Shadow ako vravim, s tym koncom je to take vselijake. V podstate konci tym, ze vulva odpuchne, vytok ustane.. lenze niektore feny este aj niekolko dni potom psom vonaju, takze to stale vyzera, ako by harali. Ja sa spravam, ako keby som mala harajucu fenu az dovtedy, kym nevidim, ze zaujem u psov opadava. Aj ked u mna sa to lahko povie - u nas sa haranim nic moc nemeni, aj tak chodime navolno a psy ju nezaujimaju
Ano, lepsie je podla mna aspon z niekolkych metrov povedat, ze fena hara a ci sa mozu ocuchat, az potom ist ku psovi, aby mal majitel moznost zareagovat. Tam skutocne nejde o ziadnu prehnanu opatrnost ci zabranovaniu kontaktu so psami, ale jednoducho o slusnost.. pretoze nikdy nevies, co to s tym psom narobi - s niektorym nic, niektory bude este hodinu po prechadzke doma knucat a stekat. Majitel si psa pozna, tak nech sa rozhodne sam za seba.
Rodine by som doma rozumne vysvetlila, ze by bolo lepsie sa pytat, nech niekomu nepripravite tazke chvile so psom.. a nielen pre toto konkretne, ale ver, ze takymto pristupom budete v ociach ludi ti ohladuplni a zodpovedni - nikdy nevies, co sa stane v buducnosti a kedy ocenis, ked sa oni tak zachovaju k vam. Neverila by si, kolko ludi je uprimne prekvapenych a potesenych vecami, ktore by mali byt bezne - ze sa spytam, kym k ich psovi pustim svoju (ak mi teda zrovna nejdu v ustrety, ze je jasne ze sa chcu stretnut), ze ked si psa chytia pri obchadzani, tak moju odpracem z dosahu a posadim, nenecham ju provokovat ich psa blizkostou, ze ked vidim mamicku s kocikom, s detmi, babicky, dedkov ci neistych ludi iducich oproti, tak si dam psa k nohe pre ich pokoj.. pre mna je to bezne, ini to spravia na poziadanie, niektori na to kaslu uplne.
Neviem, za co by sa tam brat mal hanbit (nejaky pubertalny vek?

), my sa o harani medzi psickarmi kludne bavime, z 50tich metrov si kricime a kyvame "fena mi hara, pekny den prajem", ked sa nemozeme stretnut..
Moja sice feny nenahana haravky, ale jednu taku na sidlisku mame, ktora stale chodila za nami posledne dni.. hormony su hormony
U nas tiez funguje spanie v posteli, lezanie na gauci aj na nas.. ale pri harani to akosi automaticky funguje, ze tam nechodi

Ked sa mi parkrat do tej postele predsalen trepala, natiahla som tam pod nu osusku. Ale zas je fakt, ze ona sa viac drzi na zemi, nez "hore".