Tak teda už aj ja oficiálne...
ako viacerý isto viete naši dvaja psíkovia Macko a Monty už nie sú medzi nami, Macko sa držal statočne a vek 15 rokov mu nechcel veriť ani náš veterinár

krásna etapa života s nimi už je preč, a teraz prišla na radu druhá...hneď ako nás Maco opustil som samozrejme nechcela ostať bez psa, a premýšlala som dlhšie čo bude ďalej. Keď som išla na týždeň na dovolenku do Taliánska, tak rodičia ma predbehli a doniesli mi z útulku zo Šale (z dočasnej opatery) psíka. Ja ako som prišla z dovolenky, unavená z cesty tak prídem do izby a tam na mňa pozeralo čierne čudo celé vynervované ako sme si ho tam dovolili zavrieť

Tak sa stal naším členom kríženec bradáča Merlin. Je to čistý blázon,vášnivý aportér,a môj závysláčik (tý čo poznali Maca a Montyho vedia, prečo je pre mňa pes na mne závyslí niečo úplne nové

)
O pol roka neskôr, v tom istom útulku odchytili dlho sa túlajúceho psíka, môj otec to našiel náhodou na FB (novodobý rodičia

) a poslal mi to,prvé čo som zbadala boli ,,Montykove" smutné očká...hneď som vedela že musí byť náš. Pár dní nato som už cestovala do Šale pre druhého psíka

Dejvy, ako bol nazvaný ešte v útulky je tak isto mrštná strela, závyslá na mne a na Merlinovi