprosit aby kazdy kto sa na to podujme navrhol a nakreslil vlasne logo. potom sa uskutocni sutaz (najskor na FB) a vitazne logo sa bude pouzivat ako logo :)

:ahoj: Ja logo by som zvládla nakresliť ...ale psi mi nejako nejdú...ja sa prikloním k tomu aby sa hlasovalo na FB...A email...cez ss potom komu? Lebo by som sa chcela pridať... Nič nevieme :nwm: ...ale plakať na povel by sme asi zvládli :aaa: Chcela by som mať prehlad a potom pripadne nejaké stretko...lebo podaktorých by som nepoznala ani keby som išla okolo nich :hi: :ach: :hi:
vlcica

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod vavrena » Pia 27.08.2010 17:37

vavrena píše:http://www.dogdancing.sk

Kto má záujem angažovať sa na chode klubu, stiahnite si prvý návrh stanov a pripomienkujte na priložený mail. Uvítame aj ďalšie nápady, či už ohľadom budúcich pravidiel, obsahu stránky, info o zahraničných akciách, návrhoch na slovenské akcie, o lektoroch, ochotných prísť, info o vás, vaše najlepšie fotky, videá..... všetko na mail info@dogdancing.sk

Vlčica, ozvem sa ti ešte, ale vyššie uvedená adresa znesie čokoľvek, čo sa DD a jeho priaznivcov týka. :ahoj:
Obrázok
vavrena

Hafan
 Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Dogdancing

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť