Máte problém s prihlásením sa na fórum ? Riešenie nájdete tu !
Chcete aby zmizla táto reklama ?? Zaregistrujte sa alebo sa prihláste !!

Predstavte svojho psíka

Sem píšte vaše nápady a postrehy ako vylepšiť toto fórum.

Re: Predstavte svojho psíka

Poslaťod Sara5525 » Štv 29.07.2010 20:35

Moja fenka Lili má 2 rôčky a je to môj zlatunký milunký psík no teda fenka :smile: Strašne rada mi sťahuje ponožky a trhá ich ale toasi nie je novinka :fizel: No a ma rada uzle bravčové kosti a tak . . .
Ale čo mám na nej naozaj rada je to že vždy keď ju vivrem ak idem do izby (aby mi neroztrhala veci keď sa nedívam, je strašne hravá, od mami sa zobrala vo veku 8-týždňov a malo by sa to až od 10 tak tie šteniatka ktoré sa zoberú skôr majú obvykle viac elánu do hrizenia všetkých vecí) tak si ľahne pred dvere a čaká tam kým nevídem :lol: je to moje zlatko a dúfam že aj vás to inšpirovalo aby ste viac času trávili so svojimi psíkmy (ak to robíte je to iba dobre) ! No, to je všetko tak :ahoj:
Sara5525

Okoloidúci

Poslaťod Fibi » Štv 29.07.2010 22:44

Vikiki22: Fibi nemá papiere. Je síce z chovnej stanice, ale je bez pp.

Obrázok
Fibi

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Lorima » Pia 30.07.2010 16:25

Offtopic: Je bezPP a je z chovnej stanice?? To mi moc nejde dokopy...
Lorima

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Monatko288 » Pia 30.07.2010 19:14

Ahojte všetci. Už sem chodím dlho, no nikdy ma nenapadlo predstaviť nás. Keďže sú teraz babeny už dve, tak idem na to.
Som Monika, pochádzam z Trenčína a s priateľom máme dve fenky PRT. Nelly (21. mesiacov) pochádza z Moravy a kúpili sme ju bez PP po rodičoch s PP (čo vám poviem, vtedy sme ešte boli mierne mimo načo PP). Adri (4. mesiace) pochádza z Prahy, z chovnej stanice Genius Loci (u nej už sme sa uvedomili). Nelly máme od 5. mesiacov a je to riadne šidlo a teraz aj trošku urazené, keďže má nanútenú novú kamošku. Venujem sa s ňou agility, moc ju to však nebere. Najradšej by behala po lese a naháňala zverinu. Adri máme dva mesiace a je to malý satan, ale doslovne. Chvíľa nepozornosti a hneď čosi vyvedie. Plánujeme ju vystavovať, ak všetko pôjde ako má, robiť agility a tiež by sme sa chceli venovať aj flyballu, ktorý tu však nie je ešte moc rozšírený.
Naposledy upravil Monatko288 dňa Sob 31.07.2010 19:51, celkovo upravené 1
Monatko288

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod ViktorVeronika&Amien » Sob 31.07.2010 15:19

Ahojte!

Volam sa Viktor a s priatelkou Veronikou sme si splnili dlho trvajuci sen kupit si BullTerriera. Obaja sme uz odchovali nejakych psov, ja osobne Beagla a priatelka Labradora ale na bulika sa to nehrabe. :ach:
Tak sme si prezreli par chovnych stanic a narazili sme na naseho Benelli-ho z ostrova Man teda teraz uz Amiena :pac:
narodil sa 17.04.2010 a dva dni po porode sme si ho rezervovali, narodil sa 6 z 9 tich a bol najvacsi vo vrhu, najviac papal, skakal, najmenej bojazlivy, a krasne a vyrazne crty mal uz aj par dni po narodeni. :fizel: :jop: Samozrejme ak vyrastie a bude mat dobre predpoklady, urcite sa snim ukazeme na nejakych vystavach, sutaziach a neskor by sme ho podla toho aj planovali uchovnit... :angel:

17.04.2010 (den narodenia)

Obrázok

Obrázok

6.den po narodeni

Obrázok

Obrázok

14.den po narodeni

Obrázok

Obrázok co ten usmev? :lol:

Obrázok

21.den po narodeni

Obrázok

Obrázok

30.dni od narodenia (uz mam jeden mesiac :jupi: )

Obrázok prvy krat na nozkach :winner: :jupi:

Obrázok

60.den po narodeni (den odberu 11.06.2010) :aaa:

Obrázok

konecne doma po 4 hodinovej ceste :zz:

Obrázok

25.07.2010 jedna aktualnejsia fotka :foto:

Obrázok

Takze toto by bol nas poklad Amien

Coskoro ked sa na tomto forume aklimatizujeme a prijmete nas medzi seba :poklona: :angel: :ahoj: budeme pridavat aktualne pribehy, fotky a videjka o Amienovi...

Radi Vas vsetkych spozname... a moyno aj postretavame... :yes:

S pozdravom Victor, Veronica & Amien

"Po každej búrke znova vyjde slnko..."

"Bullterrier je plemeno s bojovou minulosťou a mierumilovnou prítomnosťou..." Edit by BullyStar

"Neexistuje ZLY PES, iba ZLY a NEZODPOVEDNY MAJITEL! "
ViktorVeronika&Amien

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod zeane » Sob 31.07.2010 15:40

:love: bohovské fotky... Jaká safaládeška to bola a jaký malý fešáčik je to teraz :lol: :jop:
Nuž, tak vitajte na fóre :ahoj:
zeane

Sponzor
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Vikiki22 » Sob 31.07.2010 16:35

Fibi píše:Vikiki22: Fibi nemá papiere. Je síce z chovnej stanice, ale je bez pp.

Obrázok

Lorima píše:Offtopic: Je bezPP a je z chovnej stanice?? To mi moc nejde dokopy...

Offtopic: Presne tak... :ua: Fibi, asi nie si presne v obraze. Kuk: viewtopic.php?f=30&t=1923
(Love & Peace) Obrázok
Vikiki22

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Fibi » Sob 31.07.2010 17:55

Vikiki22 ja som v obraze. Čítala som to už pred tým a proste na to má každý svoj názor. Ja viem, že CHS majú mať každý chov s pp ale jednoducho tento nebol registrovaný. Mne je tiež ľúto všetkých psov, ktoré takto skončia v útulku ale pokial si chovatel vie zabezpečiť budúcich majiteľov a žiaden pes neskončí na ulici tak v tom nevidím problém. Chovateľku od ktorej mám psíka si zastanem hocikedy. Viem, že všetky jej psy skončia v dobrých rukách. A ak ide o choroby tak normálny človek nedá chorého psa na chov. A zastávam sa toho názoru, že krížence majú menej chorob ako čistokrvní.
Fibi

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod kellee » Sob 31.07.2010 18:40

mam jeden pribeh na margo tej civavy bez PP, poznam pana ma bigla- fenku tiez bez PP a pred rokom ju zrazilo auto, tazko ju davli do poriadku len tak tak a ked uz bola ok stretli toho od ktoreho fenu kupili a povedali mu ze co sa im stalo a on im povedal ze maju ju dat utratit za tu cennu kolko dali za operaciu a lieky by im bol dal dalsie dve feny keby chceli, tak asi taki su chovatelia bez PP teda mnozitelia bez PP len aby zarobili
kellee

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Fibi » Sob 31.07.2010 19:25

Jeden prípad z mnoha. Ľudia sú svine na peniaze, nepopieram. Čo sa týka množiteľov v PRAVOM SLOVA ZMYSLE tak som jednoznačne proti.
Fibi

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Lorima » Sob 31.07.2010 20:10

Viktor: malý je nádherný!!! Dúfam,že sa niekde na výstave stretneme,by som si ho trošku vymojkala ..:lol: :hi: A moja obludka by sa tiež určite rada skamarátila s bulíčkom. :lol:

Offtopic: Fibi: pre mňa niesú "chovatelia" bez PP psov... zbytočne množia bezpapierákov, pritom útulky nemajú kam dávať psov... ale to je len môj názor,asi som len moc za papiere alebo útulky.. :ach:
Lorima

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Fibi » Sob 31.07.2010 20:22

Ja viem. Ja mám čivavu od chovateľky s PP, len sa podarilo aj bez pp. :nwm: Ja som prešla všetky útulky na nete ked som hladala psíka. Je ich tam veľa krásnych, len ja som nenašla takú potvorku, ktorá by mi hneď padla do oka.
Fibi

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Lorima » Sob 31.07.2010 20:26

Offtopic:
Fibi píše:Ja mám čivavu od chovateľky s PP, len sa podarilo aj bez pp.

Mňa len pri takýchto vetách napadá jedno.. ako chovatel PP psov môže robiť bez PP psov.. načo má potom tých papierákov?? A klub s tým nič nerobí? :ua:
Lorima

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Fibi » Sob 31.07.2010 20:43

Tažko diskutovať keď človek nevidí do toho obidvoma očami. Ja množiť nemienim.
Fibi

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

Poslaťod ViktorVeronika&Amien » Sob 31.07.2010 20:54

___LORIMA____
Mozeme vybehnut aj spolocne vencit... ked si z BA.. predsa nie? :yes: :no: posli sukromnu spravu a mozeme sa dohodnut... :jop:

"Po každej búrke znova vyjde slnko..."

"Bullterrier je plemeno s bojovou minulosťou a mierumilovnou prítomnosťou..." Edit by BullyStar

"Neexistuje ZLY PES, iba ZLY a NEZODPOVEDNY MAJITEL! "
ViktorVeronika&Amien

Šteniatko
 Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pripomienky a Nápady

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť