Máte problém s prihlásením sa na fórum ? Riešenie nájdete tu !
Chcete aby zmizla táto reklama ?? Zaregistrujte sa alebo sa prihláste !!

Seminár Obedience 30.7. - 1.8.

Sem píšte všetko ostatné ohľadne aktivít.

Re: Seminár Obedience 30.7. - 1.8.

Poslaťod Cathie » Ned 04.07.2010 14:47

Opat som raz brzda, no jo.. s oneskorenim pol mesiaca, ale predsa pisem :lol:

Silvuch ak to stale plati, tak dodavam info - beriem si malu cestovnu tasku, skladaci dual Petbox (ML keby zaujimala velkost :lol: ) a 49 cm borderku, ktoru mozem skusit dat kamkolvek, ale do par minut ju mam zarucene na kolenach :angel:
Obrázok
Cathie

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Rhea maly diabol » Str 21.07.2010 19:47

Po dnesnej navsteve veterinara moj optimizmus a vidina Rheusky beziacej po luke vyrazne opadoli a uvedomila som si, ze Rhein dochramany prst nam buduci vikend nedovoli plnohodnotne trenovat :plac: :plac:
Preto ak by este niekto mal zaujem o seminar, nase miesto mu prepustim!! Hm?
Obrázok
Rhea maly diabol

Hafan
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Str 21.07.2010 20:37

rea, dam ti zajtra vediet ok????? drz miesto!
Silvuch

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Štv 29.07.2010 11:32

moji spolucestujúúúúci!!! mairi a priscilla - o pol stvrtej v devinskej na pumpe!!! :fizel:
Silvuch

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod mairi » Štv 29.07.2010 18:10

Silvuch píše:moji spolucestujúúúúci!!! mairi a priscilla - o pol stvrtej v devinskej na pumpe!!! :fizel:

na tej pumpe na zaciatku pri tunely? :lol: (asi tu ine nemame :heh: )
mairi

Chovateľ
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Cathie » Štv 29.07.2010 22:31

Uz zajtra, uz zajtraaaaaaaaaaaa :aaa: :aaa: :aaa: Strasne sa tesim, ale musim milion veci este zajtra pripravit a zbalit, boze.. ale tesim sa, ze vypadnem z tohto prave prerabaneho bytu, kde je vsetko od malovky :haha: :angel:
Obrázok
Cathie

Šampión
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Pia 30.07.2010 11:41

Pracujuci budu ticho zavidiet (mozno aj hlasno, este uvidim :lol: ). Nech sa vam vyradi pocasie, ani teplo ani dazd. Vela pocuvajte, aby ste pracujucim vedeli zreferovat, co nove ste sa dozvedeli :yes: .
Obrázok
"Scratch a dog and you`ll find a full-time job." (Franklin P. Jones)
Lindchen

Hafan
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Rehssi » Ned 01.08.2010 16:18

uz sme doma :smile: bolo uplne uzasne, tesim sa ako budeme cvicit podla navodov, ktore sme dostali. Ak sa seminar bude konat aj buduci rok s tymito alebo aj inymi trenermi, jednoznacne pojdeme, moc nam to dalo :jop:
http://www.gogo.weblahko.sk

Nechoď vždy len po vychodených cestách, lebo vedú len tam, kde už boli iní. (A.G.Bell)
Rehssi

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod mairi » Ned 01.08.2010 18:35

aj myyyyy uz doma, som totalne mrtva aj Cora takze napisem viac zajtra, ale dojmy uzasne, bolo perfektne, ja som maximalne spokojna, prekonalo ocakavania. :smile:
takisto hlasujem za skore zopacko seminaru.
dakujem trenerkam a windy ze si to tak pekne pre nas zorganizovala. :poklona:
a hor sa cvicit. :lol:
mairi

Chovateľ
 Obrázok užívateľa

Poslaťod windy » Ned 01.08.2010 18:43

Uz sme doma aj my, bolo super a dakujem vsetkym, ze prisli a dufam, ze vam kazdemu ten seminar nieco dal. Pocasie nam vyslo uplne bombovo, lepsie ani byt nemohlo, prostredie na cvicenie bolo tiez najlepsie mozne a ubytovanie sme vsetci prezili v zdravi, takze myslim, ze nam seminar vysiel naozaj dobre. :yes: Kto neprisiel, moze lutovat. :jazyk: :lol:
Priznam sa, ze mne seminar uplne zrusil moju predstavu o tom, ako krasne Shadow zvlada obedience, pretoze VSETKY cviky mame naucene uplne inou metodou a naozaj sa teraz casom ukazuje, ze ich mame naucene ZLE (co nie je prijemne zistenie, ked ste so psom v kat. OB2!). :rip: Ale ako mi seminar moju predstavu zrusil, tak mi tiez dal navod ako to vsetko napravit a hlavne mi do toho napravania zle naucenych cvikov dodal chut. :hi: Takze zaciname pekne odznova a dufam, ze nam to pomoze. :angel:

Dufam, ze sa vam seminar pacil a ze mi odpustite nejake chybicky krasy, ktore sa tam vyskytli hlavne v piatok, ale s organizaciou takehoto niecoho nemam absolutne ziadne skusenosti, takze som dost vela veci riesila za pochodu. Teraz uz viem, ze cakat na opozdilcov nabuduce urcite nebudem a ze ak sa na seminari objavi haravka, ktora tam nema co robit, tak ju vyhodim bez pardonu hned vo dverach. Obzvlast, ked jej majitelka nema ani tolko slusnosti, aby mi to oznamila dopredu a aby si pre psa doniesla petbox, alebo klietku, kde by ta haravka bola separovana a cvicila by oddelene. Vdaka jednej haravke, ktora si zacvicila si nezacvicilo cca 5 psov a do baraku nam chodil nadrzany bigel z dediny. :hmm: Takze nevermore, nabuduce ma haravka smolu a jej majitel tiez. :prd:

P.s.: Ak budete posluchat, tak si mozeme seminar niekedy na jar zopakovat, dovtedy mozete trenovat a pokrocit o nieco dalej. Dalsi seminar bude na temu OB1. :joint: A nezabudnite, ze si raz do mesiaca dame slezinu a potrenujeme hromadne. Takze hladajte nejake vhodne miesto (velky rovny plac, ktory nebude zarasteny travou), kde sa budeme moct stretnut. :ahoj:
Ak si myslíte, že psi nevedia počítať, skúste mať vo vačku tri sušienky a dať Fidovi len dve.

http://www.myfellowkennel.com
windy

Chovateľ
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Wickyy & Classy » Ned 01.08.2010 18:59

jejo, jejo. Ako tak čítam, tak bolo viac ako dobre... :aaa: . Semináre nám zatiaľ nehrozia, ale ak si nabudúce pôjdete pocvičiť, my sa veľmi rady a ochotne pridáme :yes: :ha:
Obrázok
Wickyy & Classy

Big Dog
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Sabča » Ned 01.08.2010 19:05

My sme tiez domov uz dorazili, uz som sa vyspala aj ja,aj pes. Jediny rozdiel je, ze zatial co ja som furt skapata, pes sa tvari akoby tyzden vooobec nebol na jednom treningu a jednom seminari OB :ach:
V kazdom pripade dakujem Lade a Hanke za super seminar a windy za zorganizovanie. Drobne chybky su ti odpustene :no: a nabuduce to bude super. Uz sa tesim :lol: .
Seminar mi v kazdom pripade dal velmi vela, nielen navod na to, ako a co (nielen so steniatkom) cvicit, ale aj presvedcenie, ze by som sa OB s krpatym chcela venovat :yes:. Ak ho to samozrejme bude bvavit, ale on vyzera, ze ho bude bavit vsetko :heh:

... fotografovia, kedy budu fotecky? :angel:
Obrázok
Sabča

Junior
 Obrázok užívateľa

Poslaťod windy » Ned 01.08.2010 19:14

Njn, Ušoplesk si dal malú siestu a už zase řádí jak černá ruka, kym ja zaspavam pred pocitacom. No bolo mi to treba? :bum:
Ak si myslíte, že psi nevedia počítať, skúste mať vo vačku tri sušienky a dať Fidovi len dve.

http://www.myfellowkennel.com
windy

Chovateľ
 Obrázok užívateľa

Poslaťod Rehssi » Ned 01.08.2010 19:36

dalsi seminar uz mozno na jar :aaa: Teda mame co robit... Naucila by som si psy na OB-Z a 1 aj sama ale bez seminaru by som sa dalej nepohla, lebo tiez som vsetko cvicila zle a pes(pudel, nie Loty) sice bezne funguje, ale sama vidim, ze ak by som zvysila naroky objavia sa presne tie chyby ktore opisala Hanka... :pac:
Spolocne treningy sa Lotikovej veeelice zidu :ach: v Dubravke mame fotbalove ihrisko SKP, vzdy je pekne pokosene, ziaden zakaz psov. dalej je fajn Liscie udolie- Karlova Ves a Sad Janka Krala. V Liscaku je skoro rano a vecer povoleny volny pohyb psov, v Sade ofiko na voditku.
Asi ani nemusim pisat, ze mi Loty skace non stop po hlave, unava sa nekona :heh: Aspon ja som si pospala
http://www.gogo.weblahko.sk

Nechoď vždy len po vychodených cestách, lebo vedú len tam, kde už boli iní. (A.G.Bell)
Rehssi

Junior
 Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Iné Športy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť