Silvuch ak to stale plati, tak dodavam info - beriem si malu cestovnu tasku, skladaci dual Petbox (ML keby zaujimala velkost
) a 49 cm borderku, ktoru mozem skusit dat kamkolvek, ale do par minut ju mam zarucene na kolenach 
) a 49 cm borderku, ktoru mozem skusit dat kamkolvek, ale do par minut ju mam zarucene na kolenach 

Silvuch píše:moji spolucestujúúúúci!!! mairi a priscilla - o pol stvrtej v devinskej na pumpe!!!
(asi tu ine nemame
)
Strasne sa tesim, ale musim milion veci este zajtra pripravit a zbalit, boze.. ale tesim sa, ze vypadnem z tohto prave prerabaneho bytu, kde je vsetko od malovky

). Nech sa vam vyradi pocasie, ani teplo ani dazd. Vela pocuvajte, aby ste pracujucim vedeli zreferovat, co nove ste sa dozvedeli
.
bolo uplne uzasne, tesim sa ako budeme cvicit podla navodov, ktore sme dostali. Ak sa seminar bude konat aj buduci rok s tymito alebo aj inymi trenermi, jednoznacne pojdeme, moc nam to dalo 

Kto neprisiel, moze lutovat.
Ale ako mi seminar moju predstavu zrusil, tak mi tiez dal navod ako to vsetko napravit a hlavne mi do toho napravania zle naucenych cvikov dodal chut.
Takze zaciname pekne odznova a dufam, ze nam to pomoze.
Takze nevermore, nabuduce ma haravka smolu a jej majitel tiez. 
A nezabudnite, ze si raz do mesiaca dame slezinu a potrenujeme hromadne. Takze hladajte nejake vhodne miesto (velky rovny plac, ktory nebude zarasteny travou), kde sa budeme moct stretnut. 

. Semináre nám zatiaľ nehrozia, ale ak si nabudúce pôjdete pocvičiť, my sa veľmi rady a ochotne pridáme

a nabuduce to bude super. Uz sa tesim
.
. Ak ho to samozrejme bude bvavit, ale on vyzera, ze ho bude bavit vsetko 

Teda mame co robit... Naucila by som si psy na OB-Z a 1 aj sama ale bez seminaru by som sa dalej nepohla, lebo tiez som vsetko cvicila zle a pes(pudel, nie Loty) sice bezne funguje, ale sama vidim, ze ak by som zvysila naroky objavia sa presne tie chyby ktore opisala Hanka...
v Dubravke mame fotbalove ihrisko SKP, vzdy je pekne pokosene, ziaden zakaz psov. dalej je fajn Liscie udolie- Karlova Ves a Sad Janka Krala. V Liscaku je skoro rano a vecer povoleny volny pohyb psov, v Sade ofiko na voditku.
Aspon ja som si pospala
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť