ako na tele vobec nema nic..som ho poprezerala pokial teraz spi, lebo vtedy si necha hocico....neviem co toto mohlo byt..pripisujem to bud vakcine, alebo napriklad aj ked bolo vonku, tak snezilo..jasil sa v snehu tak sa mu to tam mohlo zaparit kludne, lebo mal na hlave balicky...cize neviem...pokial sa to objavi aj niekde inde, tak to urcite budem riesit, len ako poznam veterinara, tak najskor ma vyplasi a potom opvie, ze vsetko je ok....

a repíku, aby sme vyčistili organizmus. Myslím, že jej potom aj viac chutí jesť. Do vareného tiež pridávam čistú pokrájanú trávu, pupavu, žihľavu.

. A najhoršie je na tom, že sa po roku zas začína škrabať (blšku som nenašla, má aj obojok), a našla som jej aj prvú chrastu. Božeeee 

Froni píše:Ahoj aj ja mám labradora a tiež má problémy so srsťou ale jej to začne mokvať.... potom jej vystrihám to miesto a potieram hypermangánom (taká fialová vodička), preventívne však chodíme na vytláčanie žliaz(má nadbytok hormónov a aj to je jedna z príčin)![]()

Ivanka.P píše:Froni píše:Ahoj aj ja mám labradora a tiež má problémy so srsťou ale jej to začne mokvať.... potom jej vystrihám to miesto a potieram hypermangánom (taká fialová vodička), preventívne však chodíme na vytláčanie žliaz(má nadbytok hormónov a aj to je jedna z príčin)![]()
A nemôže to byť hot-spot Lebo v tomto čase sa s tým aj my trápime pod krkom.
viewtopic.php?f=11&t=2793&hilit=hot+spot

) ... Z ničoho nič sa začal hrýzt do chvosta , mysleli sme že ma kliešta alebo niečo také ( odčervili sme ho a dali sme mu pripravok proti parazitom) no nič bolo to horšie ...rozhrýzol si to do ´´mäsa´´ a tiekla mu krv
...jasné bola sobota večer tak sme nemohli zájst k vetovi a preto sme mu nato dávali dezinfekčtnú vodu ´´Betadine´´...včera to akokeby ustúpilo tak sme chceli počkat , no dnes ráno mal už aj zapálene oči a bolo vidiet že mu niečo je a tak sme zašli k našej vetoške...prezrela ho...dala mu 2 injekcie a povedala nám že má podkožne vredy a zápal kože a podkožia... myslela si že je to od mačiek ...no mačky nemáme...dala nám tabletky(NISAMOX) na 2 dni ...a v piatok ideme na kontrolu....
nemáte s tým niekto skúsenosti ? dakujem

Užívatelia prezerajúci fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostia