no dakujem...ja nemam absolutne ziadne skusenosti s navrhovanim nejakeho loga...ako sa to robi?

no dakujem...ja nemam absolutne ziadne skusenosti s navrhovanim nejakeho loga...ako sa to robi?

.
. Myslím si, že aj s písaním textov by sa to mohlo riešiť tak, že by sa zadali témy a vy by ste písali to, čo sa vám zdá byť podstatné. Potom by sa to všetko spracovalo a sformulovalo...
zastavte ma, ak moc chcem...
to je môj návrh

Wickyy & Classy píše:ja viem, všetko návrhy.
Len napr. keď budeme mať skúšky podľa CDC, tak potom aj súťaže, či?
Nechcem aby nastalo to, že budeme odrezaní od zahraničných DD, keď majú všetci okrem CZ a tuším Anglicka Classe 1, 2, 3. To by bolo nezmyselné. Bolo by dobré, aby náš DD bol dostupný aj pre zahraničných...a aby aj zahraniční rozhodcovia mohli od nás dostať pozvánku na posudzovanie našich súťaží... Ja viem, to všetko len tak okrajovo. Ani by som to tu takto verejne nerozoberala, ale...To ale zase môj návrh, tiež brať s rezervou![]()
Ale je to super nápad s tými skúškami![]()
No, ale pokúsim sa...
)

Iwka píše:ak by sa nik nenasiel, ja by som sa aj podujala na ten design ;)
gmail: iwka007@gmail.com
inac, vela sutazi v DD na slovensku nebyva, ked uz je ta Breznianska labka, a videla som, ze viac z vas sa tam chysta, stretko by sme mohli dat aj tam, ni? :P

Mage píše:takze sme sa stretli Cathie, Wicky a ja. Navrhli sme ako by mohla vyzerat stranka a co by mohla obsahovat. niekedy vecer Cathie napise sumar z dneska (lebo bola zpisovatelka) vsetkym ktori jej alebo mne poslu svoj email v SS a potom sa k tomu vyjadrite :)
zatial by sme vas chceli poprosit aby kazdy kto sa na to podujme navrhol a nakreslil vlasne logo. potom sa uskutocni sutaz (najskor na FB) a vitazne logo sa bude pouzivat ako logo :)
Ja logo by som zvládla nakresliť ...ale psi mi nejako nejdú...ja sa prikloním k tomu aby sa hlasovalo na FB...A email...cez ss potom komu? Lebo by som sa chcela pridať... Nič nevieme
...ale plakať na povel by sme asi zvládli
Chcela by som mať prehlad a potom pripadne nejaké stretko...lebo podaktorých by som nepoznala ani keby som išla okolo nich

vavrena píše:http://www.dogdancing.sk
Kto má záujem angažovať sa na chode klubu, stiahnite si prvý návrh stanov a pripomienkujte na priložený mail. Uvítame aj ďalšie nápady, či už ohľadom budúcich pravidiel, obsahu stránky, info o zahraničných akciách, návrhoch na slovenské akcie, o lektoroch, ochotných prísť, info o vás, vaše najlepšie fotky, videá..... všetko na mail info@dogdancing.sk

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť